به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدرضا گلرو، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان جنوبی شب گذشته(12تیر) در کارگروه تخصصی پژوهش، فن آوری و نوآوری این استان اظهار کرد: توجه به پژوهش و فن آوری می تواند محور پیشرفت و توسعه استان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: اگر با توجه به شرایط اقلیمی استان نمی توانیم بخش کشاورزی و صنعت را دنبال کنیم باید از طریق توسعه منطقی علم و پژوهش در جهت توسعه و پیشرفت استان گام برداریم.
وی با بیان اینکه طبق قانون باید 2 درصد بودجه تملک دارایی استان به بخش پژوهش و فن آوری اختصاص یابد، اذعان داشت: با اختصاص 2 درصد از این اعتبارات به پژوهش باید سهم پژوهشی در سه محور صنعت، کشاورزی و خدمات اولویت بندی شود.
گلرو با اشاره به اینکه پژوهش حلقه ارتباطی بین آموزش، صنعت و خدمات است، خاطر نشان کرد: پژوهش در نقاط مختلف دنیا همواره به فن آوری منجر می شود.
وی با بیان اینکه توجه به پژوهش نیازمند بودجه لازم است تا بر اساس آن اولویت های پژوهشی تعیین شود، تاکید کرد: اولویت ها و انجام طرحهای پژوهشی باید به سمت نیازهای استان سوق داده شود و به افزایش ثروت استان کمک کند.
گلرو آموزش و فضای دانشگاهی را بهترین عامل در جهت تولید علم و پژوهش در مسیر توسعه و پیشرفت استان دانست و گفت: تاکنون از این پتانسیل و ظرفیت مهم در استان استفاده لازم نشده است.
وی به سابقه دانشگاهی خراسان جنوبی اشاره کرد و افزود: آموزش و پژوهش می تواند محصول خوب این استان باشد که تحقق این امر نیاز به برنامه ریزی درست و پشتوانه مالی دارد.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری خراسان جنوبی هم در این نشست با اشاره به اینکه سند توسعه پژوهشی استان تدوین شده است، گفت: اولین نگارش این سند در آذر پارسال انجام و در کمیته تخصصی پژوهش قرائت شده است.
حسن خسروی افزود: در این راستا گزارش اولویتهای پژوهشی دستگاه های اجرایی استان ارائه شده که تاکنون از 19 دستگاه 190 مورد از اولویتهای پژوهشی خود را اعلام کردند.
وی خواستار اختصاص بودجه متمرکز در راستای علم و پژوهش برای تحقق اهداف مورد نظر دولت در این زمینه شد.
پایان پیام/
نظر شما