به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام رحیم جعفری، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان امروز(3 آبان) در جلسه برنامه ریزی هفته قرآن و عترت کردستان در سالن کنفرانس مجتمع فجر سنندج، با تسلیت شهادت سرور و سالار شهیدان و عاشورای حسینی اظهار کرد: ابا عبدالله الحسین شهید قرآن است و بر اساس تعالیم قرآنی و دستورات قرآنی قیام عاشورا را برای ابقای دین، عدالت و حقانیت اسلام طراحی و دنبال کرد.
وی با اشاره به عزادارای اهل سنت و شیعه در عاشورا و تاسوعای حسینی در این استان بیان کرد: اهل سنت به اهل بیت(ع) همواره ارادات خاصی داشتند و توسل مشتاقانه مردم این دیدار برای برآورده شده حاجتشان در تاسوعا و عاشورای امسال کاملا مشهود بود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در ادامه با اشاره به هفته قرآن و عترت اظهار داشت: طبق آیین نامه و بر اساس مصوبه و تاییدیه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هفته های قرآن و عترت امسال برای اولین بار در هشت استان کشور برگزار می شود.
حجت الاسلام جعفری، با اشاره به دلیل انتخاب استان های برگزارکننده هفته قرآن و عترت از سوی وزارت ارشاد اذعان کرد: ظرفیت ها و استعداد قرآنی ملاک انتخاب برای برگزاری ویژه برنامه هفته قرآن و عترت در نظر گرفته شده است که کردستان از جمله استان های است که هفته قرآن و عترت را برگزار می کند.
وی با اظهار امیدواری از اینکه با توجه به پتانسیل قرآنی استان بتوانیم برنامه های قابل توجه و متناسبت با بافت فرهنگی مذهبی استان اجرا کنیم، افزود: در هفته قرآن و عترت خلق تولیدات و ایده های جدید و البته رقابت به صورت جشنواره ای مد نظر است که با توجه به برنامه ریزی های انجام شده امیدواریم همزمان با دی و یا بهمن ماه جاری شاهد برگزاری این هفته در استان باشیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان به رویکردهای این هفته اشاره کرد و ادامه داد: چند رویکرد اجرایی و عملیاتی در این هفته مد نظر است و اولین رویکرد آن تولید محوری است به این معنا که در تمامی بخش ها و گرایش ها تولیدات عینی داشته باشیم و این تولیدات به عنوان پک قرآنی استان در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم کشور ارائه شود.
جعفری، توجه و ظرفیت سنجی استان را رویکرد دوم هفته قرآن و عترت اعلام کرد و افزود: با برگزاری این هفته در سطح ملی به این نتیجه می رسیم که کردستان چقدر توانمندی و ظرفیت قرآنی با چه کیفیت و کمیتی دارد.
وی همچنین گفت: همکاری و مشارکت همه دستگاه های اجرایی استان در این کار به عنوان رویکرد سوم مد نظر است که با سهیم شدن دستگاه ها به دنبال هم افزایی و کاهش موازی کاری در زمینه فعالیت های قرآنی هستیم.
وی تاکید کرد: مشارکت دستگاه های اجرایی استان در برگزاری برنامه های هفته قرآن و عترت جدی است و لازم است همه اعضای ستاد همکاری عملیاتی و اجرایی داشته باشند و به عنوان متولی کار قرآنی پای کار باشند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اسلامی کردستان، کمیته های هفته قرآن و عترت را برشمرد و اظهار کرد: کمیته های کودک و نوجوان، خانواده و زوج های جوان، نمایشگاهی، اجرایی، هنری و صنایع دستی، دانشجویی، دانش آموزی و تبلیغات و اطلاع رسانی هشت کمیته برگزاری هفته قرآن و عترت در استان پیش بینی شده اند.
این مقام مسئول، هزینه برگزاری هفته قران و عترت در استان را 250 میلیون تومان برآورد کرد و افزود: 100 میلیون تومان این هزینه از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد تامین خواهد شد و ما بیش از 150 میلیون دیگر بایستی از ظرفیت استان برای برگزاری آن تامین کنیم.
جعفری خاطر نشان کرد: کردستان یکی از قطب های قرآنی کشور در زمینه علوم قرآنی است و منابع و سابقه تاریخی استان و استعدادهای قرآنی در بخش های مختلف گواه این ادعاست که انتظار می رود هفته قرآنی ماندگار را رقم بزنیم.
نظر شما