سینما بهترین ابزار پلیس برای تامین امنیت است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیام خود به جشنواره فیلم پلیس گفت: امنیت که مهم ترین زمینه توسعه و پیشرفت است پراهمیت ترین بخش مسئولیت پلیس می باشد و سینما بهترین و کم‌هزینه‌ترین ابزاربرای تامین آن است.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از ستاد خبری چهارمین جشنواره فیلم پلیس، مشروح پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به این جشنواره به شرح زیر است:


عیب دل کردم که وحشی وضع و هر جایی مباش                         گفت چشم شیرگیر و غنج آن آهو ببین
حلقه زلفش تماشاخانه باد صباست                                        جان صد صاحبدل آنجا بسته یک مو ببین


فراهنری چونان سینما که رهبر فرزانه انقلاب آن را کلید پیشرفت کشور خوانده اند، به هرکسوت که درآید از عهده انجام ماموریت برآید؛ به شرطها و شروطها!

سینما دینامیت است که اگر بدست مهندسش دهی، راه می سازد و چون در دست موسوسش نهی، جنگ راه می اندازد.

سینما انرژی هسته ایست! گاه از آن جان می گیرند و گاه با آن جان می گیرند!
و همه می دانیم که امروز نیروی هسته ای تهدید کننده بشریت است؛ و به اسم تهدید، ابزاری برای محدود کردن کشورهای آزاد و مردمان آزاده ای همچون ایران، حتی برای استفاده های صنعتی و پزشکی، گشته است. سینمای غالب، مافیای بی فرهنگی هالیوود است که سلطه سیاسی غرب را بر جهان خوش باور تحمیل می کند و در این میان بیشترین سهم را سینمای پلیسی دارد. سینمای پلیسی به زعم من در واقع یک ماموریت پیشگیرانه دارد آنهم برای شهروندان درجه دو یا همان مهاجرین! که عمده جمعیت کشورهایی مانند آمریکا را تشکیل می دهند. در نهایت نوعی اقتدار کاذب را در مقابل چشمان جهانیان به نمایش می گذارد.
جذابیت این سینما چیزی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن رد شد. پلیس یک نهاد اجتماعی است که تمامی امور یک شهروند را در سیطره خود دارد. در محدوده زمان از لحظه تولد تا مرگ، این حضور قابل لمس است. در محدوده مکان تمامی جغرافیای یک کشور را در بر می گیرد. در محدوده رفتار تقریبا تمامی شئونات مردم را زیر نظر دارد و از همه مهم تر امر امنیت را که به فرموده پیامبر گرامی اسلام(ص) یکی از دو نعمت مجهول جامعه است، به کف کفایت خود دارد.
امنیت که مهم ترین زمینه توسعه و پیشرفت است پراهمیت ترین بخش مسئولیت پلیس می باشد و سینما ابزاری است برای تامین کم هزینه آن!
خوشبختانه در دهه گذشته شاهد حضور پر رنگ نیروی انتظامی در سینما و تلویزیون بوده ایم. مجموعه ای تحت عنوان ناجی هنر، نقش تعیین کننده ای را در این امر ایفا نموده است.
خوب می دانیم که هر مبلغی در بخش پیشگیری هزینه شود، چندین برابر آن، از هزینه های اقدامات جبرانی، کاسته خواهد شد؛ و این در مورد اموری است که قابل جبران است وگرنه بسیاری از اتفاقات، جبران ناپذیر است.
هنر با تلطیف روح جامعه و تهذیب انسان ها و اشاعه رفتار های بهنجار، بیشترین مساعدت را به کمتر شدن خلاف و خلافکاری و به تبع آن، کمک به ماموریت پلیس با خود به ارمغان می آورد.
سردمداران نیروی انتظامی که خود از علاقه مندان و واقفان وادی فرهنگ هستند به درستی دریافته اند که اگر به «پلیس همگانی» و پروژه «شهروند پلیس» تکیه کنند و فرهنگ بسیج «چشمان امنیت طلب» و «هر ایرانی پلیسی برای خود» را از طریق فیلم، عمومیت بخشند تا چه حد از جرم و جنایت کاسته می شود!
تمکین به نقد و نگاه آیینه طلب؛ در اصلاح ساختار و رفتار، با نمایش فیلم های انتقادی و مصلحانه تاثیری بسزا در بهبود منش پلیس ایفا می نماید.
این چندمین جشنواره فیلم های پلیسی، از اهتمام ناجا و معرفت نسبت به سینما نشات می گیرد.برای دست اندرکاران این جشنواره توفیق نیل به اهداف مقدس سبزپوشان سرخ آیین را دارم و امیدوارم با این لباس مقدس در خیل لشگریان حق و سربازان امام زمان ارواحنا فداه قرار گیرید.
برای هنرمندانی که با لباس عشق در صف این برخیان حضرت دوست جائی جسته اند و به ایشان پیوسته اند، مقام سربازان ولایت عشق را آرزو می کنم. توفیق، رفیق طریق عزت و اعتبار و افتخارتان باد.
 

پایان پیام/

کد خبر 48987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha