غواص نابینا بدون دست قله "بل" را فتح کرد

خبرگزاری شبستان: علیرضا عباسی نخستین جانبازی غواصی است که بر اثر انفجار مین از ناحیه هر دو چشم مجروح و نابینا شد. وی توانسته است با صعود به قله بل به ارتفاع ۴۰۵۰متر در استان فارس رکورد جالبی را در این رشته بجای بگذارد.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری شبستان؛ علیرضا عباسی از خنثی سازان مین در دروه بعد از جنگ است که در منطقه دوم دریایی به درجه جانبازی رسید و به نوعی نخستین غواص جانباز نابینا است که هر دودستش از ناحیه مچ قطع شده و 50 درصد شنوایی خود را نیز از دست داده است.

وی از ورزشکاران بنام غواص در رشته ورزشی گلبال است که در کنار این رشته در ورزش شنا نیز تبحر خاصی دارد. او توانسته است با صعود به قله بل به ارتفاع 4050متر در استان فارس رکورد جالبی را در این رشته بجای بگذارد.

به مناسب فرارسیدن هفته دفاع مقدس پای صحبتهای وی نشستیم. عباسی درباره نحوه مجروح شدن خود اینگونه توضیح داد: زمانی که برای خنثی سازی مین در منطقه دوم دریایی رفته بودم بعد انفجار مین مجروح و جانباز شدم. در اثر انفجاری که در خنثی کردن مین صورت گرفت هر دو چشمم نابینا و از ناحیه مچ دست هر دودستم قطع شد، در ناحیه جمجمه نیز 50درصد آسیب دیدم و گوشهایم50 درصد کاهش شنوایی پیدا کرد و چای چپم از زانو به پایین آسیب دید.

وی درباره دیداری که با مقام معظم رهبری داشت، گفت: بلاخره اتنظار به سر آمد و بعد از مدت طولانی اتنظار به خدمت حضرت آقا رفتیم و موفق شدم ایشان را با چشم دل ببینم و زیارتشان کنم و باید بگویم احساسی که آن لحظه داشتم قابل وصف نیست و از دیدار با مقام معظم رهبری بسیار خوشحال بودم.

عباسی درباره قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران گفت: خیلی با این قانون آشنا نیستم و فقط چیزهای در مورد آن شنیده ام البته باید عرض کنم اگر چنین قانونی هم باشد خیلی ضعیف است و آنطور که باید درشأن جانبازان و آزادگان نیست و بسیار ضعیف است مانند قانون بازنشستگی که مشخص نیست از چه زمانی محاسبه می شود البته بنظر می بایستی از زمان مجروحیت جانبازان حساب شود که گویا این طور نیست و این به ضرر جانباز و خانواده اش می باشد.

وی خطاب به مسئولان گفت: درخواست دارم که جانبازان رو حمایت کنند و وقتی به ما می گویند درس بخوانید و ما نیز با این شرایط می پذیریم لااقل از نظر مالی حمایت کنند مثلا در خصوص هزینه دانشگاه می گویند اگر هر هشت ترم و ترم های تابستان را قبول شدی هزینه ای پرداخت نکن، اگر قبول نشدی باید نصف هزینه را خودتان بدهید البته گله ما از این است که چرا همان اول به ما نمی گویند تا بتوانیم فکری به حال این موضوع بکنیم.

عباسی ادامه داد: مشکل دیگر در هزینه های ایاب و ذهاب است، جانبازان دلیل داشتن شرایط هزینه زیادی را برای جابجایی پرداخت می کنند مثلا بنده برای رفتن به دانشگاه برای هر ترم مبلغ یک میلیون دویست پرداخت می کنم که این هزینه برای من بسیار سنگین است و یا در خصوص هزینه های درمانی باید عرض کنم که بعضی از دوستان بیمه تکمیلی هم ندارند یا وقتی به مرکزی برای درمان مراجعه می کنیم بیمه تکمیلی را به به عنوان مکمل دفترچه بیمه از ما قبول نمی کنه و این باعث می شود جانبازان ضرر ببینند و خواهش می کنم مسئولین قدری بیشتر به فکر جانبازان باشند.

کد خبر 488341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha