حمایت از کتابخانه های مسجدی/ ۳۷ کتابخانه مسجدی در آذربایجان شرقی مجوز می گیرند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل کتابخانه های مساجد کشور گفت: سالیانه به ۳۰ درصد از کتابخانه های مساجد مجوز داده می شود که امسال مجوز ۳۷ کتابخانه مسجدی در آذربایجان شرقی صادر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تبریز، ابوالفضل هاشمی، مدیرکل کتابخانه های مساجد کشور، امروز(13مهر) در جلسه شورای اداری دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان شرقی، با اشاره به اعتبارات ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد گفت: امسال هم اعتبار خوبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به خرید کتاب جهت تحهیز کتابخانه های مساجد اختصاص پیدا کرده است.

 

وی افزود: امسال 290 میلیون تومان در حوزه تجهیزات، جهت تجهیز کتابخانه های جدید مساجد اختصاص پیدا کرده که تلاش می کنیم که حمایت 600 میلیون تومانی سال گذشته از کتابخانه های مساجد محقق شود.

 

هاشمی از خرید سخت افزاری ویژه کم بینایان در کتابخانه های مساجد کشور خبر داد و عنوان کرد: دستگاه «به دید» ویژه کم بینایان به تعداد 16 نسخه برای 16 استان خریداری می شود تا در کتابخانه های درجه یک مساجد نصب شود.

 

مدیرکل کتابخانه های مساجد کشور تاکید کرد: ایجاد کتابخانه هزینه بر است و ضرورتی ندارد با راه اندازی هر کانون، بلافاصله کتابخانه هم در کنار آن ایجاد شود.

 

هاشمی با تاکید بر ضرورت حمایت از کتابخانه های فعال ابراز داشت: تلاش می کنیم سرانه های اختصاصی به کتابخانه های مساجد بیشتر شود.

 

وی در بخش دیگری با اشاره به برگزاری جشنواره روستاهای دوستدار کتاب عنوان کرد: اولین جشنواره روستاهای دوستدار کتاب با شرکت 500 کتابخانه از روستاهای کشور برگزار شد که 10 کتابخانه روستایی برتر انتخاب و تجلیل شدند که هشت باب از این کتابخانه ها در مساجد بود.

 

هاشمی ادامه داد: استان آذربایحان شرقی نیز با 82 کتابخانه روستایی در این جشنواره حضور داشت.

 

مدیرکل کتابخانه های مساجد کشور همچنین گفت: سالیانه به 30 درصد از کتابخانه های مساجد مجوز داده می شود که امسال مجوز 37 کتابخانه در آذربایجان شرقی صادر خواهد شد.

 

وی بر ضرورت اطلاع رسانی هر چه بیشتر راه اندازی کتابخانه های مساجد در این استان تاکید کرد.

 

ضرورت تحرک در حوزه کتابخوانی

همچنین محمد هادی نیا، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان شرقی در این جلسه با اشاره به تاثیر دیگر حوزه ها در کتاب و مطالعه خاطرنشان کرد: گسترش فضاهای جدید رسانه ای، حوزه کتاب را تحت تاثیر قرار داده و میزان توجه به کتاب و مطالعه در کشور را با مخاطره و آسیب مواجه کرده است.

 

وی با اشاره به فعالیت کتابخانه ها در مساجد افزود: ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد، ورود خوبی در راه اندازی و تجهیز کتابخانه و قرائتخانه داشته و مورد استقبال جوانان و نوجوانان قرار گرفته اما با توجه به فضای جدید و آسیب های آن ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد باید در حوزه کتاب و کتابخوانی، تحرک بیشتری را از خود نشان دهد.

 

کد خبر 491269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha