به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، دکتر سید علی حسینی، مشاور معاون آموزشی متوسطه کشور امروز (6 آبان ) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان در باشگاه فرهنگیان سنندج گفت: حدود 40درصد از مدارس کشور به سیستم هوشمند سازی مجهز شده اند و 160 هزار کلاس هوشمند در مدارس کشور داریم.
وی افزود: ما برای اجرای هوشمند سازی مدارس آن را به پنج مرحله تقسیم کردیم که عبارتند از نیم الکترونیک، الکترونیک هوشمند، نیم هوشمند و هوشمند عالی که در هوشمند عالی کل مدرسه به سیستم هوشمند مجهز هستند که کمتر از ۱۵درصد از مدارس کشور به مرحله نهایی یعنی هوشمند پیشرفته رسیده اند.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به برگزارشدن همایش تجارب مدارس هوشمند در سنندج، افزود: این همایش از امروز صبح در سنندج با حضور 6 استان ایلام، کرمانشاه، لرستان، مرکزی، همدان و کردستان با حضور 250 نفر از مدیران برگزار شده است.
وی با اشاره به هدف برگزاری همایش تجارب مدارس هوشمند، افزود: هدف از برگزاری این همایش، مدیران مدارس تجارب خود را در مورد هوشمندسازی مدارس به همدیگر انتقال دهند.
مشاوره معاون آموزشی متوسطه کشور افزود: ما اولویت خاصی برای مدرسه هوشمند نداریم تلاش می کنیم که همه مدارس کشور به سیستم هوشمندسازی در آینده نزدیک مجهز شوند.
حسینی اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش در صدد است تا با برگزاری این همایشها تجارب مدیران و معاونین مدارس هوشمند را جمعآوری و از تجارب برتر استفاده کند.
وی افزود: تمرکز بر پیامدها و نتایج یادگیری در مدارس هوشمند، ارزیابی فرآیندهای یاددهی و یادگیری در مدارس در طول سالتحصیلی و افزایش مهارت دانشآموزان باید مورد توجه مدارس هوشمند باشد.
دکتر سید علی حسینی با بیان اینکه بهرهمندی هوشمندانه از فناوری از مهمترین اهداف اجرای طرح هوشمندسازی مدارس است، اذعان کرد: دانشآموزان باید در راستای استفاده خود از آموزشهای مدارس، از فناوریهای روز دنیا استفاده کنند.
وی در ادامه با اشاره به مشارکت مردمی برای هوشمند سازی مدارس، افزود: مشارکت مردمی برای هوشمند سازی مدارس در کشور نسبتا خوب بوده است واین کمکها با مشارکت خود مردم برای هوشمند سازی مدارس هزینه می شود.
معاون آموزشی متوسطه کشور در پایان با تقدیر از حضور خبرنگاران خاطر نشان کرد: آموزش وپرورش آمادگی کامل دارد که در سطح کشور کمکهای نقدی وغیر نقدی را برای ارتقای مدارس از نظر سیستم هوشمندی دریافت کند.
نظر شما