معرفی هنرمندان مسجدی به جامعه از اهداف برگزاری جشنواره های موضوعی است

دبیر ستاد ششمین جشنواره های کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، معرفی هنرمندان مسجدی به جامعه را از اهداف ستاد عالی برگزاری جشنواره های موضوعی دانست.

مجتبی میرزایی، دبیر ستاد ششمین جشنواره های کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، شرایط برگزاری جشنواره ملی شیوه های نوین تدرسی "شکوه اندیشه" را خوب ارزیابی کرد و به خبرنگار شبستان از گیلان، گفت: عملکرد دبیرخانه برگزاری جشنواره شکوه اندیشه در تامین شرایط و زیر ساخت ها و تبلیغ در استان گیلان و فضای وب مثبت بوده است.

 

وی با اشاره به تشکیل جلسات کمیته های جشنواره، اظهار کرد: کمیته های جشنواه شکوه اندیشه وظایف تعریف شده خود را به خوبی انجام داده و به حدی قابل قبولی در مدیریت زمان رسیده اند.

 

دبیر ستاد ششمین جشنواره های کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، اضافه کرد: مسائل اسکان و پذیرش میهمانان، ارتباط با استان ها، داوری نحوه اجرای جشنواره برنامه ریزی شده است.

 

وی اذعان کرد: با توجه به تجربه خوبی که استان گیلان در جشنواره مدهامتان سال 87 داشته، توانسته در این جشنواره موفق تر عمل کند.

 

میرزایی با اشاره به تاثیر برگزاری جشنواره های موضوعی در ارتقای نهضت فکری اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد، خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره های موضوعی ضمن کمک به ستاد عالی برای شناسایی استعدادهای ناب در کانون های مساجد، راهنمای مناسبی برای شرکت کنندگان در بهره برداری از توانایی هایشان است.

 

وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره با موضوعات آزاد، موجب پراکندگی آثار ارسالی می شود، گفت: اگر جشنواره محور خاصی نداشته باشد، شرکت کنندگان در رشته های مختلف سردرگم خواهند بود.

 

دبیر ستاد ششمین جشنواره های کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، یادآور شد: جشنواره بدون توجه به محوری خاص، رقابت ها را به موضوعات غیرمرتبط با فعالیت کانون های مساجد آمیخته خواهد کرد و انرژی ها را هرز می دهد.

 

وی اعلام کرد: در جشنواره های موضوعی و مرتبط با فعالیت کانون های مساجد، استفاده مفیدی از آثار خواهد شد و در محور های مختلف هنری آثار کاربردی به دست می دهد.

 

میرزایی، کمک به برگزاری جشنواره های کاربردی را از دیگر برکات برگزاری جشنواه های موضوعی برشمرد و گفت: جشنواره های موضوعی زمینه ساز خلق آثار فرهنگی هنری فاخر خواهد شد.

 

وی در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی بر ملاک های موفق بودن جشنواره های موضوعی، اظهار کرد: زمانی که جشنواره ارتباط خوبی با خروجی و محصول ستاد عالی که همین اعضای کانون های مساجد هستند برقرار کنند می توان گفت جشنواره موفقی برگزار شده است.

 

دبیر ستاد ششمین جشنواره های کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، شناسایی هنرمندان متعهد دینی که در عرصه مسجد و کانون های مساجد فعالیت می کنند را از دیگر ملاک های یک جشنواره موفق دانست و گفت: شناسایی هنرمندان پیش نیاز حمایت از هنرمندان و معرفی آنان به جامعه است.

 

وی تاکید کرد: معرفی هنرمندان مسجدی به جامعه برای مبارزه با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم غرب از اهداف ستاد عالی و مهمترین ملاک توفیق جشنواره های موضوعی ستاد عالی است.

 

میرزایی درباره برنامه های ستاد عالی برای بهره برداری از نفرات برتر جشنواره ها، اظهار کرد: نخبگان فرهنگی و هنری جشنواره های گذشته در تشکیل کارگروه های تخصصی که مشاور ستاد عالی در برگزاری جشنواره های بعدی هستند، مشارکت داده می شوند.

 

وی برگزاری همایش های آموزشی برای اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد در استان ها را از دیگر زمینه های بهره برداری از نخبگان جشنواره های موضوعی برشمرد و گفت: نخبگان هر جشنواره برای تربیت نیروها جبهه فرهنگی انقلاب در کانون های مساجد گام بر می دارند و تاکنون بسیار موفق بوده اند.

 

دبیر ستاد ششمین جشنواره های کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به اجرای طرح های پژوهشی با مدیریت نخبگان و برگزیدگان جشنواره های ستاد عالی، اظهار کرد: در تهیه و تدیون متون نمایشی، آموزش گروه های تئاتر و سرود از برگزیدگان جشنواره های دوره های گذشته استفاده می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 49169

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha