به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار محمدرضا اسحاقی، فرمانده نیروی انتظامی استان خوزستان، امروز(10 مهر) در همایش راهوران محله که در اهواز برگزار شد، گفت: یکی از عوامل اصلی حوادث جاده ای، عامل انسانی است که ضرورت توجه به برنامه های مدون و آموزش های چهره به چهره را بیشتر می کند.
وی با تاکید بر اینکه باید برای روستاییان و دهیاران کارگاه های آموزشی چهره به چهره برگزار شود، ادامه داد: فرهنگ سازی و آموزش فرهنگ ترافیکی باید به صورت عمیق تر و وسیع تر در روستاها دنبال شود.
سردار اسحاقی، با اشاره به اینکه تمهدات خوبی در این راستا انجام شده ولی کافی نیست، اضاف کرد: لازم است برنامه کاری جدی در این زمینه داشته باشیم.
وی تصریح کرد: آموزش ها، عناصر بازدارنده ای هستند که باید به صورت مستمر در مقاطع مختلف مد نظر قرار گیرد و محدود به کودکان و مدارس ابتدایی یا راهنمایی نباشد.
وی با بیان اینکه از سال 84 اقدامات فرهنگ سازی شروع شده و آموزش و توجه به این موضوع در همه لایحه های مدیریتی جمعیتی انجام شده، افزود: به دلیل همین آموزش هاست که با وجود افزایش تعداد خودروها از هفت میلیون به 16 میلیون دستگاه اما تلفات جاده ای از 28 هزار نفر در سال 84 به 17 هزار نفر در سال جاری کاهش یافته است.
فرمانده نیروی انتظامی خوزستان، خاطر نشان کرد: شهرداران، بخشداران و دهیاران مناطق و روستاهایی که در مسیر راه های اصلی و فرعی قرار دارند با فراگیری آموزش های لازم می توانند در کاهش تلفات نیز نقش موثری ایفا کنند.
کاهش 21درصدی تلفات جاده ای در خوزستان
سرهنگ قاسم قدرتی رئیس پلیس راه خوزستان، نیز در این همایش از کاهش 21 درصدی تلفات جاده ای در 6 ماه نخست امسال خبر داد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش تلفات جاده ای، اظهار کرد: در استان خوزستان با برنامه ریزی های منسجم و فعالیت های پیشگیرانه در حوزه راهنمایی و رانندگی و راه های استان، از سال 90 تاکنون شاهد سیر نزولی حوادث و تلفات جاده ای هستیم.
سرهنگ قدرتی، عنوان کرد: خوزستان در پنج سال گذشته و به خصوص در نوروز 94 توانسته در کاهش تصادفات و تلفات جادهای موفق باشد به طوری که در ایام نوروز رتبه نخست کاهش تلفات را به خود اختصاص داد.
وی به کاهش 21 درصدی تلفات جاده ای در نیمه نخست امسال اشاره کرد و اذعان داشت: تعداد کشته شدگان تصادفات رانندگی استان در تابستان امسال 108 نفر بود که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته 30 نفر کاهش داشته یافت، این دستاوردها مرهون همکاری دستگاه های مرتبط و مشارکت خوب مردم است.
رئیس پلیس راه خوزستان، با بیان اینکه در سال 84 بالغ بر 28 هزار نفر در حوادث جاده ای کشور جان باختند، افزود: در سال گذشته به رغم افزایش خودروها این آمار به زیر 17 هزار نفر رسید که دستیابی این موفقیت در کشورهای دنیا حداقل ده سال طول می کشد.
نظر شما