مسجد محور فعالیت های دینی است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، غنی سازی اوقات فراغت را شاخص مناسب استحکام ساختار تربیتی جامعه دانست و از مسجد به عنوان محور فعالیت های دینی یاد کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، امروز (12 تیر) در نخستین جلسه ستاد اوقات فراغت تابستان این اداره کل در ساری اظهار کرد: غنی سازی بهینه اوقات فراغت یک شاخص مناسب برای ارتقای سلامت جسمی و روانی و نیز استحکام ساختار تربیتی جامعه است بنابراین بهره برداری شایسته از اوقات فراغت جامعه را به سوی سازندگی اخلاقی، شکوفایی استعدادها، خلاقیت ها و توسعه فکری رهنمون می سازد.

 

وی افزود: اوقات فراغت فرصتی است مغتنم به منظور فراهم آوردن بستری مناسب برای جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به برنامه های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران که این امر با برنامه ریزی جامع و دقیق، استفاده از تمام ظرفیت ها، تنوع بخشی به فعالیت ها و برنامه ها و نیز اهتمام نسبت به اجرای فعالیت های شادی آفرین و نشاط آور در پرتو آموزه های دینی محقق می شود.

 

حجت الاسلام ابراهیمی اظهار کرد: برنامه ها و فعالیت های ارائه شده بر این اساس باید به گونه ای باشد که افراد با میل، انگیزه و اشتیاق درونی خود در یکی از محورهای مرتبط با فعالیت های تابستانی کانون ها شرکت کرده و نتیجه این ارتباط پربرکت، باید افزایش معلومات دینی و فرهنگی باشد که بی شک بهره گیری از نظرات و تجربیات ارزشمند شخصیت های فرهنگی استان در قالب ستاد اوقات فراغت و اتاق فکر می تواند در رسیدن به اهداف مورد نظر یاری کند.

 

این مسئول فرهنگی، انسجام و ساماندهی فعالیت ها و برنامه های اوقات فراغت، هماهنگ سازی و ایجاد وحدت رویه در برنامه ها و فعالیت ها، شناسایی ظرفیت های کانون ها و ارتقای سطح توانمندی آنها و فراهم آوردن زمینه جذب هر چه بیشتر جوانان و نوجوانان به مساجد را از اهداف اساسی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برشمرد.

 

وی با اشاره به نقش مهم روحانیان در مساجد، تصریح کرد: تحرک در محلات و تبلیغ در نهادینه کردن استفاده بهینه از اوقات فراغت از وظایف روحانیان محسوب می شود و تمام فعالیت ها با محوریت و جهت دهی معنوی ائمه جماعات مساجد انجام گیرد.

 

حجت الاسلام ابراهیمی اظهار کرد: نوع برخوردها می تواند در جذب افراد به برنامه های اوقات فراغت بسیار موثر باشد زیرا این ایام، فرصتی مطلوب است که می توان از محیط هایی نظیر مدرسه و مسجد، نهایت بهره را ببرد.

 

وی، تشکیل اتاق فکر برای اوقات فراغت و بهره مندی از افراد خلاق و خوش فکر، آسیب شناسی برنامه ها، اهمیت به آنها، زمان بندی، داشتن گروه نظارتی، گزارش برنامه ها، تامین بودجه لازم، مستمر بودن جلسات اوقات فراغت برای برنامه های اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد را ضروری عنوان کرد.

 

حجت الاسلام ابراهیمی اضافه کرد: ارائه بسته های فرهنگی، پکیج های مناسب، جلسه توجیهی برای ائمه جماعات مساجد و همچنین اطلاع رسانی اوقات فراغت در صدا و سیما به طور مطلوب بازگو شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 49160

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha