به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، رشید قربانی، مدیر کل آموزش و پرورش کردستان امروز (6 آبان) در نشست بخشداران، دهیاران و روسای شوراهای اسلامی و روستاهای شهرستان سنندج در مجتمع فجر با بیان اینکه سوادآموزی از چند منظر قابل بررسی است، اظهار داشت: سواد آموزی رویکرد قرآنی دینی، حاکمیتی دولتی و عقلانی منطقی دارد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش کردستان به اهمیت علم و دانایی در آیات و احادیث اشاره کرد و افزود: از قسم به قلم در قرآن تا تاکیدات پیامبران و ائمه اطهار و آموزه های قرآنی به سواد اموزی نشان از جایگاه و اهمیت این مسئله در جامعه است.
قربانی با بیان اینکه آموزش و پرورش 70 مسئله دارد، اذعان کرد: سوادآموزی در سرفصل اولویت های این سازمان است و طرح آن در هیئت دولت و پیش بینی الزاماتی از طرف دولت نشان از رویکرد حاکمیتی سوادآموزی است.
وی همچنین به رویکرد عقلی سوادآموزی نیز اشاره کرد و گفت: علم و دانش به انسان ارزش می دهد و هر چقدر سواد افراد بالاتر باشد ارزشش بیشتر می شود و منطق عقلی بر این موضوع حاکمیت دارد.
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه سوادآموزی جز اولویت اول این سازمان است، بیان کرد: در ستاد پشتیبانی با مشارکت دانشگاه برای سوادآموزی سهم تعیین کردیم و از پتانسیل دانش آموزان و روحانیون، شوراهای ها اسلامی شهر و روستا و دهیاری ها برای این مهم استفاده کرده ایم.
قربانی با اشاره به اینکه سوادآموزی تکلیف الهی خاطر نشان کرد: پوشش تحصیلی از اهمیت زیادی برخوردار است و لازم است در این راستا همه احاد جامعه اموزش و پرورش را یاری برسانند.
نظر شما