بنای دین بر این است که ما هرگز با دشمن بیعت نکنیم

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: بنای دین بر این است که ما هرگز با دشمن بیعت نکنیم و با تمام توان در مقابل آنها ایستادگی کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه قزوین، آیت‌ الله عبدالکریم عابدینی در دیدار جمعی از مدیران و مسئولان استان قزوین که به مناسبت هفته پدافند غیرعامل برگزار شد، بیان کرد: امروز تمام آنچه که از اباعبدالله الحسین (ع) در تاریخ چندماهه حرکت شان از مدینه تا کربلا به ‌دست ما رسیده، عناصر و مایه‌ های پدافند غیرعامل هستند.

وی ادامه داد: با مطالعه و بررسی نهضت کربلا و فرمایشات امام حسین (ع) مایه‌ های عظیمی از آماده‌ سازی جامعه، توانمندسازی و بصیرت بخشی به ‌دست می ‌آید که استفاده از آنها می‌ تواند کشور را در مقابل هرگونه خطری بیمه کند.

امام‌ جمعه قزوین با تأکید بر اینکه باور وجود تهدید اولین قدم در پدافند غیرعامل است، تصریح کرد: به عنوان نمونه کمبود آب همواره تهدید جدی به شمار می ‌آید اما مصرف بی ‌رویه بیان‌کننده این مطلب است که هنوز این باور در جامعه ایجاد نشده که کمبود آب یک تهدید است.

وی اعلام کرد: باورسازی تهدیدات دشمن اولین قدمی است که امام حسین (ع) در نهضت کربلا برداشت، امام حسین (ع) در پاسخ به استاندار مدینه که برای بیعت گرفتن از ایشان برای یزید، ابتدا خود را معرفی کرد و سپس یزید را انسانی شراب‌ خوار که فسق و فجور را بدون خجالت انجام می ‌دهد و خون بی ‌گناه را به ناحق می ‌ریزد، معرفی می ‌کند و می ‌فرماید که مثل من با مثل یزید در هر کجای عالم و در هر زمانی بیعت نمی ‌کنم و این مهم بیان ‌کننده دشمن‌شناسی امام است و باید برای همگان اصل قرار گیرد.

آیت الله عابدینی دشمن‌ شناسی را یکی از موضوعات اساسی قرآنی معرفی کرد و افزود: مرحله بعد از دشمن ‌شناسی، اهمیت مقابله با دشمن است و بنای دین بر این است که ما هرگز با دشمن بیعت نکنیم و با تمام توان در مقابل آنها ایستادگی کنیم.

وی تأکید کرد: وجود اراده اصلاح امور در جامعه ضروری است و امام حسین (ع) می ‌فرمایند: من اراده کرده ‌ام که امت جدم را اصلاح کنم؛ ایجاد اراده اصلاح امور در بین اقشار مختلف جامعه یکی از کارهای مهمی است که در پدافند غیرعامل باید دنبال شود.

امام‌ جمعه قزوین امربه‌ معروف و نهی ‌از منکر را چهارمین قدم در پدافند غیرعامل معرفی و خاطرنشان کرد: اگر ما دائم فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه تبیین کنیم و در این امر به‌ جا ورود پیدا کنیم، در مسیر اصلاح جامعه حرکت کرده ‌ایم.

وی اضافه کرد: امر به معروف و نهی از منکر از عوامل بسیار مؤثری است که آسیب‌ ها را برطرف می ‌کند، توان مقابله مردم با دشمن را افزایش می ‌دهد و جامعه را به معنای واقعی کلمه در همه عرصه ‌ها بسیجی می‌ کند.

آیت الله عابدینی گفت: یکی از مشکلات و کمبودهای اساسی به ویژه در زمان وقوع فتنه‌ ها، دنیاپرستی است و این موضوع ضرورت پدافند غیرعامل را به خوبی نمایان می‌کند؛ فتنه ‌های 88 و فتنه یزید و معاویه نمونه بارز این معناست.

وی با اشاره به گفته‌ های برخی مبنی بر دست دادن امام حسین (ع) با عمربن سعد یادآور شد: برخی عالم نماها برای اینکه دست دادن آقای ظریف با آقای اوباما را توجیه کنند، امام حسین (ع) را متهم می ‌کنند و می‌ گویند ایشان با عمر سعد دست داده ‌اند؛ در حالی ‌که در میان عرب ‌ها دست دادن به معنای بیعت است و معنای ویژه دارد.

کد خبر 496924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha