به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در بجنورد؛ دکتر امین جودت، رئیس دانشگاه علمی-کاربردی واحد خراسان شمالی، امروز (18مهرماه) در جمع خبرنگاران که به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی کشور، انجام شد، گفت: این دانشگاه، تنها دانشگاه نسل سوم است که رسالت کارآفرینی را در جامعه دارد و بر اساس نیاز و تقاضای جامعه، رشته ها را ایجاد می کند.
وی تصریح کرد: مهارت محوری از اهداف دانشگاه علمی-کاربردی است و تلاش می شود تا با آموزش هایی که به دانشجو داده می شود، بتواند زودتر وارد بازار کار شود.
وی با اذعان بر اینکه 75 درصد دانشجویان دانشگاه علمی-کاربردی در طول تحصیل و یا بعد از اتمام تحصیلات خود، جذب بازار کار می شوند، افزود: اساس کار این دانشگاه، حرکت به سمت بازار کار و اقتصاد مبتنی بر دانش و مهارت است که دانشگاه علمی کاربردی با این رویکرد، به جذب دانشجو اقدام می کند.
وی عنوان کرد: ارتقای کیفیت مراکز آموزشی از اهداف دانشگاه علمی-کاربردی واحد خراسان شمالی است و طی نظارت و پیگیری های صورت گرفته در سال گذشته در این راستا، بیش از 50 درصد مراکز در استان، به فضای بهتری منتقل و یا اصلاحات اساسی شدند.
جودت، فرآیند جذب اساتید در مراکز این دانشگاه را نیز تشریح و عنوان کرد: صلاحیت اساتید طی مراحل متعدد رصد می شود و فعالیت های علمی آنان بر اساس استانداردهای مورد تایید وزارت علوم، مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وی افزود: این دانشگاه در حال حاضر 500 استاد دارای کد مدرسی دارد که از این تعداد، 300 نفر در طرح نظارت بر عملکرد اساتید، مورد ارزیابی مجدد قرار گرفتند.
وی اشاره ای نیز به ساختمان جدید واحد استانی داشت و گفت: در مدت یک سال از شروع ساخت و ساز، این ساختمان 90درصد پیشرفت داشته است و امیدواریم به زودی فضای آموزشی اداری واحد استانی به فضای جدید منتقل شود.
وی افزود: این ساختمان در تخته ارکان بجنورد و در زمینی به مساحت 3هزار و 500 مترمربع و با بودجه 4 میلیارد تومان که از محل بودجه اختصاصی تامین شده، ساخته شده است.
وی با اشاره به کاهش دانشجو در اکثر دانشگاه های کشور، اذعان داشت: 55درصد ظرفیت پذیرش در دانشگاه علمی-کاربردی استان، جذب می شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد خراسان شمالی، عنوان کرد: در استان 12 مرکز آموزشی داریم که از این تعداد، 8مرکز عمومی و دولتی هستند، سه مرکز خصوصی و 1مرکز جوار صنعت نیز در اسفراین است.
وی با تاکید بر اینکه رویکرد این دانشگاه در ایجاد رشته های جدید، نیاز و تقاضای استان است، خاطرنشان کرد: مراکز با ماموریت های خاص خود ایجاد شده اند، بنابراین نیازسنجی بر عهده خود مرکز است.
جودت گفت: تعداد دانشجویان مراکز علمی-کاربردی استان 7هزار و 200 نفر است که در 113 کد رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.
وی از دستور کار قرار گرفتن ایجاد چند مرکز جدید در استان نیز خبر داد و عنوان کرد: شهرستان هایی که مرکز علمی-کاربردی ندارند در اولویت هستند و نیز با پیگیری های صورت گرفته تا 6ماه آینده یک مرکز جدید جوار صنعت در استان ایجاد خواهد شد.
وی اذعان داشت: با تاسیس این مرکز، تحول جدیدی در کارآفرینی شکل خواهد گرفت که زمینه های بین المللی شدن و تبادل اساتید و دانشجو با کشور ترکمنستان را نیز ایجاد خواهد کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد خراسان شمالی، از برگزاری دوره های کوتاه مدت مهارتی(تک پودمان مهارتی) نیز خبر داد و خاطر نشان کرد: این دوره ها با اعطای مجوز از سوی وزارت علوم و با قابلیت تجمیع و دریافت مدرک کاردانی و با کارشناسی، برگزار می شود.
وی تصریح کرد: این دوره ها فرصت خوبی برای فارغ التحصیلان دانشگاه های مختلف در راستای کسب مهارت و ورود به بازار کار است.
نظر شما