به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آیتالله محسن حبیبی، عضو شورای حوزه علمیه استان تهران و تولیت مدرسه علمیه آیتالله مجتهدی امروز یازدهم مهرماه 94 در آیین عمامهگذاری 10 طلبه این مدرسه گفت: آیتالله مجتهدی (ره) میفرمودند عمامه هر طلبه مانند تانک است البته ایشان این سخن را با احتیاط میفرمودند و بنده معتقدم هر عمامهای با همه تانکها و قدرتهای جهانی برابری میکند، همچنان که امام خمینی (ره) با یک عمامه بر جهان کفر پیروز شدند.
وی افزود: اگر طلاب مقام رفیع این کسوت را درک کنند بیش از گذشته مواظب کردار و رفتار خود خواهند بود.
عضو شورای اسلامی حوزه علمیه استان تهران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به توصیف گسترده مخالفان امیرالمومنین (ع) درباره حضرت ادامه داد: عایشه میگوید در هر جلسهای که علی حاضر بود تمام توجه پیامبر به او معطوف میشد. روزی اعتراض کردند که ای رسولالله شما با این همه مقام چرا به علی توجه دارید و ایشان فرمودند خودم شنیدم که نگاه به صورت علی عبادت است.
وی گفت: گروهی از یمن برای طرح پرسشهایی نزد عمر آمدند که او نتوانسته بود جواب آنها را بدهد آنها را خدمت امیرالمومنین (ع) فرستاد. این گروه پس از دریافت جوابهایشان با عصبانیت نزد عمر آمدند و گفتند تو ادعای خلافت میکنی و ما را برای یافتن پاسخهایمان نزد جوانی میفرستی. خلیفه دوم گفت آیا آن جوان را نمیشناسید، خودم از زبان پیامبر (ص) شنیدم که فرمودند اگر همه ایمان را در یک کفه و ایمان علی را در کفه دیگر قرار دهید ایمان علی رجحان دارد.
آیتالله حبیبی با بیان اینکه حضرت محمد مصطفی (ص) در طول نبوتشان بارها جایگاه و مقام علی بن ابیطالب (ع) را مطرح کردند، افزود: حضرت در روز عید غدیر مقام امامت و ولایت امیرالمومنین را علنی کردند.
وی با بیان اینکه چگونه عدهای با آگاهی از جایگاه حضرت علی (ع) به تبعیت از ایشان میپردازند، گفت: ریشه تمام این انحرافات محبت دنیاست، بنابراین مهمترین شاخص هر طلبه دلواپس نبودن به دنیاست.
تولیت مدرسه علمیه در بخش پایانی سخنانش زیارت جامعه کبیره و زیارت غدیر را 2 اثر ماندگار امام هادی (ع) دانست و گفت: این 2 زیارت را مطالعه و در صورت امکان حفظ کنید زیرا در موقعیتهای مختلف مورد استفاده بسیار است.
وی در پایان طلاب را توصیه به مواظبت به نوع و نحوه ظاهر و پوشش کرد و افزود: آیتالله مجتهدی از استادشان مرحوم برهان نقل میکرد که حتیالامکان لباس خطدار نپوشند. طلبهای با شنیدن این سخن خطهای لباسش را کشید تا اینکه دیگر قابل استفاده نبود. آقای برهان یکی از قباهایش را به آن طلبه تقدیم کرد.
نظر شما