طرح هجرت تابستانی با شرکت 5 هزار مبلغ اجرا می شود

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، از اجرای طرح هجرت تابستان با شرکت پنج هزار نفر از مبلغان و بشیران جوان در سراسر کشور خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین احمد زادهوش در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم از تشکیل شورای عالی تبلیغ در قم خبر داد و خاطرنشان کرد: با تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر تحول در حوزه و به ویژه فرهنگ و تبلیغ، شورای عالی تبلیغ در قم شکل گرفته که مرکب از روسای تمام دستگاه های حوزوی و تبلیغی است که زیرمجموعه شورا، ستاد اجرایی شکل گرفته که تاکنون 25 کمیته هدایت استانی تشکیل شده است.


وی تاکید کرد: تعدد مراکز اعزام مبلغ از نگاه ما یک فرصت و یک نعمت است و به هر اندازه که این مراکز تلاش کرده و کار خود را وسیع کنند باز هم نیاز واقعی ما در سطح کشور بیش از این است.


حجت الاسلام والمسلمین زادهوش، همچنین با تاکید بر اینکه طرح هجرت به منظور مفید سازی اوقات فراغت دانش آموزان از 18 سال گذشته تاکنون انجام می شود، گفت: طرح هجرت در تابستان سال جاری با شرکت پنج هزار نفر از مبلغان و بشیران جوان آغاز شده که کتاب های "ره توشه" نیز در اختیار مبلغان قرار گرفته است.


معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، با اشاره به اینکه هیچ مرکز رسمی اقدام به تربیت مبلغ برای خارج از کشور نکرده است، تاکید کرد: این جزو مطالبات جدی رهبر معظم انقلاب در طول سال های گذشته بود که دفتر تبلیغات اسلامی این کار را انجام داده است که در حاضر تربیت مبلغان به زبان انگلیسی انجام می شود.


حجت الاسلام والمسلمین زادهوش، با بیان اینکه یکی از مولفه هایی که در حال ساماندهی است حق الزحمه مبلغان است، ابراز داشت: اول اینکه اصل مبالغی که به مبلغان داده می شود اندک است، امروز کم ترین حق الزحمه در مقابل کارکرد به مبلغان مذهبی داده می شود، کسانی که در تابستان گرم و سختی های سفر، خانواده خود را در محروم ترین و سخت ترین نقاط کشور اسکان می دهند.


معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، افزود: انگیزه های دینی از اولویت های مبلغان است که حتی تا سال ها بعد ارتباط خود را با مردم حفظ کرده اند.


حجت الاسلام والمسلمین زادهوش با اشاره به اینکه در عرصه فرهنگی کشور شاهد افراط و تفریط هستیم، گفت: یکی از این مسائل پرداختن به اوقات فراغت دانش آموزان بود که گاهی مسئولان وارد کار شده و یک مرتبه این بحث ها فروکش می کند که 18 میلیون نوجوان و جوان را تنها می گذارند.


وی تاکید کرد: در طول دو سه سال گذشته هیچ گونه اقدام جدی و توجهی از طرف دولت و نهادهای اصلی اجتماعی و فرهنگی به مسئله اوقات فراغت نشد و باز هم در حد شعار گذشت و ما با همه تلاش هایی که می کنیم بخش کوچکی از جامعه را نمی توانیم پوشش دهیم.


حجت الاسلام والمسلمین زادهوش با اشاره به کمبود اعتبارات فرهنگی گفت: با اینکه رویکرد جدیدی نسبت به مسائل فرهنگی در این دولت وجود دارد، اما منابع مالی اختصاص داده شده در مسیر و مجرای صحیحی نیست و چندهزار میلیارد تومانی که برای حمایت از فعالیت های فرهنگی اسم برده می شود در مسیر اصلی و جایگاه های شناخته شده خود قرار نمی گیرد و گاهی سر از کارهای فرهنگی و ضدفرهنگی درمی آورد.


حجت الاسلام والمسلمین زادهوش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه های دفتر تبلیغات اسلامی در سال جهاد اقتصادی تصریح کرد: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، از نهادهای شعاری و مقطعی و سطحی تبلیغی نیست که مرتب بیانیه داده و شعار مطرح کند، با وجود چندین پژوهشکده علمی و محقق و 20 نشریه مسلسل علمی معمولا خطوطی که رهبری مطرح می کنند، در بدنه محتوایی دفتر نهادینه می شود.


پایان پیام/

کد خبر 49084

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha