به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، سمیه حیدریان درباره شهادت پدرش كریم حیدریان توضیح داد: پدر من سال 77 به افغانستان رفتند و در كنسولگری مزارشریف مشغول كار بودند كه با هجوم طالبان به مزارشریف و اشغال این شهر، او و جمعی از دوستانشان به شهادت رسیدند.
وی درباره فیلم «مزارشریف» كه نمایشگر شهادت دیپلمات های ایرانی در افغانستان است، بیان كرد: هنگامی كه برای بار اول این فیلم را دیدم، تمام آنچه شنیده بودم برایم به تصویر درآمد و طوری به نظرم می رسید كه انگار در آن صحنه ها هستم.
سمیه حیدریان با بیان اینكه در طراحی دكور، طراحی لباس و چهره شهدا تلاش زیادی صورت گرفته و نزدیك به واقعیت است، افزود: من به محل شهادت این دیپلمات ها رفته و آنجا را دیدم و بعد از دیدن فیلم متوجه شدم كه تمام صحنه ها خیلی خوب به تصویر كشیده شده است. آقای برزیده، كارگردان این فیلم، مظلومیت و مهجوریت شهدای دیپلمات را به خوبی در فیلم «مزارشریف» نشان داده است.
وی گفت: بعد از این 17 سال كه هیچ فیلم سینمایی یا حتی مستندی درباره این شهدا ندیده بودیم، «مزارشریف» می تواند یك مستند واقعی از این فاجعه باشد و به گوش مردم برساند كه در آن سال چه اتفاقاتی رخ داد و شهدای ما چطور مظلومانه به شهادت رسیدند.
فیلم سینمایی «مزارشریف» به كارگردانی حسن برزیده و تهیه كنندگی منوچهر شاهسواری، داستان كشتار دیپلماتهای ایرانی در كنسولگری ایران در شهر مزارشریف افغانستان را روایت می كند كه به دنبال هجوم نیروهای طالبان منجر به شهادت ۱۰ تن از كاركنان كنسولگری ایران شد. «مزارشریف» با شعار «هیچ جنگی به نفع هیچ مردمی نیست» در سی و سومین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و علاوه بر استقبال منتقدان، توانست سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن فیلم را برای بهزاد عبدی و دیپلم افتخار بهترین جلوههای ویژه بصری را برای امیررضا معتمدی به همراه بیاورد.
خبرگزاری شبستان: فرزند شهید كریم حیدریان، یكی از شهدای دیپلمات گفت: فیلم مزار شریف، واقعیتهایی را كه در كنسولگری ایران در افغانستان رخ داده، به خوبی به تصویر كشیده است.
کد خبر 488740
نظر شما