معارف ناب و حقیقت اسلام راه برو ن رفت از توطئه آل سعود

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در استان گلستان با اشاره به توطئه های آل سعودعلیه اسلام، گفت: معارف ناب وحقیقتی که دراسلام هست این کمبودها راجبران می کند و باید با برنامه ریزی از روزمرگی صرف مطالعه و تحقیق در حوزه به مسایل روز، رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، آیت الله سید کاظم نور مفیدی، نماینده ولی فقیه در استان گلستان امروز( 16مهر ) در آیین اختتامیه هفتمین اجلاسیه منطقه ای جامعه مدرسین و علمای بلاد به عنوان آخرین سخنران این اجلاسیه، بیان داشت: روحانیت شیعه در طول تاریخ منزوی بوده و این انزوا ریشه در مسائل زندگی اهل بیت ( علیهم السلام ) ما دارد که در زمان بنی عباس در دوره ی متوکل این انزوا به حد اعلای خود رسید. امامان ما با وجود انزوا به همه شئون زنذگی عنایت داشتند و ورود می کردند و با بازگذاشتن باب اجتهاد در عین انزوا سعی میکردند تا امور مردم را حل کنند.

 

وی افزود: بعد اهلبیت هم این بحث ادامه داشت مثلا ببینید که در دین ما عبادات زیادی داریم اما مسایل مربوط حکومت و اقتصاد کمتر به آن پرداخته شده است، امروز روحانیت شیعه از آن انزوای تاریخی بیرون آمده و حکومت تشکیل داده و مسئولیت های ما چندبرابر شده است.

 

آیت الله نور مفیدی ادامه داد: امروز در دنیا دو تشکیلات قوی تبلیغی دارد فعالیت می کنند، یکی وهابیت است که شدیدا دارند کار می کنند و پنج شورای قاره ای تشکیل دادند که برفعالیتهای این قاره ها نظارت دارند، همچنین یک سازمان جهانی برای نظارت بر کار مساجد دارندو سازمان دیگری هم دارند برای کمک به امر آموزش و حوزه ها و کمک های مالی به دانشجویان و طلبه ها برای جذب آنها.

 

وی با اشاره به کار تبلیغی قوی دشمن بیان داشت: تشکیلات دیگر مربوط به مسیحیان است که با شیوه ی تبشیری در حال تبلیغ مسیحیت در تمام دنیا خصوصا جهان اسلام هستند در غالب گروه های پزشکی و اقتصادی و علمی؛ مثلا در فیلیپین که جزء کشورهای اسلامی حساب میشد امروزه تبدیل شده به کشور مسیحی و مسلمانان در آنجا تحت فشار قرار گرفتند.

 

نماینده ی ولی فقیه در استان گلستان در قسمت پایان سخنانش گفت: امروز روحانیت نباید محدود به داخل و حوزه ها شوند، بنده خواهش میکنم نگاهمان را جهانی بکنیم.

 

آیت الله نورمفیدی افزود: درست است که آل سعود پول زیادی خرج می کنند اما معارف ناب و حقیقتی که در اسلام هست این کمبودها را جبران میکند وفقط نیاز به برنامه ریزی است؛ باید مثلا برای بیست سال آینده برنامه ریزی کرد و از روزمرگی خارج شد،الان طلبه های ما آنقدر در گیر درسها و کتابهای سنگین شده اند که نمیتوانند به مسائل روز و اجتهادی برسند.

کد خبر 492326

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha