محمد حمزهزاده، معاون سینمایی حوزه هنری و مدیر انتشارات سوره مهر در حاشیه برگزاری چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری در پاسخ به این سوال که مهمترین اهداف این جشنواره چیست، به خبرنگار شبستان در جشنواره تولیدات حوزه هنری گفت: اصولا جشنوارهها 3 هدف عمده را تعقیب می کنند، یکی بخش رصد است از طریق جشنواره می توانیم بفهمیم که چه کارهایی در آن حوزه به جشنواره ارسال شده و چه کسانی چه کارنامه ای دارند.
حمزه زاده ادامه داد: دومین هدف جشنواره ها ایجاد رقابت بین هنرمندان شرکت کننده است. یکی از برکات و دستاوردهای جشنواره این است که یک رقابت سالم بین هنرمندان و تولیدکنندگان شکل دهد.
معاون سینمایی حوزه هنری سومین هدف جشنواره ها را شاخص گذاری و الگودهی به جشنواره ها دانست و افزود: به نوعی می شود در پایان هر جشنواره الگوها و آثار را شناسایی کرد و از آنها الهام گرفت.
مدیر انتشارات سوره مهر معتقد است طبیعت کار خوب هنری در این است که در گستره جغرافیا خود را نشان دهد و محدود به یک زمان و مکان خاص نباشد.
وی تصریح کرد: با توجه به نسبت پراکندگی که جمعیت و هنرمندان دارند انتظار می رود حجم بیشتر تولیدات آثار هنری و فرهنگی در استان های دیگر به جز تهران دیده شود.
وی در پاسخ به این سوال که دلیل اینکه جشنواره آثار و تولیدات استانی مراکز استان ها از مرکز محور بودن خارج شده است، گفت: این انتخابی است که گروه استان های حوزه هنری کردند و تصمیم گرفتند جشنواره را در استان ها برگزار کنند زیرا شهرهای دیگر هم متعلق به جشنواره هستند و باید در آن سهیم باشند.
وی در مورد حمایت از آثار برگزیده در این جشنواره اظهار داشت: آنچه در این جشنواره تولید شده حاصل حمایت های حوزه های هنری استانهاست، خود اینها کارنامه ای متعلق به حوزه اند، طبیعی است که آثاری که متوجه داوران قرار گیرند و برتر شوند و نظر کارشناسان را جلب کنند ما برای هنرمندان و برندگان زمینه های همکاری بیشتر و فعالیت بهتر را فراهم می کنیم و فرصت بروز و ظهور بیشتری در اختیار آنها قرار می دهیم.
نظر شما