به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، آتشپاد بهزاد بزرگزاد یکشنبه (5 مهر) در جمع خبرنگاران و به مناسبت 7 مهر ماه روز آتش نشانی ارتقای فعالیتهای نرم افزاری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان را از مهمتین دستاوردهای سازمان آتش نشانی شهرداری اصفهان دانست و اظهار داشت: آتشنشانی اصفهان با ورود به بخش انفورماتیک توانسته تمام حریقهایی که در سنوات گذشته صورت گرفته را طبقهبندی کند.
وی با اشاره به تجهیز تمام ایستگاههای آتشنشانی اصفهان به سیستم اتوماسیون اداری و وصل آنها به شبکه شهرداری اصفهان افزود: دیگر هیچ گونه پرت منابع انسانی و تجهيزاتی در سازمان صورت نمیگیرد.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه سازمان آتشنشانی یک سازمان بحرانمدار و دارای تشکیلات مرکزی است، افزود: از این رو این نهاد به سطوح مختلف تقسیم بندی شده است.
وی با بیان اینکه سازمان آتشنشانی با معاونت حمل و نقل ترافیک ارتباط مستقيم دارد، گفت: ازجمله اقدامات مفید سازمان در زمان ترافیک سنگین و حریق هماهنگی با معاونت حمل و نقل ترافیک است.
نظارت ایمنی بر اسباببازیهای موجود در سطح پارکها و فضاهای سبز شهرداری اصفهان
آتشپاد بزرگزاد با اشاره به نظارت ایمنی بر اسباببازیهای موجود در سطح پارکها و فضاهای سبز شهرداری اصفهان افزود: این طرح در حال حاضر در دستور کار قرار گرفته و اجرا میشود.
وی با اشاره به اجرای طرح جامع پهنهبندی خطر شهر اصفهان ابراز داشت: این طرح در زمینه برنامههای مختلف درباره زمان رسیدن نیروهای آتشنشانی به محل حادثه، ویژگیهای ساعات پیک ترافیک، شعاع عملکرد و وسعت مناطق شهر اصفهان را در بر میگیرد و با کار شبانهروزی اجرایی شده است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه طرح جامع ایمنی شهر اصفهان برای نخستین بار در کشور توسط سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان به اجرا درآمده است، افزود: همچنین طرح جامع ایمنی بازار بزرگ اصفهان نیز تا تدوین شده است.
وی بابیان اینکه روزانه بین ۱۸ تا ۲۳ حریق در سطح شهر اصفهان اتفاق میافتد، گفت: بر این اساس در حال حاضر ۲۲ ایستگاه در قالب ۳ شیفت کاری آماده امداد رسانی هستند و قرار است تا پایان مهر ماه این ایستگاهها به ۲۴ ایستگاه افزایش یابد.
راهاندازی آزمایشگاه علتیابی حریق در سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری
آتشپاد بزرگزاد با اشاره به راهاندازی آزمایشگاه علتیابی حریق در سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان نیز ابراز داشت: این آزمایشگاه تا ۲۰ روز آینده به بهرهبرداری میرسد.
وی در خصوص اقدامات نظارتی برای تامین امنیت در آسانسورهای منازل مسکونی، اداری و تجاری سطح شهر اصفهان نیز اظهار داشت: هیچ ساختمان دارای آسانسوری بدون دریافت گواهینامه ایمنی پایان کار نمیگیرد و بازدید ماهانه کارشناسان آتش نشانی از این اماکن نیز در دستور کار است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان افزود: به صورت میانگین روزانه 5 حادثه آسانسور در اصفهان اتفاق میافتد که خوشبختانه در بخش مسکونی فوتی نداشته و فقط در بخش صنعتی و کارگاهی فوتی داشتهایم.
وی ضمن اعلام رونمایی از نردبام ۵۶ متری آتشنشانی اصفهان در ۷ مهر ماه و همزمان با روز آتشنشانی ابراز داشت: این نردبام با اعتبار ۴ میلیارد تومان و با در نظر گرفتن تمام استانداردهای اروپایی خریداری شده است.
آتشپاد بزرگزاد در ادامه با اشاره به آمار حوادث و حریق اتفاق افتاده در سال گذشته ابراز داشت: در سال گذشته ۳ هزار و ۶۷۲ حریق و ۳ هزار و ۵۷۷ حادثه در اصفهان اتفاق افتاده است که بیش از ۵۳۶ مورد از حوادث شهر اصفهان در خصوص تصادفات و یا واژگونی خودروها بوده است.
وی با اشاره به آمار حریق و حوادث ۶ ماه نخست سال جاری نیز اظهار داشت: در این بازه زمانی ۲ هزار و ۱۷۸ حریق و ۲ هزار و ۲۶۱ حادثه اتفاق افتاده است که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان میانگین زمان رسیدن نیروهای امدادی به محل حادثه را نیز ۴ دقیقه و ۱۲ ثانیه اعلام کرد که نسبت به سال گذشته ۴ ثانیه کمتر شده است.
نظر شما