به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، جلسه شعرخوانی به همراه نقد کتاب «آن بیست و سه نفر» امروز(4 مهر) با حضور احمد یوسفزاده، نویسنده اثر و حمیدرضا شکارسری، منتقد ادبی در سالن دکتر رحمدل مجتمع فرهنگی و هنری خاتم النبیاء(ص) رشت برگزار شد.
سرهنگ رسول جلائی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان در این مراسم اظهار کرد: دفاع مقدس علاوه بر خلق حماسهها، صلابت و اقتدار رزمندگان کشورمان در فرایند خلق آثار ادبی و هنرمندانه نیز موفق بوده است.
وی انتقال مفاهیم عمیق با کمترین و بهترین کلمات هنری را فقط در توانایی نویسندگان و اصحاب قلم دانست و گفت: اگر چه همیشه حرفهایی که مستند به عقل و خرد باشد باید در اولویت کار همه کسانی که با افکار جامعه طرف حساب هستند وجود داشته باشد، اما احساس و صمیمیت در اثر نیز یکی از روابط در حوزه نویسندگی و کار هنرمندانه است.
جلائی ادامه داد: خاطرات دفاع مقدس اگر چه مواد خام برای تولید یک اثر هنری ماندگار است اما اگر هنر و تلاش نویسندگان موفق نباشد هیچ نوع جذابیت و علاقهمندی برای مخاطب ایجاد نمیکند.
وی با تاکید بر اینکه رزمندگان ما خالقان آن حماسه بزرگ و سلحشور بودند، تصریح کرد: امروز انتظار ما این است که رزمندگان با بازآفرینی آن خاطرات، اثری را از دفاع مقدس خلق کنند که معقول به نظر برسد.
جلائی در ادامه خاطر نشان کرد: بخش قابل توجه ادبیات این کشور مرهون تاریخ شفاهی است که باید توسط رزمندگان بازگو شود.
وی افزود: آینده وام دار کسانی است که در این عرصه قلم میزنند و به نوعی جلوی کارهای وارداتی جنگ و انقلاب در این کشور را گرفتند تا فقط آثار ترجمهای نباشد.
جلائی تاکید کرد: امروز ما باید بتوانیم بین کسانی که حرف برای گفتن دارند با کسانی که می توانند این حرفها را هنرمندانه به نگارش و تحریر در آورند، پیوند دهیم.
وی با اشاره کتاب«آن بیست و سه نفر» روایت صحیح و به دور از تحریف را درست ترین کاری دانست که امانت داران در عرصه واقعی باید به آن توجه کنند و افزود: حرکت فرهنگی در کشور را میتوان با نمونه ای از این دست کتاب ها، ترویج و اشاعه داد.
گفتنی است، در این نشست ضمن نقد کتاب، چند نفر از شعرای آیینی استان به شعرخوانی دفاع مقدس پرداختند.
نظر شما