به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل ازروابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان سمنان، دبیر برگزاری سومین همایش پیر غلامان حسینی شهرستان میامی گفت: این همایش با همکاری کانون بسیج مداحان،اداره تبلیغات اسلامی، کانون مداحان و شاعران آئینی و سپاه ناحیه میامی سهشنبه بیست و یکم مهر در سالن نمایشهای اداره فرهنگ و ارشاداسلامی شهرستان میامی برگزار می شود.
علی اقایی افزود: تجلیل از 20 پیر غلام حسینی، اجرای همخوانی مداحان، سخنرانی، پخش کلیپ و ... از برنامههای این همایش است.
دبیر سومین همایش تجلیل از پبیرغلامان حسینی شهرستان میامی تصریح کرد: در این مراسم ذاکر اهلبیت حاج قاسم رضائی، از ذاکران پیشکسوت کشوری نیز حضور دارد و به تبیین اهمیت و جایگاه و نیز رسالت مداحی می پردازد.
طرح تشکیل پرونده سلامت خبرنگاران در سمنان به اجرا درآمد
با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان طرح تشکیل پرونده سلامت اعضای انجمن خبرنگاران استان سمنان به اجرا در آمد.
در قالب این طرح، حدود 80 نفراز خبرنگاران استان سمنان باحضور در کلینیک طب پیشگیری این دانشگاه به صورت رایگان از نظر عوامل خطر آفرین مورد سنجش قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به اتفاق متخصص طب پیشگیری و مجری این طرح در گفت و گویی با خبرنگاران، از بیماریهایی نظیر فشارخون، دیابت، سرطان، بیماری های روحی و روانی به عنوان بیماریهای غیر واگیر یاد کرد که به تبع عادات بد و کم تحرکی به وجود آمده و بیش از بیماریهای واگیر، شهروندان امروزی راتهدید می کنند.
مهدی شادنوش گفت : ازطریق غربالگری و با انجام یک سری توصیه های محدود و از طریق ایجاد برخی تغییرات در رفتارها و شیوه های زندگی می توان از بسیاری از این بیماریها پیشگیری کرد.
وی با اشاره به هزینه های بسیار بالای درمان نسبت به پیشگیری افزود: تفاوت هزینه های درمان با پیشگیری در مواردی تا 200 برابر است و اگر هزینه هایی که برای درمان بیماران صرف می شود، صرف پیشگیری و آموزش افراد شود، ازبسیاری از بیماریها پیشگیری خواهد شد.
وی گفت: طرح تشکیل پرونده سلامت افراد که ویژه شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت است توسط دانشگاه علوم پزشکی سمنان، به صورت داوطلبانه، در کل استان به اجرا گذاشته شده و برای جلب توجه مدیران دستگاههای اجرایی به تشکیل پرونده سلامت برای کارکنان تحت پوشش این دستگاهها تلاش شده است.
شادنوش گفت: در این طرح که بصورت افتخاری برای خبرنگاران عضو انجمن خبرنگاران استان سمنان به اجرا گذاشته شده است، مشخصات تن سنجی، قد ، وزن ، سوابق بیماری و برخی عوامل مهم درنحوه زندگی و همچنین برخی آزمایش ها از قبیل قند و چربی خون مورد بررسی قرار گرفته و درصورت وجود عوامل خطر، ضمن راهنمایی آنها نسبت به پیشگیری و تغییر سبک زندگی، برای پیگیری مشکلات به سطوح بعدی معرفی خواهند شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ایجاد کلینیک های طب کار در شهرستانهای استان راازدیگر اقدامات این دانشگاه دانست و افزود : تلاش شده تا کارگران نیز بصورت دوره ای و هر شش ماه یکبار با حضور در این کلینیک ها از معاینات دوره ای برخوردار شوند.
زیاری ، مجری طرح تشکیل پرونده سلامت خبرنگاران نیز از تشکیل پرونده سلامت برای کارکنان دستگاههای اجرایی استان خبر داد و افزود: علاوه برخبرنگاران، تاکنون کارکنان ادارات کل اقتصاد و دارایی، ثبت احوال، استانداری و اعضای مجمع علمای استان در قالب این طرح مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفته اند.
وی از نیروی انسانی به عنوان سرمایه اصلی دستگاههای اجرایی یاد کرد و ابراز امیدواری کرد: طرح تشکیل پرونده سلامت، بصورت یک مطالبه اجتماعی از سوی کارکنان دستگاههای اجرایی مورد پیگیری قرار گیرد.
رئیس انجمن خبرنگاران استان سمنان نیز در این نشست از همکاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و توجه ویژه دکترزیاری و خانم متقی از مجریان این طرح قدردانی کرد.
قریب 80 نفراز خبرنگاران عضو انجمن خبرنگاران استان سمنان هفته گذشته با حضور در کلینیک طب پیشگیری، نسبت به تشکیل پرونده سلامت اقدام کرده اند.
نظر شما