به گزارش خبرنگار شبستان، در سال 1348 در استان تبریز به دنیا آمد و بعد از آغاز جنگ در سن 17 سالگی در سال 64 با جعل شناسنامه خود در نخستین عملیات آزادسازی خرمشهر در منطقه فاو (عملیات والفجر 8) به دستور امام راحل به جبهه های حق علیه باطل شتافت.
وی از رزمندگان 8 سال دفاع مقدس لشکر 31 عاشورا، به دلیل مشکلات ناشی از مجروحیت دوران دفاع مقدس نیاز به پیوند کبد داشت که در بیمارستان نمازی شیراز مورد جراحی و درمان قرار گرفت .وی که کارمند دانشگاه علوم پزشکی تبریز و درحال حاضر ریاست امور اداری بیمارستان قلب و عروق بیمارستان شهید مدنی تبریز را بر عهده دارد، در مدت بستری در بیمارستان نمازی شیراز و گذراندن مراحل درمان خود مورد عیادت وزیر بهداشت و همچنین قائم مقام وزیر قرار گرفت، که در دیدار با وزیر تقاضای راه اندازی بخش پیوند در شمال غرب کشور را مطرح نمود که مورد موافقت وزیر قرار گرفت و با تخصیص 4 میلیارد تومان اعتبار به استان آذربایجان شرقی به این منظور، موافقت کرد.
رسول زارع زاده در این زمینه به خبرنگار اجتماعی شبستان می گوید:من نیز مانند دیگر جوانان و نوجوانان زمان جنگ موقعی که امام (ره) فرمودند هر کس توان حمل سلاح دارد باید به جبهههای نبرد حق علیه باطل برود این کار را کردم، در حالی که 17سال داشتم و دانشآموز سال اول دبیرستان بودم راهی جبهه شدم.
وی اظهار کرد:در عملیات کربلای 5 با اصابت ترکش مجروح شدم، علیرغم اینکه هم منطقه والفجر 8 و هم کربلای 5 کاملا توسط دشمن بمباران شیمیایی شده بود اما خوشبختانه اثرات زیادی بر وضعیت جسمانی من نگذاشت. در عملیات کربلای 5 اکثر بچهها شهید شده بودند، تلفات زیادی داشتیم و از 2 گردان غواصی تنها یک گروهان باقی مانده بود، دوباره عملیات ایزایی دیگری آغاز کردیم تا منطقه عمومی شلمچه که موقعیت جغرافیایی و جیشالشعبی ویژهای داشت آزادسازی شود تا خون پاک شهدایی که برای آن ریخته شده بود به هدر نرود. امام خمینی هم حساسیت خاصی روی این منطقه نشان میدادند و معتقد بودند «برای آزادسازی مناطق جنوب از اشغال دشمن لاجرم باید شلمچه آزاد شود.
این جانباز اظهار کرد: در سال 1367 که قطعنامه 598 به تصویب رسید مجددا ما از تبریز برای عملیات مرصاد اعزام شدیم که در نهایت با همکاری ارتش و سپاه توانستیم عملیات را با موفقیت پشت سر بگذاریم.
این جانباز در ادامه تصریح کرد: اخیرا به علت مصرف داروهای طولانی مدت شیمیایی دچار خونریزی شدم که با مساعدت مسئولان استانی به ویژه امام جمعه استان تبریز، آیت الله شبستری، استاندار، مدیر کل بنیادشهید و امور ایثارگران استان و تیم پزشکی شیراز، دکتر محسن رضایی و دکتر دانش جعفری به مداوا پرداختم که از آنها کمال تشکر دارم.
وی با اشاره به پیوند کبد خود اظهار کرد: دکترها به من گفتند که کبد چیزی نیست که بخواهی از بقالی آن را تهیه کنی و با وجود تمام سفارش هایی که هاشمی وزیر بهداشت و دیگر مسئولان پزشکی کرده بودند من موفق به تهیه کبد نشدم وحدود سه ماه در شیراز زمین گیر شده و در صف مرگ پیوند کبد شیراز منتظر ماندم و دکترها نیز اظهار کردند که کبد به راحتی به دست نمی آید و باید منتظر بمانی تا یک کیس مناسب از شیراز که دارای سه مولفه مهم یعنی سن، گروه خونی و آنزیم های مناسبی است که به شما بخورد پیدا شود در غیر این صورت ما کاری نمی توانیم بکنیم.
زارع زاده با ابراز تاسف از اینکه تیم پزشکی دلم را شکستند خاطرنشان کرد: گفتم آقای دکتر نگو این حرف را، نگو شما سیدی، فرزند زهرایی ،بگو توکل کن به فاطمه زهرا، خوب می شوی انشاءالله بالاخره دلمان را شکستند.
وی ادامه داد:شب عاشورا هیئتی را دیدم که مزین به نام باب الحوائج بود، همسرم با همراه فرزندان و برادرم دست مرا گرفتند و به آنجا بردند ،گفتم مریضم دکترها جوابم کردند، اعضای هیئت هم از من استقبال کردند، دیگ هایی در هیئت بود ملاقه ای به دست من دادند و گفتند هم بزن، من هم به نیت برآورده شدن حاجاتم هم زدم، مداح هم گفت :آقا امشب این همه ما گریه کردیم، روضه خواندیم، درتان را کوبیدیم ،اگر شفای این مریض را ندهی من دیگر با شما قهر می شوم و روضه خوانی نمی کنم.
این رزمنده ادامه داد: آن شب بعد از خواند آیت الکرسی توسط همسرم، من ساعتی به خواب رفتم، هیچ موقع از درد و ناله به خواب نمی رفتم .شش ماه در انتظار صف مرگ بودم تا اینکه در خواب کسی به من گفت بلند شو قربانی آقا ابوالفضل(ع) را ادا کن .آن شب این اتفاق مهم برایم افتاد و من حاجات دلم را گرفتم ماجرا را به برادرم تعریف کردم و صبح قربانی را تهیه کردیم. از آن روز وضعیت جسمیام عوض شد و کبدم که مدتی بود کاملا سرد شده بود و دیگر داغ نمیکرد کمکم خوب شد.
زارع زاده ادامه داد: ما همیشه از عظمت، بزرگی و تلاش دکترها می گوییم ولی این را باید بدانیم که آنها فقط وسیله هستند و با وجود اینکه تیم پزشکی بنده را ناامید کرده بودند ولی با عنایت خداوند و متوسل شدن به باب الحوائج (ع) من حاجت خود را گرفتم و در نهایت موفق شدم.
وی تصریح کرد:در یک عمل 4 ساعته در حالی که تمامی مشکلات سایر اعضا حل و شفا یافته بودند کبدم را عوض کردند تا ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم دهند و بار دیگر معجزهای رخ دهد. بله عمل با موفقیت انجام گرفته بود؛ حضرت آقا ابوالفضل دست شفا بخش خود را روی این بنده حقیر کشیده بود تا باری دیگر به حقانیت ائمه اطهار علیهم السلام ایمان بیاورم.
وی ضمن تشکر و قدردانی از همه مسئولان تیم پزشکی و مردم شیراز گفت: از همه اصحاب رسانه نیز که در این زمینه اطلاع رسانی کردند کمال تشکر را دارم.
این رزمنده ادامه داد:من بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان در کنکور شرکت کردم و موفق به قبولی در رشته دکترای تخصصی روانشناسی شدم این امر یک موفقیت ویژه برای من و افتخار بزرگی برای خانواده بیماران پیوندی و جانبازان در عرصه علم و درمان است.
زارع زاده با بیان اینکه خودم هزینه زیادی بابت پیوند کبد متحمل نشدم بلکه با کمک دوستان و تیم پزشکی شیراز بود که هزینه های آن را تقبل کردم، افزود: اما هزینه های جانبی پیوند کبدم بسیار زیاد بود ولی از اینکه این هزینه ها منجر به سلامتی من شد بسیار خوشحال هستم.
وی از راه اندازی مرکز اهدای عضو در استان تبریز خبر داد و گفت: خانواده مرحوم فرزاد که در جهت راه اندازی مرکز اهدای عضو در استان به بنده بسیار کمک کردند کمال تشکر و قدردانی دارم. بنده بعد از به هوش آمدن از ای سی او بلافاصله به فکر راه اندازی این مرکز در استان افتادم که در نهایت با کمک وزیر بهداشت، درمان و پزشکی آقای هاشمی و اختصاص 4 میلیارد تومان اعتبار موفق به راه اندازی این مرکز شدیم.
زارع زاده افزود: اکنون با دعوت از مسئولان شیراز و برگزاری جلسه خیرین و با تدبیر حجت الاسلام شبستری و با اهدای لوح از خانواده دهنده، فعالان استان تبریز و در راس آن دکتر فانی به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی و تشکیل ان جی اوها و هماهنگی پیوند اعضای استان این مرکز در شمال غرب کشور در حال راه اندازی است.
زارع زاده افزود:در چند ماه گذشته ایجاد بخش پیوند اعضاء قطب شمالغرب کشور را در سند تدبیر و توسعه به تصویب رساندهایم و قرار است این بخش را در بیمارستان امام رضا(ع) راهاندازی کنیم.
وی گفت:تیم درمانی بخش پیوند اعضای بیمارستان نمازی و سایر افراد مرتبط با درمان این جانباز در سایر واحدها با اهدای لوح تقدیر از طرف قائم مقام وزیر بهداشت مورد قدردانی قرار گرفتند که دکتر ملک حسینی، دکتر شمسایی فر ،دکتر نیک اقبالیان، دکتر منصوریان، دکتر کاظمی،جان قربان، غلامی، زهرا رجبی، لیلا زارع، ساجد عربیانی، سجادی، زارع، قنبری، مرزبان، امینی، فردوس و همچنین دکتر احمد رضازاده مدیر روابط عمومی دانشگاه و راستی مدیر مجتمع ولایت دانشگاه ، از آن جمله بودند .
وی با بیان اینکه رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز راه اندازی این مرکز را از افتخارات تفکر بسیجی دانست، گفت: امیدواریم با تشکل ان جی اوها و انجمن های خیریه امسال شاهد افتتاح بخش پیوند اعضا در بیمارستان امام رضا (ع) شمال غرب کشور باشیم.
زارع زاده همچنین از رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مدیر کل روابط عمومی وزارت بهداشت نیز در این زمینه قدردانی کرد و گفت:من هیچگاه محبتها و دعاهای مردم شهر تبریز و بیشتر از آن زحمات مردم خونگرم شیراز را که صمیمانه از من پذیرایی کردند را فراموش نخواهم کرد.
وی با بیان اینکه ما در جبهه، علاوه بر مبارزه به کسب علم و دانش نیز میپرداختیم، تصریح کرد: بعد از اتمام جنگ توانستم تحصیلات خود را ادامه دهم و اکنون در دکترای روانشناسی تحصیل می کنم.
نظر شما