برنامه ریزی کلان برای ظهور از نگاه آرمانی خانواده مهدوی

خبرگزاری شبستان: خانواده ای خانواده مهدوی است که فکرش متعالی است. برای ظهور برنامه کلان دارد، در زندگی ایمانی فکرش آرمانی باشد. حرکت و هدفش آرمانی باشد.

خبرگزاری شبستان: برنامه "خانه مهر" رادیو معارف به روش های ایجاد "زندگی مهدوی" می پردازد. این برنامه به بررسی زندگی آرمانی و زمینه سازی ظهور با حضور حجت الاسلام اخوان می پردازد.

انسان های خوب دو نوع هستند. یا مسلمان هستند یا مومن، قرآن می فرماید: ای مسلمانان ایمان بیاورید، بر این اساس یک خانواده متعالی داریم و یک خانواده متعادل، بنابراین همانطور که یک اسلام داریم و یک ایمان، یک خانواده اسلامی داریم و یک خانواده مهدوی.

همانطور که مسلمان با مومن فرق دارد و خانواده متعالی با خانواده متعادل فرق دارد، همانطور هم خانواده اسلامی با خانواده مهدوی فرق دارد، اگر می خواهیم خانواده مان متعادل و بچه هایمان مسلمان باشند، خانوده خود را اسلامی می کنیم ولی باید توجه داشته باشیم که یک قدم بالاتر خانواده مهدوی است تا علاوه بر خانواده متعادل خانواده متعالی هم داشته باشیم.

گاهی اساس و مبانی خانواده ای مادی و حیوانی است، گاهی هم خانواده ای برای آرامش و براساس آیات قرآن تشکیل شده است و پایه ای اسلامی دارد، این خانواده اسلامی است، بنابراین اگر کسی ناظر بر آیات قرآن تشکیل خانواده داده تا دچار گناه نشود. یک خانواده اسلامی را پایه نهاده است، اما بعضی یک قدم جلوتر می روند و علاوه بر خانواده اسلامی و متعادل خانواده ای مهدوی و متعالی تشکیل می دهند.

نگاه خانواده متعالی به انتخاب همسر و دیگر ابعاد خانه فقط برای تشکیل نیست، بلکه خانواده را یک سلول می بینند که اگر در جامعه بخواهد یک اتفاق بیفتد باید سلول های این جامعه که خانواده است، نقش آفرینی کند.

به این ترتیب من باید خانواده خود را ایمانی و زمینه ساز ظهور با جنس خاص تشکیل دهم تا اگر در آینده بچه دار شدم، یکی از سربازهای امام زمان(ع) باشد. باید سرباز سازی کنم مگر نه اینکه امام زمان(ع) تنهاست و باید برای قیام لشکر داشته باشد، اگر حضرت غریب است و مظلوم، باید سرباز سازی کنم، اگر باید امام از غربت در بیاید، باید خانواده مهدوی تشکیل دهم و انتخاب همسر و بچه دار شدنم به درد آقا بخورد.

در قرآن یک نگاه فردی و یک نگاه خانواده ای وجود دارد. مانند آل هارون، آل یعقوب، اهل بیت(ع) یعنی همیشه نقش خانواده را در جریان های حق و باطل بررسی می کند. بنابراین خاکریز مقدم جبهه مبارزه خانواده ها هستند. خانواده یک کلید واژه دارد به نام ولایت، جبهه حق که نمادش ولایت است. جبهه باطل هم که نمادش طاغوت است. خانواده مهدوی یعنی آل موسی، آل یعقوب، آل ابراهیم و خانواده هایی که حرف اولشان دفاع از ولایت است.

خانواده اسلامی خانواده ای است که به واجبات عمل می کند و ترک محرمات می کند، به عترت علاقه دارد اما اگر این خانواده کاری برای ولی زمان انجام دهد، مهدوی می شود، باید توجه داشته باشیم که این نوع زندگی آرامش را به هم می زند. درحالی که خانواده متعادل آرامش می خواهد، کاری برای امامش نمی کند و دغدغه ولی زمان ندارد.

خانواده متعادل با خانواده متعالی ۴ تفاوت اصلی دارند، اول اینکه در حوزه فکر با هم فرق می کنند مثلا در حمله به یمن بعضی بی تفاوت هستند، احساس مسئولیتی که باید نسبت به مسلمانان داشته باشیم، در این خانواده نیست.

یک عده هستند در مورد یمن ناراحت هستند، لعنت می فرستند و غصه می خورند، بچه ای که به این پدر نگاه می کند روحیه حماسی می گیرد ولی خانواده ایمانی بالاتر هم است. پدر علاوه بر قصه و اشک و لعنت یک روحیه هم دارد که با این حوادث اتفاق بزرگتری رخ می دهد. شاید همین اتفاق منجر به اتفاق یمانی و ظهور شود، پس باید آماده شوم.

در زندگی آرمانی زمان مشخص نیست، هدف گذاری کوتاه مدت است. آرمان یعنی انتظار و امید یعنی به زندگی رنگ امید دهیم. زمان مشخصی ندارد اینکه حکومت جهانی و مدیریتی که نیاز است زمینه سازی کنیم.

خانواده ایمانی و متعالی یک مثلث طلایی دارد. با سه ضلع هدف گذاری و ارزش گذاری برای هدف و یک رسالت و تکلیف تا به سرانجام مقصود برسد، خانواده ای خانواده مهدوی است که فکرش متعالی است. یعنی نگاهش آرمان و برنامه کلان برای ظهور دارد، در زندگی ایمانی فکر ما باید آرمانی شود، برنامه ریزی شود. ارمانی و حرکت و هدف مان باید آرمانی شود.

اگر روحیه حماسی در تربیت فرزندانمان مهم است باید به گونه ای عمل کنیم که برای فرزندمان دفاع از مظلوم مهم باشد. باید به او یاد دهیم که چشمش به دست ولی زمان باشد. فرزندمان را باید مدافع تربیت کنیم.

کد خبر 490719

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha