استقرار مراکز نیکوکاری در مساجد گام ظریف و مهمی در جهت احیاء سنت‌های حسنه اسلامی است

خبرگزاری شبستان: مدیر کل کمیته امداد گیلان استقرار مراکز نیکوکاری در مساجد را گام ظریف و مهمی در جهت احیاء سنت‌های حسنه اسلامی دانست و گفت: همه اقشار جامعه می توانند برای کمک به مراکز نیکوکاری آمده و در دستگیری از نیازمندان آبرومند مساعدت کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، مراسم اهدای کمک هزینه(هریک به مبلغ 20 میلیون ریال) به 80 نوعروس کمیته امداد گیلان در سالن یادگار امام رشت برگزار شد.

 

این همایش با هدف توسعه و گسترش فرهنگ ازدواج آسان در حالی برپا شد که یکهزار نوعروس تحت حمایت کمیته امداد گیلان هنوز در نوبت دریافت کمک هزینه جهیزیه قرار دارند.

 

گرچه از ابتدای سالجاری تا کنون 850 کمک هزینه جهیزیه به مبلغ 17 میلیارد ریال به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد در گیلان پرداخت شده است اما علیرضا محمدی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) گیلان با بیان اینکه ازدواج آسان از سیره اهل بیت(ع) و سفارش اکید خدای متعال در قرآن کریم است، گفت: جوانان تحت حمایت کمیته امداد به خوبی به این امر، جامه عمل می پوشانند و در صورت تداوم مساعدت‌های نیکوکاران و تامین اعتبار لازم، به یک هزار نوعروس دیگر نیز این کمک ها اهداء می شود.

وی با بیان اینکه نوعروسان تحت حمایت در نوبت دریافت کمک هزینه جهیزیه جهت رفتن به خانه بخت هستند، تصریح کرد: همه اقشار جامعه می توانند برای کمک به مراکز نیکوکاری آمده و در تامین اقلام جهیزیه و یا تقبل بخشی از هزینه های آن سهیم و شریک باشند.

 

محمدی با اشاره به اینکه در این مراسم بالغ بر 500 میلیون ریال به صورت نقدی و غیرنقدی از سوی نیکوکاران گیلانی به زوج های حاضر در مراسم مساعدت شد، یادآوری کرد: سال گذشته برای هزار و 976  نفر از نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد گیلان مبلغ 24میلیارد و 370 میلیون ریال کمک هزینه ازدواج پرداخت شده است .

 

وی در ادامه مراکز نیکوکاری را پیشخوان خدمات کمیته امداد و مساجد را مراکز اصلی فرهنگی جامعه دانست و افزود: این مکان ها از اعتقاد، اعتماد و احترام عمیق مردم برخوردار هستند و استقرار مراکز نیکوکاری در مساجد گام ظریف و مهمی در جهت احیاء سنت‌های حسنه اسلامی و فراهم آوردن بسترهای لازم برای مشارکت های گسترده مردمی در دستگیری از نیازمندان آبرومند است.

 

محمدی با اشاره به اینکه تاسیس کمیته امداد از ابتدا برای این بود که مستضعفین و محرومین از فقر و استضعاف بیرون بیایند و در مسیر رشد، استقلال اقتصادی و خوداتکایی قرار بگیرند، گفت: تاسیس و راه اندازی مراکز نیکوکاری با هدف شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اقشار مختلف و برنامه ریزی برای بهره گیری از این ظرفیت‌ها در جهت حل مشکلات و تامین نیازهای فقرا و محرومان ساکن محدوده جغرافیایی این مراکز، انجام شده است.

 

وی همچنین از مردم گیلان به خاطر توجه به امر زکات مستحبی و دستگیری از نیازمندان در مقاطع مختلف قدردانی کرد و با اشاره به اینکه 60 هزار نفر از مددجویان گیلان را زنان سرپرست خانوار تشکیل می دهند، بیان کرد: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته، هر مددجویی که بتواند آموزش‌های مهارتی و حرفه ای را با حمایت های کمیته امداد با موفقیت پشت سر بگذارد از تسهیلات اشتغال و خودکفایی این نهاد بهره‌مند و در نهایت و به تدریج از اتکاء به امداد بی‌نیاز خواهد شد.

 

محمدی در ادامه بر اهتمام جدی کمیته امداد به تحکیم بنیان خانواده تاکید کرد و افزود: اجرای برنامه های فرهنگی، آموزشی، تحصیلی و تربیتی و... از برنامه های حوزه فرهنگی این نهاد برای خانواده ها است .

 

وی همچنین یکی از سیاست‌های کمیته امداد را اشتغالزایی برای افراد کم بضاعت و توانمند کردن آنها به لحاظ اقتصادی عنوان کرد و  ادامه داد: این کار موجب می شود تا ممدجویان به مرور از چرخه حمایتی این نهاد خارج شوند .

 

محمدی ایجاد اشتغال پایدار از سوی مددجویان این نهاد را مستلزم آموزش‌های لازم دانست که کاربردی، کیفی و اثرگذار باشد.

 

وی با اشاره به اینکه تا پایان امسال 5 هزار و 555 نفر از مددجویان و متقاضیان اشتغالزایی در گیلان فقط در بخش پایدارسازی و توسعه طرح های اشتغال آموزش خواهند دید ، ادامه داد : امیدواریم با عقد تفاهم نامه هایی با مراکز آموزشی استان، روند این آموزش ها تسریع پیدا کرده و افراد بتوانند از آموزش های کاربردی بهره مند شوند.

 

محمدی با بیان اینکه سال گذشته حدود 5 هزار فرصت شغلی با اعتبار 53 میلیارد تومان برای مددجویان گیلانی ایجاد شد تصریح کرد: یکی از مهمترین بخش کار در حوزه اشتغال و خودکفایی بحث نظارت مستمر بر طرح های اشتغالزایی مددجویان است که تا 3 سال از سوی کارشناسان مربوطه مورد نظارت قرار می گیرند و پس از رسیدن به پایداری کامل و استقلال مالی، از چرخه حمایتی خارج می شوند.

 

وی اضافه کرد: تا پایان سالجاری 4 هزار و 875 نفر از مددجویان و متقاضیان اشتغالزایی نیز از آموزش های بلند مدت و کوتاه مدت در زمینه های مهارت آموزی، کارآفرینی، حرفه آموزی دانش آموزان دبیرستانی بهره مند می شوند که پس از گذراندن این دوره های آموزشی از تسهیلات اشتغالزایی بهره مند خواهند شد. 

 

کد خبر 492842

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha