به گزارش خبرگزاری شبستان، مدیر ملی طرح حفاظت از تالابهای ایران در ادامه اجرای پروژه الگوسازی مشارکت مردم در فرایند احیا دریاچه ارومیه از برگزاری نمایشگاههای توسعه مشارکتی فن آوریهای کشاورزی پایدار و بازدید از مزارع نمونه برای بیش از 400 نفر از کشاورزان در کانونهای اجرایی استانهای آذربایجان غربی و شرقی برای کشت پاییزه خبر داد.
محسن سلیمانی روزبهانی درباره اهمیت برگزاری این نمایشگاه و بازدیده ها، گفت: با توجه به نقش جوامع محلی در اجرای صحیح تکنولوژیهای کشاورزی پایدار با هدف کاهش مصرف آب و نهادههای شیمیایی در طول دوره زراعی کشت پاییزه و ضرورت آشنایی این گروه از ذینفعان با اقدامات احیایی دریاچه ارومیه در استانهای آذربایجان شرقی و غربی، نمایشگاههای توسعه مشارکتی فن آوریهای کشاورزی پایدار و بازدید از مزارع نمونه توسط شرکتهای محلی همکار و با همکاری سمن کانون سبز گردشگری کانیبرازان در بازه زمانی 15 شهریور تا 20 مهر برگزار میشود.
وی تصریح کرد: با شروع فاز دوم پروژه همکاری در احیاء دریاچه ارومیه از طریق مشارکت جوامع محلی در استقرار کشاورزی پایدار و حفاظت از تنوع زیستی از اول تیر سال جاری و نیل به اهداف اصلی پروژه از جمله افزایش آگاهیها در مورد ارزشهای دریاچه ارومیه و تالابهای اقماری آن، تقویت و ظرفیت سازی مشارکتهای مردمی به عنوان بخشی مهم از این روند به شمار میرود.
روزبهانی ادامه داد: در این راستا طرح حفاظت از تالابهای ایران با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استانهای آذربایجان غربی و شرقی اقدام به برگزاری نمایشگاههای توسعه مشارکتی فن آوری های کشاورزی پایدار و بازدید از مزارع نمونه ای برای بیش از 400 نفر از کشاورزان در کانون های اجرایی استان های آذربایجان غربی و شرقی نمود.
مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب های ایران افزود: شرکت های محلی همکار به منظور اجرای مؤثر نمایشگاه ها و بازدیدها، بهترین زمان انجام برگزاری را قبل از شروع گام دوم پروژه استقرار تاکتیک های فنی کشت پاییزه در مزرعه اعلام کردند و بدین منظور به انتخاب و شناسایی کشاورزان و مزرعه نمونه جهت بازدید پرداختند.
روزبهانی در ادامه گفت: نمایشگاه های توسعه مشارکتی فن آوریهای کشاورزی پایدار نیز همراه با اقدامات نوآورانه از سوی شرکتها در فضای مزارع و مراکز خدمات جهاد کشاورزی شهرستان ها برگزار گردید.
گفتنی است، در طول برگزاری نمایشگاهها، کارشناسان جهاد کشاورزی و شرکتها، توضیحات کاریردی لازم در خصوص استفاده صحیح از تکنولوژیهای موجود و نهادههای شیمیایی با هدف کاهش مصرف آب برای کشاورزان و بازدیدکنندگان ارائه کردند.
نظر شما