به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، مرتضی روزبه در جلسه شورای مدیران ستادی استانداری بیان کرد: از سال 76 بحث بنگاه های کوچک و مشاغل زود بازده در کشور شد و از آن زمان تجربیاتی به دست آمده که این تجربیات باید بررسی و ارزیابی شود.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی از یک نظر توسعه و حمایت از مشاغل زودبازده است که باید با جامع نگری و محاسبه سود و زیان در این عرصه ها ورود پیدا کرد.
استاندار قزوین تصریح کرد: سود تسهیلات بانکی در فعالیت های مرتبط به حوزه اقتصاد مقاومتی نزدیک به 20 درصد است بنابراین سرمایه گذاری در عرصه های مرتبط به اقتصاد مقاومتی باید به گونه ای باشد که بازدهی و بهره وری مناسبی داشته باشد.
وی تأکید کرد: رویکرد دولت حمایت و توسعه مشاغل زود بازده است بنابراین باید رقابت پذیری در حوزه اقتصاد مقاومتی جدی گرفته شود و آموزش و استفاده از دانش فنی در این موضوع مقوله بسیار مهمی است .
روزبه خاطرنشان کرد: در قالب اقتصاد مقاومتی و تشکیل تیم های کارشناسی و توانمند فنی و اقتصادی می توان برخی از واحد های تولیدی متروکه و تعطیل شده را با تخصیص تسهیلات و تدابیر مدیریتی از بحران خارج و به چرخه تولید و اقتصاد بازگرداند.
در ادامه معاون امور عمرانی استاندار قزوین اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی از موضوعات مورد تأکید مقام معظم رهبری است که در سطح دولت به ریاست معاون اول رییس جمهوری با تشکیل ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی در حال پیگیری است.
منوچهر حبیبی عنوان کرد: در استان قزوین در سال جاری بالغ بر 130 میلیارد ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت برای اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
وی از فروش محصولات و بازاریابی به عنوان مهمترین مهمترین دغدغه در عرصه اقتصاد مقاومتی یاد کرد و گفت: در زمینه اقتصاد مقاومتی حرکت خوبی در سطح روستاها آغاز شده که لازم است دستگاه های اجرایی به ویژه صنعت و معدن و جهاد کشاورزی، تعامل و ارتباط بیشتری با جهاد سازندگی داشته باشند.
معاون امور عمرانی استاندار قزوین یادآور شد: توسعه و اجرای طرح های مرتبط به این حوزه می تواند امنیت غذایی را تأمین کند و با ایجاد اشتغال زایی و درآمد منجر به ماندگاری جمعیت در مناطق روستایی شود.
نظر شما