به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، یكی از خوشنویسان شناخته شده كشورمان با اشاره به اینكه هنر و مضامین دینی همواره ارتباط نزدیكی با یكدیگر داشته اند، گفت: این ارتباط در برخی شاخههای هنری بهویژه هنر خوشنویسی بیشتر از عرصههای دیگر به چشم میخورد.
حسین غلامی اظهار كرد: توجه به مضامین دینی جزو اصول كار ما محسوب میشود و اگر به پیشینه خوشنویسی رجوع شود، میبینیم كه چطور اشعار دینی، احادیث و روایات در قالب خوشنویسی به تصویر درآمدهاند.
این هنرمند با تاكید بر ارتباط هنر خوشنویسی با ادبیات افزود: از مهمترین دستمایههای كار خوشنویسان، توجه به مضامین ادبی است. اگر به آنچه مینویسیم توجه نداشته باشیم و با روح ما عجین نشده باشد و فارغ از محتوا باشد، درواقع تنها حروف و كلمات را به شكل هندسی به تصویر كشیدهایم كه هیچ كارایی هنری و اعتلای روحی از آن ها به دست نمیآید.
غلامی افزود: چنین آثاری طبیعتا به دل مخاطب هم نمینشینند و ماندگاری نخواهند داشت. با این حساب، به عنوان یك خوشنویس خودم را مدیون ادبیات و بزرگانی میدانم كه در زمینههای ادبی فعالیت كرده و آثار درخشانی را خلق كردهاند كه مضامین عرفانی و مذهبی ازجمله وقایع عاشورا نیز بخش مهمی از آن را شامل میشود.
وی همچنین گفت: یكی از مهمترین زمینههایی كه میتوان شاهد استناد هنرمندان به ادبیات بود، خوشنویسی است و خوشنویسان كشورمان از دیرباز تعهد ویژهای نسبت به خطاطی اشعار مرتبط با امام حسین (ع) داشتهاند كه خوشبختانه هنوز هم میتوان این تعهد را در هنرمندان جوان دید و شاهد آثار زیبای خوشنویسی در این زمینه بود.
خبرگزاری شبستان: یک خوشنویس گفت اگر به مضمون آنچه به شكل هنر خوشنویسی درمیآید توجه نكنیم، صرفا هندسهای از حروف و كلمات به جا میماند.
کد خبر 494758
نظر شما