حجت الاسلام علی مراد کیانی، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی همدان به خبرنگار شبستان گفت: یک هزار و 700 مبلغ و مبلغه ایام محرم به هئیت های مذهبی، حسینیه ها ، مساجد و تکایا در سراسر استان همدان خبرداد.
وی افزود: مبلغان از چهارشنبه ( 22 مهر) به هئیت های مذهبی و همچون سنوات گذشته در ماه محرم الحرام مبلغانی برای اهالی اهل حق نشین اعزام می شوند .
وی تصریح کرد: امسال 95 درصد مساجد، تکایا، حسینیه ها و هیات مذهبی در ایام محرم دارای مبلغ و مبلغه هستند و به تبلیغ و ترویج امور دینی و فرهنگ عاشورایی می پردازند.
حجت الاسلام کیانی اظهار داشت: روحانیون در ایام محرم به شش رویکرد شامل "ولایت پذیری و استکبار ستیزی"، "ترویج سبک زندگی"، "تبیین آثار سوفضای مجازی در جامعه"، "تبیین آسیب های اجتماعی و عزاداری"، "نقش عاشورای حسینی در انسان سازی "و "اهتمام به مشارکت های سیاسی و اجتماعی جامعه" در هیات مذهبی می پردازند.
وی تصریح کرد: ترویج و تبیین ولایت مداری و ولایت پذیری به تاسی از یاران سیدالشهدا(ع)، تبیین مبانی ولایت فقیه در عصر غیبت و تاثیرآن بر مدیریت جامعه در زمان بحران و تهدیدات دشمن، توجه به تقویت روحیه استکبار ستیزی مردم و تبیین آن به عنوان یکی از اصول مسلم اسلام در تمام زمان ها، تبیین بیانات مقام معظم رهبری در خصوص مساله برجام و خطرات نفوذ سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و امنیتی دشمن، تبیین خطر گسترش گروه های تکفیری در سرزمین های اسلامی با توطئه استکبار و جنایات عربستان در یمن در ماه های حرام از عناوین ولایت پذیری است.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی همدان اظهار داشت: گسترش فرهنگ صله رحم، ترویج فرهنگ قرآنی در خانه ها، ترویج فضائل اخلاقی، توجه به نقش مادر نسبت به تربیت فرزند، ترویج ازدواج آسان بر مبنای سنت های اسلامی و تبیین مسئله طلاق و آثار تخریبی آن از موارد ترویج سبک زندگی است.
حجت الاسلام کیانی خاطرنشان کرد: نقش ماهواره در سست کردن بنیان خانواده، تاثیر شبکه های اجتماعی ، نقش فضای مجازی اعم از ماهواره و اینترنت در اسلام ستیزی، ابهام زدایی و پاسخگویی به شبهات دینی از عناوین رویکرد تبیین آثار سو فضای مجازی در جامعه است.
وی، اثرات سوء مواد مخدر و مصرف مشروبات الکلی، توجه به مسئله عفاف و حجاب ، تاثیرات منفی پدیده قمه زنی در عزاداری حسینی، بی محتوی بودن اشعار مداحی و نوجه های عزاداری و تبیین تاثیرات نامطلوب آسیب های عزاداری از قبیل علامت، شمایل و دهل را از اولویت های تبیین آسیب های اجتماعی و عزاداری برشمرد.
وی گفت: نقش عاشورای حسینی در کنترل اجتماعی، نفی نژاد پرستی، گسترش فرهنگ توحیدی، ترویج فرهنگ ایثار، فداکاری و آزادگی، حضور پرشور در انتخابات مجلس خبرگان، تاکید بر انتخاب نیروهای انقلابی، بصیرت بخشی آحاد مردم در پرهیز از انتخاب افرادی که به نوعی تمایل به تطهیر اصحاب فتنه به شمار می روند و تبیین گسترش بستر مشارکت های مردمی در عرصه های مختلف از موارد نقش عاشورای حسینی در اسنان سازی و اهتمام به مشارکت های سیاسی و اجتماعی جامعه است.
نظر شما