جشن برداشت انگور، جشن توانمندی زنان سرپرست خانوار

خبرگزاری شبستان:رئیس بهزیستی شهرستان ابهر گفت: جشن برداشت محصول انگور باغ زنان سرپرست خانوار بهزیستی شهرستان ابهر برای سومین سال متوالی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی بهزیستی شهرستان ابهر، شهرام رجبی رئیس بهزیستی ابهر گفت: زنان سرپرست خانوار با تشکیل گروه تعاونی شهد شفابخش ابهر و با مساعدت بهزیستی و خرید باغ انگور به ارزش تقریبی 600 میلیون ریال سالانه محصول انگور برداشت می کنند.

 

رئیس بهزیستی شهرستان ابهر افزود: در این گروه 7 زن سرپرست خانوار مشغول بکار هستند که در فصل بهار محصول بیدمشک برداشت کرده و عرق بیدمشک تهیه می کنند و کارگاه نقل پزی آنها نیز دایر است.

 

وی با اشاره به فعالیت 3 گروه زنان سرپرست خانوار در قالب گروه همیار در شهرستان ابهر اظهار داشت: فعالیت این گروهها علاوه بر استقلال فکری و فردی، استقلال مالی و اقتصادی  را به دنبال دارد.

 

این مقام مسئول ارزش ریالی محصول برداشت شده انگور را تاکنون بیش از 20 میلیون ریال عنوان داشت و گفت: زنان سرپرست خانوار پس از برداشت محصول این باغ را فرآوری کرده و به کشمش تبدیل می کنند و سپس روانه بازار فروش می نمایند.

 

وی جشن برداشت انگور و تهیه دیگر محصولات این باغ را جشن توانمندی سازی زنان سرپرست خانوار معرفی نمود و افزود: بهزیستی با حمایت از زنان سرپرست خانوار و تشکیل گروههای همیار تلاش می کند تا چرخ زندگی این زنان به دست خودشان بچرخد.

 

آموزش آسیب های رسانه به کارشناسان امور کودکان بهزیستی

کارشناسان دفتر امور کودکان، شبه خانواده و کودکان خیابانی بهزیستی با آسیب های رسانه به دو صورت تئوری و عملی آشنا شدند.

 

 پریسا داداشی کارشناس امور کودکان و نوجوانان بهزیستی گفت: این دوره با همکاری دادگستری تحت عنوان کارگاه تربیت مدرس پیشگیری رشد مدار ویژه کارشناسانی که با کودکان سر و کار دارند برگزار شد.

 

کارشناس دفتر امور کودکان و نوجوانان بهزیستی استان زنجان با اشاره به حضور 20 کارشناس در این دوره دو روزه اظهار داشت: مدیریت استرس، مدیریت و کنترل خشم، حل مسئله، بیان احساسات و مقابله با آسیب های رسانه از جمله مباحث مطرح شده در این دوره بوده است.

 

وی تلویزیون را یکی از فراگیرترین رسانه های در دسترس کودکان معرفی نمود و تصریح کرد: ترویج خشونت یکی از پیامدهای آشکار و پنهان فیلم ها و برنامه هایی  است که کودکان خارج از محدوده  سنی خود آن را می بینند.

 

این مقام مسئول فضاهای مجازی را از دیگر آسیب های رسانه برشمرد و خاطر نشان کرد: معمولاً کودکان و نوجوانان برای از دست ندادن امکانات استفاده از رسانه فضای مجازی گاه مجبور به پنهان کاری می شوند.

 

داداشی نقش والدین را در تربیت کودکان، شکل پذیری شخصیت و استفاده درست از رسانه بسیار مهم و حائز اهمیت دانست.

 

وی گفت: در این دوره دو روزه مدیران منتخب مهدهای کودک تحت نظارت بهزیستی استان زنجان نیز حضور داشتند.

 

بهزیستی به 82 مددجو کمک هزینه ازدواج داد

بهزیستی استان زنجان در 6 ماهه نخست سال 94 به 82 مددجوی خود کمک هزینه بلاعوض ازدواج پرداخت کرد.

 

نعمت ملکی معاون مشارکت های مردمی گفت: یکی از فعالیت های بهزیستی مساعدت در پرداخت تسهیلات ازدواج و کمک هزینه جهیزیه به مددجویان است.

 

معاون مشارکت های مردمی، اشتغال و موسسات غیردولتی بهزیستی استان زنجان افزود: دستورالعمل اجرایی ستاد ازدواج و امور جهیزیه بهزیستی در راستای برنامه ریزی لازم به منظور حمایت و کمک به ازدواج و تامین جهیزیه جامعه هدف و مددجویان در طول سال برنامه ریزی و اجرا می گردد.

 

وی ازدواج را یکی از عوامل توانمندسازی مددجویان در کنار ایجاد اشتغال برشمرد و اظهار داشت: دین مبین اسلام، پیامبر اکرم(صلی اله علیه) و ائمه اطهار(علیه السلام) تاکیدات فراوانی در زمینه توجه به امر مقدس ازدواج داشته اند.

 

این مقام مسئول از اختصاص اعتبار 820 میلیون ریالی جهت 82 مددجوی عنوان شده خبر داد و تصریح کرد: تا پایان سالجاری 170 مددجوی دیگر نیز کمک هزینه ازدواج دریافت خواهند نمود.

 

ملکی مجموع اعتبارات تخصیص یافته برای جهیزیه و ازدواج را در طول سالجاری 2 میلیارد و 400 میلیون ریال عنوان نمود.

 

وی نقش خیرین در اختصاص کمک هزینه ازدواج مددجویان به افراد متقاضی را مهم دانست و اظهار داشت: خیرین می توانند با مراجعه به بهزیستی و با تعیین نیت خاص جهت ازدواج مددجویان کمک های نقدی خود را پرداخت نمایند.

 

ملکی از عموم مردم نوع دوست و خیر زنجان خواست نذورات، قربانی و کمک های نقدی و غیر نقدی خود را در دهه ولایت(عید سعید قربان تا غدیر خم) به پایگاه های بهزیستی تحویل دهند.

 

هفت هزار کودک زنجانی به مهدکودک رفتند

همزمان با آغاز مهر بیش از 7 هزار کودک زنجانی راهی 161 مهدکودک تحت نظارت بهزیستی استان زنجان شدند.

 

محمد محمدی مدیرکل بهزیستی گفت: یکی از شاخصهای توسعه در هر نظام آموزش های پیش دبستانی و آموزش کودکان است.

 

مدیرکل بهزیستی استان زنجان افزود: در حال حاضر 161 مهدکودک تحت نظارت بهزیستی در سطح استان فعال هستند که به مهدهای سه ستاره، دو ستاره، یک ستاره و فاقد ستاره تقسیم می شوند.

 

وی که در مراسم بازگشایی مهدهای کودک بهزیستی سخن می گفت افزود: در حال حاضر 7 مهدکودک سه ستاره در سطح استان در حال فعالیت هستند که با ارزشیابی که در مهرماه سالجاری صورت خواهد گرفت این تعداد افزایش خواهند داشت.

 

محمدی از لغو مجوز مهدهای کودک فاقد تجهیزات، ساختمان مناسب، آموزش، بهداشت و... خبر داد و تصریح کرد: بهزیستی نظارت کامل بر فعالیت مهدهای کودک دارد.

 

این مقام مسئول مهدهای کودک روستایی را در ارتقاء شاخص بهداشت و آموزش  کودکان مناطق محروم روستایی حائز اهمیت دانست و خاطر نشان کرد: در حال حاضر 69 مهدکودک روستایی در استان زنجان و در مناطق روستایی فعال هستند که به زودی توزیع یک وعده غذایی گرم رایگان را به کودکان منطقه آغاز خواهند نمود.

 

مراسم بازگشایی و آغاز به کار مهدهای کودک بصورت نمادین در مهدکودک کلبه امید دانشگاه زنجان برگزار شد و با بصدا درآمدن زنگ این مهدکودک فعالیت دیگر مهاد نیز بصورت رسمی آغاز شد.

کد خبر 489131

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha