به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام علی اکبر کلانتری، ریاست جامعه اساتید حوزه علمیه فارس امشب (21مهر) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه استان فارس 50 حوزه علمیه خواهران و برادران دارد و جمع قابل توجهی از اساتید در حوزه های به تدریس مشغول هستند، گفت: فقدان تشکل علمی و حوزوی ویژه اساتید حوزه علمیه یکی از کاستی ها حوزه های علمیه فارس که از ابتدا کاملا مشهود بود.
مدرس حوزه علمیه فارس با یادآوری این مطلب که این دغدغه باعث شد تا جمعی از اساتید دور هم جمع شوند و این تشکلی در این خصوص تشکیل شود، اظهار داشت: تاکنون همایشی سراسری در استان برای اساتید رسمی حوزه علمیه تشکیل نشده است.
حجت الاسلام کلانتری با یادآوری این مطلب که در این موقعیت حساس جهان و منطقه و در آغاز سال تحصیلی جدید سعی شد تا نخستین همایش جامعه اساتید حوزه علمیه فارس و مجمع عمومی جامعه اساتید با دعوت از یک صد نفر از اساتید رسمی برگزار شود، افزود: پیش بینی می شود 70 نفر از اساتید رسمی حوزه علمیه در فارس در این همایش شرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه این همایش در روز نخست ماه محرم الحرام همزمان با 23 مهرماه در شیراز با حضور شخصیت ها و اساتید حوزه های علمیه فارس از ساعت هشت صبح در تالار اجتماعات مسجد شهدا شیراز برگزار می شود، اضافه کرد: آیت الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در فارس و همچنین آیت الله سید علی اصغر دستغیب، تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (علیهما السلام) مهمانان ویژه این مراسم هستند.
ریاست جامعه اساتید حوزه علمیه فارس با تاکید بر اینکه در این همایش اساتید به طرح نظر خواهند پرداخت، افزود: کمک به تقویت حوزه علمیه از طریق شناسایی و جذب طلاب مستعد و نخبگان حوزوی و تلاش برای ارتقا سطح علمی و فکری آنان، شناسایی شبهات دینی و اهتمام به پاسخ گویی آنان، مقابله با متعدیان به حریم دین و مذهب در قابل کنفرانس خبری و صذور بیانیه و تشکیل نشست های علمی برای اظهار نظر در خصوص مسائل جدید دینی و تبیین آنها از جمله مهمترین اهداف جامعه اساتید حوزه علمیه است.
عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز اظهار داشت: راه اندازی مرکز پژوهشی علوم اسلامی در راستای تحقق اهداف، چاپ و انتشار کتاب و ارائه مقالات علمی در راستای امور حوزوی و کمک به تقویت و توسعه ارتباط میان حوزه و دانشگاه و کمک به تعامل هرچه بیشتر این 2 نهاد از دیگر اهداف این جامعه است.
وی، از تشکیل کارگروهی با حضور اساتید دانشگاه و حوزه با هدف تحقیق و تدوین علوم اسلامی و انسانی خبر داد و اضافه کرد: امروزه متون علوم انسانی مبتی بر آموزه های اسلامی مهمترین نیاز جامعه ماست.
نظر شما