کانون های مساجد و ائمه جماعت دو بال مقابله با هجمه های فرهنگی/ میزان اثر بخشی کانون های مساجد بررسی می شود

خبرگزاری شبستان: سرپرست تیم بازرسی ستاد عالی کانون های مساجد، کانون های فرهنگی و هنری مساجد و ائمه جماعت را دو بال مساجد در مقابله با هجمه های فرهنگی دشمنان خواند و بر ضرورت تقویت همکاری بایکدیگر تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، جواد عبادی، سرپرست تیم بارزسی ستاد عالی کانون های فرهنگی وهنری مساجد، در سفر به استان لرستان در جمع خبرنگاران، گفت:  آنچه که مسلم است مردم ایران اسلامی، مردمی فطرت جو و حقیقت جو هستند که در مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمنان یک مبارزه ذاتی نشان می دهند.

 

عبادی، خاطرنشان کرد: دینمداری خانواده های ایرانی، یکی از مهم ترین سدها در برابر نفوذ فرهنگی دشمنان است.

 

سرپرست تیم بازرسی  ارزیابی ستاد عالی، در ادامه استان لرستان را دیار غیرت خواند و بیان کرد: غیرت مرد و زن این منطقه و اصالت این سرزمین هیچگاه اجازه نفوذ را به دشمنان قسم خورده اسلام نمی دهد.

 

کانون های مساجد، مکانی برای بروز خصلت دینمداری در جامعه است

وی، ابراز کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد مکانی برای بروز و ظهور خصلت دین مداری در افراد جامعه بویژه جوانان و نوجوانان است.

 

سرپرست تیم بازرسی و ارزیابی ستاد عالی، با اشاره به اینکه امروز دشمنان در قالب شبکه های اجتماعی و ماهواره ای به دنبال براندازی اعتقادات دینی مردم هستند، بیان کرد: پر واضح است که ملت با اصلات ایران اسلامی هرگز  تسلیم دسیسه های دشمنان نخواهد شد.

 

عبادی، با اشاره به نقش کانون های فرهنگی و هنری در مقابله با دسیسه های دشمنان، افزود: یکی از مهم ترین کارکرد های کانون های فرهنگی وهنری مساجد، جذب جوانان به مسجد وبصیرت افزایی است.

 

ائمه جماعت و کانون های مساجد دو بال  مسجد در برابر هجمه های فرهنگی دشمنان هستند

وی با تاکید بر ضرورت همکاری ائمه جماعت مساجد، بیان کرد: کانون های مساجد باید با ترغیب نوجوانان به حضور در مساجد به منظورحفظ و نگهداشت این قشر در مساجد توسط ائمه جماعات بکوشند. از این روست که دو بال حرکتی این مجموعه فرهنگی هستند.

 

عبادی، با اشاره به اینکه هدف از راه اندازی کانون های فرهنگی وهنری، جذب جوانان به مساجد است، ادامه داد:  فلسفه وجودی ائمه جماعت در مساجد نیز تلاش برای حفظ و نگهداری جوانان است.

 

وی با بیان اینکه ائمه جماعت مساجد و کانون های فرهنگی وهنری مکمل یکدیگر هستند، گفت: اگر جذب با استفاده از ابزار فرهنگی و هنری به خوبی صورت گیرد ولی حفظ و نگهداری به خوبی انجام نشود، وجود کانون های فرهنگی وهنری مساجد بی اثر خواهد بود.

 

عملکرد دبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد لرستان قابل قبول است

سرپرست تیم بازرسی و ارزیابی،  در ادامه با اشاره به برنامه های تیم نظارت و بازرسی ستاد عالی کانون های مساجد، گفت: نظارت و بازرسی در  یک مجموعه پیوسته و منسجم، بیش از سایر نهادها احساس می شود.

 

وی، با اشاره به گذشت بیش از دو دهه از فعالیت ستاد عالی کانون های فرهنگی وهنری مساجد، افزود: این مهم مسئولان امر را به این سمت سوق داد که گروه های  نظارتی در سطح کشور ساماندهی شود.

 

عبادی، اظهار داشت: این گروه های نظارتی، میزان دستیابی دبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد به اهداف عالیه این ستاد را به صورت میدانی بررسی می کنند.

 

سرپرست تیم بازرسی و ارزیابی، اذعان داشت: این گروه متشکل از نمایندگان حوزه های ستادی بوده که در دو مرحله ارزیابی مالی اداری و محتوایی صورت گرفته است.

 

وی، اذعان داشت: در مدت دو روز استقرار در محل دبیرخانه استان لرستان به بررسی کارکردهای مختلف دبیرخانه اعم از برنامه های ابلاغی از سوی ستاد و برنامه های استانی در دستور کار قرار گرفته است.

 

عبادی، اذعان داشت: بازدید از کانون های مختلف استان، کانون های روستایی، تخصصی، کانون های عمومی جزء برنامه های این گروه محسوب می شود.

 

وی، که از عصر روز گذشته به بازرسی از وضعیت کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان و دبیرخانه مساجد مشغول است، بیان کرد: آنچه که از مجموعه فعالیت های دبیرخانه کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان لرستان به نظر می رسد، این است که دبیرخانه استان می تواند نمره ای قابل قبول را از این ارزیابی به خود اختصاص دهد.

 

عبادی، با بیان اینکه طبیعی است که میزان حمایت مرکز از این استان باید بیش از پیش باشد، ابراز کرد: میزان حمایت مادی و معنوی؛ ارتباط مستقیمی با میزان اثرگذاری و نزدیکی به اهداف و سیاست های یک مجموعه دارد.

 

وی، خاطرنشان کرد:  در ارزیابی صورت گرفته تاکنون نکات و نقاط قابل اعتنایی در کارکرد موظفی دبیرخانه به چشم می خورد که قابل تقدیر است.

کد خبر 496546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha