به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، در این پوستر نمادی از صورتك های دو انسان دیده می شود كه بیانگر همان المان اصلی غم و شادی در تئاتر است. ولی نكته ای كه شاید در این عكس بیش از پیش به چشم آید، استفاده هوشمندانه از همین صورتك ها است كه به صورت مستقیم به آن اشاره نشده است ولی در عین حال می تواند منظور اصلی خود را به مخاطب برساند.
از دیگر ویژگی های به كار رفته در این پوستر كه با هوشمندی استفاده شده است، تعداد پرنده های به كار رفته در آن است كه برابر با شمارگان جشنواره هایی است كه تاكنون برگزار شده است. همچنین وجود برگ هایی در این پوستر به خوبی بیانگر شكوفایی این جشنواره و به نوعی زنده كردن شعار معنویت و اندیشه جشنواره است.
استفاده به هنگام از رنگ فیروزه ای و تركیب آن با دیگر رنگ های به كار رفته در پوستر كه چشم نوازی می كند نشانگر نگاه ریز بینانه و درایت طراح را در بازی با رنگ ها می رساند. شاخه های نسبتاً تنومند هم به خوبی با مفهوم رشد و جوان بودن جشنواره ارتباط معنایی برقرار كرده است.
وجود ماه كه به رنگ آبی فیروزه ای درآمده است نیز دراین پوستر بیانگر معنویت و عنوان جشنواره است كه محل قرار گیری آن بر جذابیت این نماد كمك كرده است.
ابوالفضل خسروی متولد59 تهران كارشناسی ارتباط تصویری دانشكده هنر و معماری دانشگاه آزاد است. از جمله سوابق هنری وی می توان به عضویت در گروه گرافیك مركز هنرهای تجسمی حوزه هنری، طراحی برای نشریه هنرهای تجسمی، كتاب تخصصی خیال شرقی فرهنگستان هنر و حضور در جشنواره های پوستر جهان اسلام، دهمین دو سالانه بین المللی پوستر تهران و ... اشاره كرد.
این جشنواره با هدف كشف و پرورش استعدادهای جوانان هنرمند و با تأكید بر سه اصل مهم «دانش، اخلاق، ایمان» و با شعار«معنویت، اندیشه و هنر» از 11 تا 17 مهرماه درسالن های حوزه هنری و سالن دانشكده سینما و تئاتر برگزار می شود.
نظر شما