حجت الاسلام علی عباسی در گفتگو با خبرنگار شبستان در قزوین بیان کرد: اگر مباحث دینی را در فضای کانون های فرهنگی هنری مساجد به جوانان بگوییم قطع یقین تأثیرگذاری بیشتری خواهد داشت.
وی ادامه داد: در کل شخصیت دادن به افراد موجب جذب آن ها می شود بنابراین برگزاری برنامه های هنرمندانه و جذاب در کانون ها جذابیت ایجاد می کند و می توان برنامه هایی را بر اساس آیات و روایات طراحی کرد و آنها را با زبان هنر بیان کرد.
معاون تهذیب حوزه علمیه قزوین عنوان کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد باید مشکل گشای افراد جامعه به ویژه جوانان باشند، این اماکن فرهنگی نه تنها از منظر اقتصادی بلکه با دادن مشاوره های مفید، برگزاری کلاس های تقویتی و ارتباط گیری با جوانان می توانند به نوجوانان و جوانان کمک کنند.
وی با اشاره به نقش مهم کانون های فرهنگی و هنری مساجد در مقابل تهاجم فرهنگی و جنگ نرم خاطرنشان کرد: از ظرفیت کانون ها می توان در مباحث علمی و فرهنگی استفاده کرد و مباحث سیاسی و اجتماعی می تواند در کانون ها مورد نقد و بررسی و روشنگری قرار گیرد.
حجت الاسلام عباسی با تأکید بر اینکه کانون ها نباید فقط به مسائل عبادی محدود شوند، تصریح کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد میتوانند در اشتغالزایی جوانان حضور فعال داشته و با ورود به حوزه صنایع دستی از ظرفیت افراد توانمند استفاده کنند.
وی با اشاره به جایگاه فعالیت کانون ها تصریح کرد: این پایگاه های فرهنگی می توانند محل آگاه سازی و اطلاع رسانی مردم باشند و جوانان در این فضاها با مباحث روز دنیا آشنا شوند.
معاون تهذیب حوزه علمیه قزوین در پایان با توصیه به فعالان کانونهای فرهنگی و هنری مساجد گفت: مهمترین نکته این است که فعالان این عرصه تلاش کنند تا نیت خود را در مسیر قرب الهی قرار دهند و از آنجایی که نیت ها در چهره و رفتار آدمی ظهور پیدا می کند اطرافیان نیز این اخلاص را متوجه می شوند و کانون ها فضای معنوی پیدا می کنند.
نظر شما