فرهنگ کار در کنار مباحث اعتقادی در کانون های مساجد مورد توجه قرار گیرد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان گفت: باید فرهنگ اشتغال در بین جوانان نهادینه شود و اعضای کانون های مساجد در کنار فعالیت های عبادی و اعتقادی به فرهنگ کار نیز توجه کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، قاسم صیادی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان امروز(8 مهر) در مراسم امضاء تفاهم نامه همکاری بین دبیرخانه کانون های مساجد و آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان اظهار کرد: مساجد از پتانسیل و ظرفیت بالایی در برگزاری دوره های آموزشی برخوردار هستند.

 

وی با اشاره به اینکه برگزاری دوره های آموزشی در کنار مباحث دینی و مذهبی نقطه عطفی در کانون های مساجد است، ادامه داد: مساجد نقش تاثیرگذاری در پیروزی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس داشتند به گونه ای که امام راحل از مساجد به عنوان سنگرهای متمرکز برای تقویت و ساماندهی مسائل فرهنگی و اعتقادی یاد می کردند.

 

این مقام مسئول با یادآوری اینکه استفاده از ظرفیت کانون های مساجد با توجه به مقتضایات زمانی ارزشمند است، ادامه داد: متولیان امر برای بهره گیری از این ظرفیت ها از تمام توان خود استفاده کنند.

 

صیادی توانمندسازی جوانان و اشتغال آنان را مهمترین دغدغه مسئولان و سیاست گذاران نظام جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و افزود: می توان در قالب این تفاهم نامه زمینه آموزش های مهارتی را برای اعضای کانون ها فراهم کرد.

 

وی با اشاره به اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاه ها به جهت عدم آموزش دوره های مهارتی هنوز مشغول به کار نشده اند، ادامه داد: مسئولان با تلفیق آموزش های نظری و مهارتی زمینه های لازم را برای این افراد فراهم کنند.

 

صیادی فرهنگ سازی در راستای ترویج اشتغال با بهره گیری از دوره های مهارتی را ضروری عنوان کرد و یادآور شد: این دوره ها می تواند برای جوانان و نوجوانان جویای کار و دانشجویان برگزار شود.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان با یادآوری اینکه این مجموعه دوره های آموزشی را در داخل و خارج از کشور برای علاقمندان ایجاد کرده است، ادامه داد: اعضای کانون های مساجد نیز می توانند از این فرصت ایجاد شده استفاده کنند.

 

به گفته صیادی ایجاد زمینه برای توجه به فرهنگ کار در کنار مباحث عبادی و اعتقادی یکی از ضرورت هاست، چرا که جوانان باید از ابتدا با دوره های مهارتی آشنا شوند.

 

وی یکی از اولویت های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور را مهارت آموزی برای روستائیان عنوان کرد و یادآور شد: توانمندسازی روستائیان و عشایر برای اجرای طرح مهاجرت معکوس در دستور کار قرار دارد.

 

صیادی با بیان اینکه دوره های مهارت آموزی برای اشتغالزایی روستائیان و محرومیت زدایی اجرا می شود، ادامه داد: روستائیان نقش بسزایی در تولید ملی دارند و با ایجاد بستر آموزشی می توان در افزایش تولید ملی کمک حال روستائیان بود.

 

وی توجه به مشاغل خانگی و اشتغال در ابعاد  کوچک را از دیگر اولویت های این مجموعه نام برد و افزود: کارگروه اشتغال استان نیز در راستای پیگری مواردی که به اشتغال خرد مربوط می شود، فعال شده است.

 

به گفته این مقام مسئول به منظور بهره گیری از فرصت های شغلی با استفاده از امکانات موجود تلاش می شود تا دغدغه اشتغال از بین برود.

 

صیادی با اشاره به تسهیلات موجود برای جوانان جویای شغل که در دوره های مهارتی فنی و حرفه ای شرکت کرده اند، خاطرنشان کرد: پس از برگزاری کارگاه های آموزشی باید این دوره ها آسیب شناسی شود و شرکت کنندگان در این دوره ها برای تشکیل تعاونی و کارگروهی ترغیب شوند.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان در پایان خاطرنشان کرد: در صورت تداوم دوره های آموزشی در روستاها، این مناطق می توانند نقش تاثیرگذاری در توسعه کشور داشته باشند.

کد خبر 490090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha