به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، منوچهر فضلی خانی، مدیر کل دفتر آموزش راهنمایی و متوسطه وزارت آموزش و پرورش شب گذشته (13تیر) در مراسم اختتامیه جشنواره نوجوان خوارزمی ویژه دانش آموزان مقطع راهنمایی اظهار کرد: مدارسی در عرصه آموزش موفق عمل می کنند که از دانش آموزان خود برای انجام کارهای مدارس مشورت و مشارکت خواسته باشند.
وی با اشاره به این مطلب که مشارکت و میل به انجام کارهای گروهی از ویژگی های دوره نوجوانی است، خاطرنشان ساخت: دوره نوجوانی، مقطعی حساس است و نوجوان در این مقطع شوق به اکتشاف و کشف مسائل جدید و تازه دارد.
مدیر کل دفتر آموزش راهنمایی و متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: روش تدریس در مدارس به گونه ای طراحی شود تا دانش آموز سوالات خود را بتواند مطرح کنند تا روحیه پرسش گری و مسئله محوری در دانش آموزان تقویت شود.
فضلی خانی با بیان اینکه شما دانش آموزان در ابتدای راه هستید و می توانید تفکرات علمی و دینی خود را افزایش دهید، تاکید کرد: دانش آموزان در همه ابعاد اخلاقی، رفتاری، اعتقادی، کردار و برقراری ارتباط با اجتماع و خانواده بایستی رشد داشته باشید و تک بعدی عمل نکنند، بلکه در همه زمینه های باید به رشد و تعالی برسید.
در ادامه محمد تقی فخریان، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی اذعان داشت: هدف از برگزاری جشنواره نوجوان خوارزمی توسعه روش های آموزشی فعال مبتنی بر خلاقیت، توسعه و بهره برداری از آزمایشگاه ها و کارگاه های مدارس، تقویت روحیه تعاون در دانش آموزان راهنمایی و شناسایی استعداد در رشته های علمی، فنی، آزمایشگاهی، پژوهشی از جمله اهداف برگزاری جشنواره نوجوان خوارزمی است.
وی با اشاره به اینکه مجهز شدن کشور به نقشه جامع علمی نشان دهنده نقش بی بدیل آموزش و پرورش است در زمینه توسعه علم است، افزود: بهترین مکان برای رشد و توسعه علم مقطع راهنمایی است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه یکی از اضلاع هندسی سند چشم انداز علمی کشور علم همراه با ایمان و عمل است، اظهار داشت: نقطه عظمت و ارتقای مسائل دینی، فرهنگی و جنبش نرم افزاری در زمینه تولید علم در کشور آموزش و پرورش است.
گفتنی است، در پایان نیز از برگزیدگان سه بخش مهارتی، المپیادهای علمی و سنجش علمی جشنواره نوجوان خوارزمی تجلیل به عمل آمد.
پایان پیام/
نظر شما