انحرافات در جامعه نتیجه اجرای ضعیف امر به معروف و نهی از منکر است

خبرگزاری شبستان: رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: رشد جرائم و انحرافات که در همه جوامع و استان ما با آن مواجه هستیم، نتیجه فعالیت ضعیف در حوزه امر به معروف و نهی از منکر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، جمال انصاری ظهر امروز (24 مهر) در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه که در مسجد النبی قزوین برگزار شد، بیان کرد: یکی از اهداف مهم قیام امام حسین (ع) امر به معروف و نهی از منکر بود و برای حفظ سرمایه های یک ملت و اصلاح و حفظ افراد اگر به توصیه های روایی مترقی در دین اسلام توجه شود به آرمان خواهی نزدیک می شویم.

وی ادامه داد: تعالیم دینی ما در پیشگیری فردی و اجتماعی و سایر آداب نقش تعیین کننده دارد و تعالیم دینی مدل اجتماعی و هم افزا در کنترل اجتماعی را توصیه و تأکید می کند و در این بین نقش دولت ها حمایتی است.

رئیس کل دادگستری استان قزوین اضافه کرد: رشد جرائم و انحرافات که در همه جوامع و استان ما با آن مواجه هستیم، نتیجه فعالیت ضعیف در حوزه امر به معروف و نهی از منکر است.

وی عنوان کرد: بعد از حدود 35 سال از پیروزی انقلاب اسلامی و رشد و بالندگی نظام، توسعه و پیشرفت امور دینی همه تلاش ها برای داشتن یک قانون مستقل در حوزه امر به معروف و نهی از منکر به نتیجه نرسیده بنابراین بعد از افت و خیزها و سعی و خطاها قانون حمایت از آمران به معروف  و ناهیان از منکر در 24 ماده تصویب شد.

انصاری توضیح داد: قانون فعلی ستادهای استانی و شهرستانی را به عنوان ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر را با 20 عضو شامل مدیران و صاحب نظران به عنوان محور سیاست گذاری در فریضه امر به معروف و نهی از منکر تعیین کرده است که در رأس این ستاد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه به عنوان رئیس ستاد و فرمانده سپاه استان به عنوان دبیر ستاد حضور دارد.

وی خاطر نشان کرد: در این ستاد سایر دستگاه های اجرایی، امنیتی، قضایی و عمومی فعالیت دارند و همه دستگاه ها در حوزه این قانون به لحاظ ظرفیت های جدید و متفاوت اقدامات لازم و نسبی را برای سازماندهی و آموزش های مرتبط انجام داده و یا انجام می دهند.

رئیس کل دادگستری استان قزوین اعلام کرد: ما فرازو نشیب هایی را در سه دهه گذشته در اجرای امر به معروف و نهی از منکر داشتیم که موجب شد جاهایی این فریضه به فراموشی سپرده شود و قانون سال 94 فصل جدیدی از مشارکت های دولتی و دینی برای احیای این فریضه تعیین کرده است.

وی تأکید کرد: قانون احیای امر به معروف و نهی از منکر به خوبی تبیین شده است و الزامات خوبی برای دستگاه های اجرایی فراهم کرده است و اجرای صحیح این فریضه باید با صلابت صورت گیرد.

انصاری ادامه داد: دادگستری استان قزوین در کنار سایر دستگاه های اجرایی، نظامی، امنیتی و عمومی در راستای اجرای هرچه بیشتر این فریضه تلاش می کند.

وی یادآور شد: از خداوند متعال خواستاریم در سایه رهنمودهای رهبری ما را در انجام وظایف و رسالت خدمتی و احیای این فرائض توفیق داده و هدایت گر ما در این رسالت سخت باشد.

کد خبر 494278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha