حجت الاسلام جمال یاری در گفتگو با خبرنگار شبستان از گیلان اظهار کرد: مراسم عزاداری نمادی از ارادت به اهل بیت(ع) است.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان در ادامه با اشاره به سابقه چند صد ساله عزاداری برای اهل بیت(ع) خاطرنشان کرد: کیفیت و محتوا محوری اصل مهمی است که در برگزاری مراسم مذهبی باید به آن توجه ویژه داشت.
وی تاکید کرد: نحوه برگزاری مراسم ماه محرم نکته ظریفی است که اگر اصالت و حقیقت مکتب عاشورا در آن لحاظ نشود، ممکن است شعائر مذهبی را با انحراف و خرافه گرایی عجین کند.
یاری همچنین اعلام کرد: اگر عزاداری از قالب سنتی یعنی با اتکا به منابع اصیل دینی و توجه به مقاتلی که نوع درست عزاداری را نشان می دهد، خارج شود به دین ضربه وارد می شود.
وی با بیان اینکه باید نوع ارادتی که به اهل بیت ارائه می شود از آن قالب سنتی بیرون نیاید، اظهار کرد: پدیده زشت خرافه گرایی در عزاداری، تحت عنوان نوآوری و جذابیت ظهور می کند.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان درباره پیامدهای بروز خرافه گرایی در عزاداری ها، اذعان کرد: دور شدن از قالب اصیل عزاداری باعث می شود فلسفه دقیق و درست عزاداری که یک سنت حسنه و مورد تاکید اهل بیت(ع) است، به فراموشی سپرده شود.
یاری تاکید کرد: خرافه گرایی چهره درخشان عزاداری واقعی را با غبار بدعت ها و خرافات کدر می کند.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان اطلاع رسانی درست را در از بین بردن خرافات بسیار موثر دانست و تصریح کرد: واعظان و خطبا، رسانه های گروهی و مداحان نقش محوری در زدودن پدیده خرافه گرایی از عزاداری ها دارند.
پایان پیام/
نظر شما