سرانه آب در گلستان پائین تر از سرانه کشوری/ زمین سوزی آینده گلستان را به مخاطره انداخته است

خبرگزاری شبستان: استاندار گلستان وضعیت آب در گلستان را بحرانی اعلام کرد وگفت: سرانه آب گلستان پائین تر از سرانه کشور است زیرا سرانه آب کشور یک هزار و ۶۰۰ متر مکعب است، در حالی که در استان گلستان سرانه آب یک هزار و ۴۵۰متر مکعب است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیرآباد خان ببین، حسن صادقلو، استاندار گلستان، امروز (22 مهر) در چهاردهمین گردهمایی دهیاران استان گلستان اظهار داشت: امروز یکی از دغدغه های ما باید آب باشد زیرا در استان سرسبز ما سرانه آب یک هزار و 450 متر مکعب است در حالیکه سرانه آب کشور یکهزار و 600 متر مکعب است.

 

وی افزود: سرانه آب استان گلستان پائین تر از سرانه کشوری است لذا در آینده جنگ آب در روستاها قطعی است و باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشیم.

 

صادقلو اذعان داشت: مسئله آب در استان ما بسیار جدی است و همه باید کمک کنیم چراکه در افق آینده 7 میلیارد متر مکعب آب نیاز داریم در حالیکه در حال حاضر 2 و نیم میلیارد بیشتر نداریم که از سطحی و غیر سطحی نزدیک به 81 درصد آن را بهره برداری می کنیم.

 

وی همچنین گفت: زمین سوزی مشکل بزرگی برای استان است و این زمین سوزی ها که شاهدیم به نفع آینده استان ما نیست.

 

استاندار گلستان تاکید کرد: خاک سوزی ظلم بسیار بزرگی است که در استان اتفاق می افتد و دهیاران باید به این مسئله بپردازند و فرهنگ سازی کنند.

 

صادقلو خاطرنشان کرد: توسعه افکار عمومی به سمت روستایی باید اتفاق بیفتد و روستائیان خود را باور داشته باشند و دهیاران نیز باید از نظر نقش سازنده ای که دارند به خودباوری برسند.

 

استاندار گلستان در ادامه با تاکید بر لزوم رخ نمایی نقش دهیاران در کشور گفت: روستائیان محور توسعه هستند و در واقع معتقدم نقش آنها در توسعه بیش از 60 درصد است.

 

صادقلو اظهار داشت: کار دهیاران کار مشکلات مانده است و از آنجایی که دهیاران با اندام مشکلات برخورد دارند کارشان بسی مشکل است زیرا با خواسته ها و مشکلات مردم از نزدیک روبرو هستند.

 

در آمد پایدار رمز توسعه روستاهاست

استاندارگلستان در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: باید در ادبیات توسعه روستایی با هم مشترک باشیم زیرا روستا با درآمد پایدار توسعه می یابد و اگر درآمد پایدار نباشد توسعه ای صورت نمی گیرد.

 

صادقلو همچنین با تاکید بر لزوم ایجاد درآمد پایدار در روستاها، گفت: روستایی اگر درآمد پایدار نداشته باشد ناچار به شهر کوچ خواهد کرد، لذا رمز توسعه روستاها در آمد پایدار است و برای کسب درآمد پایدار باید دانش بومی با دانش و فن آوری روز آمیخته شود تا بنگاههای اقتصادی بوجود آید.

 

کد خبر 493876

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha