به گزارش خبرگزاری شبستان، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با حضور در اختتامیه جشنواره کودک، نوجوان و محیط زیست ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری این جشنواره، نهادهای مدنی، سازمان های همکار، خانواده ها، مدارس و در نهایت مهم ترین مخاطبان برنامه، کودکان و نوجوانان، گفت: نسل کودکان امروز، آینده سازان فردا هستند و به همین دلیل اهمیت آموزش آن ها و حفظ محیط زیست به عنوان امانتی برای آیندگان دوچندان است.
معاون رئیس جمهور با طرح پرسش هایی از کودکان و نوجوانان در خصوص کیفیت هوا، وضعیت درختان و جنگل ها، رها کردن زباله در طبیعت و حفاظت از گونه های حیات وحش، آن ها را از جمله مهم ترین حافظان و طرفداران محیط زیست برشمرد و افزود: کودکان و نوجوانان آموزگاران بزرگسالان در حفظ محیط زیست هستند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تاثیرگذاری کودکان و نوجوانان بر اصلاح رفتارهای بزرگسالان، از آنان خواست که به پدران و مادران خود اهمیت حفظ محیط زیست و طبیعت را یادآوری کنند و آن ها را در مسیر مراقبت از طبیعت ایران با خود همراه کنند.
وی با تاکید بر اینکه طبیعت، محیط زیست و آینده ایران از آن نسل امروز است و بزرگسالان امانتداران نسل آینده هستند، تصریح کرد: کودکان و نوجوانان باید از هم اکنون تلاش برای حفظ محیط زیست کشور را بیاموزند.
هادی بهرامی رئیس بنیاد بین المللی آموزش های محیط زیستی FEE گفت: این جشنواره با حمایت و پشتیبانی معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست، همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران، آموزش و پرورش شهر تهران و مشارکت سایر ارگان های دوستدار محیط زیست طی دو روز و با حضور 3 هزار دانش آموز مدارس تهران برگزار شد.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه کودکان و نوجوانان بعنوان بزرگ زنان و بزرگ مردان آینده کشور، بر نقش ویژه آنان در اصلاح رفتارهای نادرست زیست محیطی بزرگسالان تأکید و خاطر نشان کرد: هر چقدر برنامه های آموزشی در حوزه کودک و محیط زیست پر بارتر باشد شاهد محیط زیستی بهتر در آینده خواهیم بود.
رئیس بنیاد بین المللی آموزش های محیط زیستی FEE خاطر نشان کرد: در جشنواره کودک، نوجوان و محیط زیست در قالب برنامه های جذاب و متنوع مفاهیم زیست محیطی به کودکان و نوجوانان منتقل می گردد.
بهرامی با اشاره به تفاهمنامهای که بین سازمان حفاظت محیط زیست و بنیاد آموزشهای محیط زیستی و آموزش و پرورش شهر تهران امضا شده، گفت: براساس این تفاهمنامه 40 مدرسه محیط زیستی را تحت پوشش طرح بینالمللی مدارس محیط زیستی خواهیم برد.
وی ابراز امیدواری کرد: تعداد مدارس محیط زیستی ایران حداقل به 70 مدرسه برسد.
گفتنی است، نامگذاری هشتم اکتبر به نام روز جهانی کودک به این دلیل است که در سال ۱۹۸۶ در چنین روزی دو نفر از دانش آموزان ۹ ساله مدرسه آتاتوری در نیویورک با نگارش نامه ای از همه بچه های دنیا خواستند که با هم روزی را به صلح اختصاص دهند.
نظر شما