حجت الاسلام ذکرالله محمدی فر، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری طلیعه نور حیدر آباد جویبار، امروز (13 تیر) با بیان اینکه روحانیان نقش تأثیرگذاری در تربیت نوجوانان و جوانان و جذب آنان به مساجد دارند به خبرنگار شبستان در مازندران گفت: روحانیان بایستی مطالب خود را به صورت علمی و با زبان ویژه جوانان بیان کنند و با روی گشاده در کنار جوانان باشند.
وی، روحانیان را میراثدار پیامبر گرامی اسلام و ائمه معصومین(ع) دانست و خاطرنشان کرد: اگر حضور در صحنه روحانیان در دفاع از مبانی دینی نبود، امروز احکام اسلامی اینگونه منظم و بدون تحریف در اختیار ما قرار نمیگرفت.
حجت الاسلام محدی فر از روحانیان به عنوان حافظان اصلی اسلام ناب در سطح جامعه یاد کرد و با اشاره به اینکه این قشر تأثیرگذار سد محکمی در برابر نفوذ انحراف در جامعه اسلامی بوده است، گفت: روحانیان مهمترین پشتوانه نظام برای مقابله با اندیشه های انحرافی هستند.
وی، روحانیان اصیل را چراغ هدایت مردم دانست و با بیان اینکه اگر ما به اسلام اصیل و واقعی دسترسی داریم به برکت نقش آفرینی علما و روحانیان آگاه به زمان است، ادامه داد: روحانیان روحیه اعتماد به نفس، استکبارستیزی و خودباوری را برای ما به ارمغان آورده اند که امروز همه ما باید به آن توجه کنیم.
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری طلیعه نور حیدر آباد جویبار با بیان اینکه دشمنان ابتدا سعی در تخریب چهره روحانیان و یا حداقل بی خطر کردن آنان برای منافع خود داشتند، گفت: اسلام منهای روحانیان که همان اسلام آمریکایی است، طرحی از سوی دشمنان برای کمرنگ کردن جایگاه روحانیان اصیل است.
وی در ادامه اذعان داشت: در کشور ما علما و روحانیان زیادی بودند که برای حفظ اسلام و جهانی شدن آن زحمات زیادی کشیده اند همچون علامه طباطبایی(ره) که هم روحانیان را نجات داد و هم احزابی که علیه اسلام کار میکردند را رسوا کرد.
این مسئول فرهنگی با بیان اینکه مقابله با جریان انحرافی یکی از ویژگیهای روحانیان در طول تاریخ بوده است، گفت: این قشر تأثیرگذار جامعه اسلامی هیچگاه در برابر انحرافها سکوت نکرد و از همه ظرفیتها برای مقابله با این گروههای منحرف استفاده کرده است.
حجت الاسلام محمدی فر افزود: روحانی، دیده بان و حافظ دین است و خلاهایی که وجود دارد را پر می سازد که حضور و رونق مسجد به روحانی مسجد است.
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری طلیعه نور حیدر آباد جویبار ادامه داد: اوقات فراغت، اوقات فنون آموزی است که بعد از فصل تابستان باید خروجی مناسب داشته باشد که مربی، هنر مند خوب و متعهد از خروجی های مناسب آن محسوب می شود.
وی اظهار کرد: اوقات فراغت باید با برنامه های جذاب و متنوع برگزار شود زیرا بی برنامگی و دلزدگی از مساجد به خاطر برنامه ریزی نامناسب مساجد است.
حجت الاسلام محمدی فر اضافه کرد: کارآمد نبودن، موازی کاری و تشابه برنامه های مساجد از دیگر آسیب هایی محسوب می شود که برنامه های اوقات فراغت و مساجد را از فعالیت اصلی خود دور می کند.
این مسئول فرهنگی و مذهبی تصریح کرد: برگزاری کلاس های متنوع دینی و هنری از جمله برنامه های اوقات فراغت کانون فرهنگی و هنری طلیعه نور حیدر آباد جویبار در تابستان سال جاری است.
پایان پیام/
نظر شما