اجرای ۱۵ پروژه عام‌المنفعه از محل درآمد زکات در قروه

خبرگزاری شبستان: مدیر کمیته امداد قروه تعهد دبیرخانه شورای زکات این شهرستان در سال جاری را ۱۴ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: ۱۵ پروژه عام‌المنفعه از محل درآمد زکات در شهرستان قروه در دست اجرا است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی امداد امام خمینی (ره) کردستان، علیرضا خوشبخت، مدیر کمیته امداد قروه به اجرای 15 پروژه عام‌المنفعه از محل درآمد زکات در شهرستان قروه اشاره کرد و اظهار داشت: این طرح‌ها شامل تعمیر و مرمت چهار مسجد، یک باب حسینیه، 2 غسالخانه، پنج مورد جهیزیه نوعروسان نیازمند و سه  مورد احداث و تعمیر مسکن محرومین است.



وی با بیان اینکه از 126 روستای شهرستان قروه، یکصد روستا مشمول پرداخت زکات هستند، تصریح کرد: امسال تاکنون 2 میلیارد و 138 میلیون ریال زکات در شهرستان جمع‌آوری شده است که 26 درصد زکات پیش‌بینی شده را شامل می‌شود.



مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) قروه با بیان اینکه امسال 60 درصد زکات جمع‌آوری شده در شهرستان سهم فقرا و 40 درصد سهم پروژه‌های عمرانی می‌شود،تعهد  دبیرخانه شورای زکات این شهرستان در سال جاری را 14 میلیارد ریال اعلام کرد.



به گفته خوشبخت، تعهد دبیرخانه شورای زکات قروه پیش‌بینی در زمینه زکات فطره سه میلیارد ریال بوده است که از این میزان 2 میلیارد و 348 میلیون ریال معادل 80 درصد آن محقق شده است.



این مسئول با بیان اینکه زکات فطریه جمع‌آوری شده در هر محل در بین نیازمندان توزیع شد، تصریح کرد: سال گذشته نیز 2 میلیارد و 200 میلیون ریال زکات فطره در شهرستان جمع‌آوری شد.



وی با بیان اینکه از 126 روستای شهرستان قروه 100 روستا مشمول پرداخت زکات هستند، تصریح کرد: سال گذشته در سطح 30 روستا، امر جمع‌آوری زکات به مبلغ 9 میلیارد و 150 میلیون ریال انجام گرفت.



مدیر کمیته امداد شهرستان قروه تعهد سال گذشته این ستاد برای جمع‌آوری زکات را 11 میلیارد ریال اعلام و افزود: از این میزان 85 درصد به مبلغ 9 میلیارد و 150 میلیون ریال محقق شد.



به گفته وی، اگر زکات در جامعه درست پیاده شود و به آن توجه شود، بسیاری از مشکلات نیازمندان جامعه، فقر و تنگدستی برطرف خواهد شد و هدف کمیته امداد کاهش فقر در جامعه و توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت و نیازمند است.



خوشبخت بر ضرورت فرهنگ‌سازی در راستای ترویج فرهنگ زکات در جامعه تاکید کرد و گفت: با توجه به این ارزشگذاری زکات در دین اسلام ضروری است تا همه تلاش‌ها در راستای تقویت این فریضه مهم معطوف شود.



این مسئول نبود مبلغ ثابت در روستاها را از مشکلات حاضر در روستاها دانست و افزود: از 126 روستا و سطح شهر تنها 16 روحانی مستقر در این شهرستان وجود دارد.



وی با بیان اینکه در سال جاری 58 نفر از عاملین و مبلغین زکات به صورت افتخاری در شهرستان قروه کار می‌کنند، افزود: در راستای تحرک‌بخشی بیشتر زکات، پیشنهاد تشکیل کارگروه زکات مال‌التجاره به ستاد شورای زکات ارائه شده است که با تصویب آن می‌توان شاهد رونق و احیای این فریضه الهی بود.



خوشبخت در پایان خاطر نشان کرد: تدوین راهکارهای تشویقی و اجرای این راهکارها می‌تواند تاثیر چشمگیری در نهادینه کردن فرهنگ پرداخت زکات در جامعه داشته باشد به طوری که در فطریه و زکات هر مبلغی که جمع آوری می شود 100 درصد در همان محل هزینه می‌شود.

کد خبر 488760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha