به گزارش خبرگزاری شبستان،به نقل از روابط عمومی انتشارات سروش، کتاب «دختران آفتاب»به نویسندگی«امیرحسین بانکی»،«بهزاد دانشگر» و«محمدرضا رضایتمند» اگرچه داستان است، در واقع تحقيقی روان شناختی و جامعه شناختی، فرهنگی و دينی درباره زنان است.
«دختران آفتاب»خواسته است که زن و منزلت و شخصيت و هويت او را بشناساند؛ به خودش، به مَردَش، به جامعه اش، و به تاريخ گذشته و سرنوشت آينده اش؛ همان گونه که هست و همان گونه که بايد باشد. و همين گونه است که او را از طفيلی مرد بودن می رهاند و نشان می دهد که در عين زن بودن هيچ از مراتب و کمالات انسانی کم ندارد.
هم سفران «دختران آفتاب»به سرمنزل تفکری می رسند که انسان را می بيند و اعتبار می بخشد؛ خواه زن باشد خواه مرد. تفکری که حجاب و غبار شبهه ها، تلالو انوار بی بدیلش را کورسویی خواسته است و چون این غبار، برای همسفران دختران آفتاب فرو می نشیند؛ تلالو آن انوار، آنها را به خانواده و اجتماع می برد. شرافت مادری را در خانواده ای که پایه و اساس انسان سازی است به آنها یادآوری می کند، نقش های اجتماعی و لوازم آن چون روابط زن و مرد، پوشش و حجاب، حیا و غیرت را توضیح می دهد.
سرمنزل مقصود «دختران آفتاب»دامان پرمهرومحبت مادری است که سرچشمه همه نيکی هاست. مادری که فاطمه خوبی هاست و زهره روشنايی ها.اين کتاب از معدود داستان هايی است که بيش از يک نويسنده دارد و سبب آن هم چند جنبه ای بودن محتوای آن است.
دختران آفتاب داستانی است که قابلیت ها و ظرفیت هایش برای مطالعه، اجرای رادیویی و حتی فیلم و سریال بسیار بالاست و به زودی از این رمان بیشتر خواهیم شنید.
چاپ دهم کتاب داستان دختران آفتاب در ۴۸۰ صفحه با قیمت ۲۵ هزار تومان و در شمارگان ۱۵۰۰ نسخه از سوی انتشارات سروش منتشر و در اختیار علاقمندان به ادبیات داستانی قرار گرفته است.
نظر شما