بازدید سردار جلالی از پشت صحنه مجموعه تلویزیونی «شیوع»

خبرگزاری شبستان: سردار جلالی رییس سازمان پدافند غیر عامل کشورمان در بازدید از پشت صحنه مجموعه «شیوع» در جریان روند تولید و چگونگی روایت داستانی این سریال قرارگرفت و باعوامل این مجموعه از نزدیک به دیدار و گفتگو پرداخت.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی سریال، مجموعه تلویزیونی «شیوع» به کارگردانی محمود معظمی که هم اکنون کار تصویربرداری آن در لوکیشنی  در حوالی جنوب شرق تهران ادامه دارد،میزبان سردار غلامرضا جلالی رییس سازمان پدافند غیر عامل کشورمان و همراهان وی بود.در این دیدار صمیمی که جمعی از بازیگران این سریال ،کارگردان،نویسنده و تهیه کننده حضور داشتند سردار جلالی به بیان توضیحاتی در خصوص اهداف و عملکرد سازمان خود پرداخت.

 

پدافند غیر عامل و انواع تهدیدات آن

سردار جلالی بیان داشت: پدافند غیر عامل یک دفاع غیرنظامی است و براساس آن میتوان،بدون به کارگیری جنگ افزار بر تهدیداتی چون تهدیدات زیستی غلبه کرد و بروز انواع خسارت جانی مالی را کاهش داد.در واقع مجموعه شیوع به بیان مفهوم این ساختار در ذهن مخاطب می پردازد.

رییس سازمان پدافند غیر عامل در میان هنرمندان سریال شیوع با بیان این مطلب افزود:موضوع مهم درحال حاضر، بروز تهدیدات زیستی است که یکی از مهم ترین تهدیدها برای انسان است.

وی با اشاره به تهدیدات انسانی در حوزه غذایی،نباتات،آب اشامیدنی و محیط زیست تصریح کرد: همه این تهدیدات می تواند آسیب های جدی به زندگی بشر بزند.

سردار جلالی با دسته بندی تهدیدات حوزه های زیستی اذعان داشت: دسته اول تهدیدات طبیعی و حاصل از رشد و نمو میکروب ها بدون دخالت انسان است.

وی در ادامه گفت:دسته دوم بیوتروریسم یا تهدیدات ناشی از استفاده تروریسم ها با اهداف سیاسی و امنیتی است.

جلالی با بیان اینکه یکی از پنج تهدید بزرگ برای سالهای آینده کشور ها تهدیدات زیستی است دسته سوم را اینگونه عنوان کرد:

دستکاری ویروس ها به صورتی هدفمند علیه انسان که تشخیص و مقابله با آن نیاز به علم و تخصص خاص دارد.

 

افزایش هنجارهای انسانی با دستکاری مواد غذایی

رئیس پدافند غیر عامل با اشاره به اینکه ساختارشکنی مواد غذایی می تواند رشد جمعیت را تحت تاثیر قراردهد گفت: متاسفانه کاهش یا افزایش هنجارهای انسانی با دستکاری مواد غذایی امکان پذیر شده است.برخی از دشمنان به خصوص رژیم صیهونیستی به دنبال کاهش نرخ باروری در برخی کشورهای مسلمان از طریق دستکاری در انواع غذاها هستند.

 

توسعه بیماری های ویروسی با انگیزهای اقتصادی

جلالی افزود: شیوع بیماری های ویروسی مانند ابولا،کرونا و سارس در چند سال اخیر به شدت در میان کشورهای منطقه افزایش یافته است.

 با توجه به اینکه سریال شیوع هم به موضوع شیوع بیماری ها می پردازد سردار جلالی در جمع دست اندر کاران این مجموعه تاکید کرد: توسعه بیماری های ویروسی اغلب در دست شرکت هایی است که تولید واکسن آن بیماری ها را براساس منافع اقتصادی برعهده دارند و به دنبال شیوع آن،محصولات خود را در معرض فروش می گذارند و به اهداف اقتصادی خود دست پیدا می کنند.

رییس پدافند غیر عامل افزود:حتی بیماری ها یی مانند انفلونزای پرندگان و بیماری چهارپایان با انگیزهای اقتصادی شیوع می یابد و کشورها باید یک ساز و کار اساسی برای مقابله با این تهدیدات پیداکنند.

 

پیشرفت پدافند غیر عامل در ایران

سردار جلالی در جمع عوامل مجموعه شیوع با بیان اینکه پدافند غیر عامل دارای آزمایشگاه های بسیار مجهز است تصریح کرد: قرارگاه پدافند زیستی با ساماندهی آزمایشگاههای بسیار مجهز و تخصصی در تلاش است ضمن پیشگیری از هرگونه تهدید و مراقبت از سلامت مردم و ایمنی محیط زیست، اگر تهدیدی علیه مردم تشخیص داده شد،به موقع باتولید واکسن ویا امکانات عملیاتی مانند قرنطینه سازی مناطق و کنترل آن،از آسیب آن به مردم جلوگیری کند. نگاه متفاوت در زمینه تهدیدات جدی یک بیماری برای ساکنان یک منطقه  در واقع موجب آموزش مخاطب برای عملکرد صحیح و مدیریت بحران خواهد شد.

 

این مقام ارشد نظامی خاطرنشان کرد:این سریال باعث فرهنگ سازی و ارتقای مهارت مخاطبان خواهد شد که در مواقع مشابه با تسلط به اوضاع و درایت،بحران را سپری کنیم.

 

نمایش «شیوع» در آبان ماه

شیوع دارای مضمونی اجتماعی است و داستان آن حول محور شیوع یک بیماری به داخل ایران روایت می شود. این مجموعه با نقش آفرینی بازیگرانی همچون سید مهرداد ضیایی،عبدالرضا اکبری،شهرام عبدلی،جعفر دهقان،لاله اسکندری و محسن افشانی درحال ساخت و تولید است و تهیه  کنندگی آن را بیژن شیرمرز از موسسه فیلمسازی حس هفتم برعهده دارد و براساس فیلمنامه ای از مهدی میر احمدی ودر13 قسمت 45دقیقه ایی برای پخش از شبکه یک سیما تهیه و تولید و در آبان ماه سال جاری پخش خواهد شد.

 

 

کد خبر 493613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha