اصالت دادن به ظرفیت های فرهنگی و مطبوعاتی استان ها از سیاست های اصلی وزارت ارشاد

خبرگزاری شبستان: معاون هماهنگی و امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اصالت دادن به ظرفیت های فرهنگی، هنری و مطبوعاتی استان هاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، محمدمهدی احمدی، معاون هماهنگی و امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ظهر امروز(16 مهر) در آئین اختتامیه نخستین جشنواره نشریات، مطبوعات و خبرگزاری های کهگیلویه و بویراحمد ضمن ابراز خرسندی از حضور در شهر یاسوج، گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد دیار سراسر صمیمت و مهربانی بوده که افتخار سه سال خدمت در آن را داشته ام.

 

وی، در ادامه اضافه کرد: امروزه جامعه ای توسعه یافته تلقی می شود که بتواند در کنار شاخص های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بتواند بر عنصر دانایی و آگاهی تاکید کند.

 

احمدی، اظهار کرد: در این میان نشریات و مطبوعات نقش زیادی در بالابردن آگاهی ها و رشد و ترقی جامعه برعهده دارند.

 

مدیرکل پشتیبانی و امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: رسانه ها می توانند عامل ترقی، باورهای اعتقادی و باعث پویایی افکار عمومی جامعه شوند.

 

وی، کار کرد رسانه ها را در عصر ارتباطات انکارناپذیر دانست و عنوان کرد: جراید و روزنامه ها سودمندترین وسیله برای آگاهی و جلوگیری از جهل و بی خبری است.

 

احمدی، با بیان این که توسعه اقتصادی از برجستگی خاصی برخوردار است، تصریح کرد: توسعه اقتصادی برای پیشرفت به اهرم های فرهنگی نیازمند است.

 

این مسئول فرهنگی و پشتیبانی، ادامه داد: نقش مطبوعات به عنوان یکی از پارامترها مشخص بوده و به عنوان رکن چهارم دموکراسی با کارکردهای خود به توسعه همه جانبه کمک می کند.

 

وی، اظهار کرد: تلاش و تکاپویی که در رسانه های کشور آغاز شده، امیدی در دل های کلیه افراد جامعه ایجاد کرده است.

 

احمدی، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنف گرایی، شفافیت و بازبینی را به عنوان سه رویکرد مهم در دستور کار خود قرار داده است.

 

معاون هماهنگی و امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اذعان کرد: سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اصالت دادن به ظرفیت های فرهنگی، هنری و مطبوعاتی استان هاست.

 

وی، منطقی کردن یارانه مطبوعات و حمایت از رسانه های خصوصی، هدفمند شدن آگهی های دولتی بر اساس فرمول شفاف، توجه به قانون گرایی و مراقبت از اخلاق حرفه ای، توجه به دیپلماسی رسانه ای، کاهش تذکرات و اعمال نظر تحمیلی به مطبوعات، قانون تاسیس نظام صنفی، پرداخت بیمه خبرنگاران، پرداخت یارانه بیمه ای برای 6 هزار خبرنگار و دیگر فعالیت ها را از برنامه های در دست اقدام یا انجام شده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست.

 

کد خبر 492264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha