به گزارش خبرگزاری شبستان از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، دكتر عليرضا جزيني،قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدرگفت: فعاليتهاي ستاد بر پايه سياستهاي ابلاغي مقام معظم رهبري (مدظلهالعالي) و پنج راهبرد درمان، پيشگيري، كاهش آسيب و صيانت و توانمندسازي و مقابله است و تمام تلاش خود را در جهت كاهش اعتياد و آسيبهاي ناشي از آن انجام ميدهد.
وي افزود: در سال گذشته تاكنون بیش از 13 هزار روحانی و مداح براي پيشگيري اوليه از اعتياد آموزش ديدهاند تا بتوان از این پتانسیل تأثیرگذار در جهت پیشگیری از اعتیاد اقشار مختلف جامعه بالاخص نوجوانان و جوانان کشور استفاده کرد.
جزيني با بيان اينكه روحانيون در جامعه ما هميشه گروه مرجع بودهاند و رفتار آنها الگو بوده است به همين دليل نقش زيادي در پيشگيري از اعتياد دارند، افزود: با توجه به آغاز ماههاي محرم و صفر و حضور مبلغان اقصي نقاط كشور، در مساجد، تكايا و هياتهاي مذهبي لازم است كه آنان آگاهيهاي لازم را در خصوص عواقب و عوارض شوم گرايش به اعتياد براي مردم بازگو كنند.
مسئولين اهميت موضوع مبارزه با مواد مخدر را درك كنند
همچنين حجتالاسلام و المسلمين محمدعلي نكونام در اين ديدار گفت: ارتباط با ائمه جمعه و جماعات كار خوبي است ولي از طرفي با فداكاريهايي در مرز مواجهيم كه لازم است فعاليتها در اين حوزه بيشتر شود.
وي افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر براي مبلغان مصاديق را عنوان نمايد. همچنين رسانهها نبايد موضوع را دست كم بگيرند و با دادن اطلاعات و اخبار گسترده باعث هوشياري و آگاهي مردم شوند، مسئولين نيز اهميت موضوع را درك كنند.
نظر شما