یوسف افراش، معاون ارتباطات و امور اجتماعی سازمان دار القرآن با اشاره به اجرای طرح لبیک یاحسین(ع) در هیئت های مذهبی به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: برای ایجاد الفت و ممارست هرچه بیشتر عزاداران حسینی با قرآن کریم و تلاوت آیات کلام الله مجید در هیئت های عزاداری طرح لبیک یا حسین (ع) برگزار می شود.
وی افزود: بر همین اساس این طرح در سه موضوع مختلف اجرا شده که هیئت های مذهبی ملزم هستند در ابتدای جلسه برنامه های خود را با تلاوت قرآن کریم توسط قاریان ممتاز و شاخص و با اولویت نوجوان و نونهالان برگزار کنند.
افراش تصریح کرد: برگزاری کلاس های آموزش صحیح خوانی قرآن از دیگر مواردی است که در این طرح گنجانده شده و هیئت ها ملزم هستند که حداکثر به مدت 30 دقیقه کلاس های آموزشی قرآن را با حضور یکی از اساتید مجرب برگزار کنند.
وی افزود: طرح ختم قرآن کریم در شب عاشورا از دیگر برنامه های طرح لبیک یا حسین است که بنا داریم سنت ختم قران در شب عاشورا در بین هیئت های مذهبی نهادینه کنیم.
افراش عنوان کرد: البته پیش از این، طرح ختم قرآن در شب های لیالی قدر و نیمه شعبان وجود داشت اما قصد داریم این فرهنگ را نیز در شب عاشورا نهادینه کنیم تا همه هیئت ها به مقوله آموزش، تلاوت و قرائت قرآن توجه بیشتری کنند چرا که خود حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) علاقه وافری به قرائت قرآن، نماز و دعا داشتند به طوری که در شب عاشورا از حضرت عباس (ع) خواستند تا از دشمن یک شب مهلت بگیرند و به نماز و قرائت و عبادت بپردازند.
معاون ارتباطات و امور اجتماعی سازمان دار القرآن تصریح کرد: لذا ما نیز به عنوان پیروان مکتب امام حسین(ع) باید به این سنت اهتمام داشته باشیم.
وی افزود: سازمان دارالقرآن الکریم در حوزه آموزش قرآن منابع متنوع در سطوح سنی مختلف تألیف کرده است که اساتید در کلاس های آموزش قرآن هیئات می توانند از این آثار استفاده کنند اما تاکید ما به هیئات این است که از اساتید صاحب نام و مجرب استفاده شود.
افراش تصریح کرد: اجرای طرح لبیک یا حسین بر اساس هماهنگی های از پیش تعیین شده بوده به طوری که شورای مرکزی در تهران با حضور نمایندگان اتحادیه موسسات قرآنی، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان دارالقرآن و شورای مرکزی هیئات مذهبی راه اندازی شد.
بر همین اساس کمیته های استانی هیئت های مذهبی برای اجرای طرح لبیک یا حسین در استان های کشور راه اندازی شد تا ضمن اجرای آن نقاط قوت و ضعف در این طرح را شناسایی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: تعیین سهمیه مشخص در بین هیئت های محوری و عملیاتی برای اجرای این طرح از دیگر اقدامات صورت گرفته است و همانطور که می دانید در کشور حدود 91 هزار هیئت مذهبی ثبت شده که امیدواریم در یک بازه زمانی این طرح را در همه هیئت های کشور اجرا کنیم.
نظر شما