به گزارش خبرنگار شبستان، در رویکرد جدید شبکه چهار سیما که از امروز اعمال خواهد شد، برنامه های روتینی با مخاطب و موضوعات مختلف،علمی، اندیشه ای و فرهنگی و هنری آماده و پخش خواهد شد. بر اساس آنچه اعلام شده برنامه «صد برگ» مجله فرهنگی برنامه شبانگاهی جدیدی است که هر شب به مدت یکساعت از ابتدای مهرماه به روی آنتن می رود و قرار است با محتوای فرهنگی حال مخاطبان خود را خوب کند. در همین راستا با یکی از تهیه کنندگان این برنامه به گفتگو نشستیم که بخش اول آن را می خوانید:
منصور ضابطیان در گفتوگو با خبرنگار تلویزیون شبستان در خصوص متوقف شدن برنامه جذاب «رادیو هفت» گفت: این برنامهای بود که دورانش تمام شده و به هر حال ما هم با آن خداحافظی کردهایم اما پروندهاش بسته نشده و شاید در زمان و مکان دیگری بتوانیم «رادیو هفت» را داشته باشیم.
این تهیه کننده تلویزیونی در پاسخ به اینکه آیا برنامه «صد برگ» را که از ابتدای مهر از شبکه چهار سیما به روی آنتن میبرد را میتوان یک جُنگ نامید گفت: بهتر است که نامش را جُنگ نگذاریم چون اینقدر این عنوان در تلویزیون ما زخمی شده و بلافاصله با شنیدن این نام یک شعبدهباز و یا یک خواننده و جمعی که نشستهاند و دست میزنند به ذهن متبادر میشود که ما تعبیرمان از این برنامه، یک مجله فرهنگی شبانه است.
ضابطیان در پاسخ به اینکه این برنامه جدید زمان کمتر و کوتاهتری مجلههای تصویری متعددی همچون «دو قدم مانده به صبح»، « هزار و یک شب» و «رادیو هفت» در اختیار دارد آیا موفق می شوید که از موفقیت آ« برنامهها عبور کنید و تجربه جدید بهتری را رقم بزنید گفت: امیدوارم که اینگونه شود. همه تلاش، دغدغه و دعاهای اینروزهایمان این است که خدا این توفیق را به ما بدهد که حتی بتوانیم از ارتباطی که قبلا با مردم داشتیم جلوتر برویم و بیشتر بر دل و ذهن مردم تاثیر بگذارم و آن را بیشتر دوست داشته باشند.
وی افزود: ضمن اینکه در این برنامه غیر از این مساله به شدت بر روی افزایش آگاهی و دانسته های مردم هم تاکید داریم چرا که برنامه به هر حال در شبکه چهار سیما پخش می شود و ماجرای گسترش دانش و در واقع اطلاعات محوری برنامه یکی از نکات اصلی است که مورد نظر ما است.
این برنامهساز و مجری محبوب تلویزیون در پاسخ به این سوال که آیا در حالیکه از ایجاد حال خوب در مخاطب سخن گفته می شود، این رویکرد برنامه را خشک و غیر جذاب نمی کند ، گفت: هر برنامهای اقتضائات خودش را دارد، یکی با خنده حال افراد را خوش می کند و برنامه دیگری ممکن است با تفکر این کار را انجام دهد.
ضابطیان تصریح کرد: این به این معنا نیست که هیچ کدام از اینها نباید باشد. به هر حال وقتی شما یک ساعت مینشینید پای یک برنامه ای که در آن موسیقی گوش می کنید، شعر می شنوید و در مورد فرهنگتان اطلاعاتی بیشتری کسب می کنید، اعتماد به نفس فرهنگیتان افزایش پیدا می کند و این به معنی حال خوش است دیگر! یعنی وقتی شما میبینید که با حال بهتری برنامه را ترک کرده اید این حال خوش به شما دست داده است.
وی تاکید کرد: حال خوش فقط این نیست که دست بزنید و بخندید و یک بازیگر دعوت بکنید یا به طور کلی برداشتهای اولیه که ما از خوشحالی سراغ داریم. به هر حال آدمی با «تفکر» خوشحال می شود و ما باید سعی کنیم که آن بخش وجود بینندهمان را درگیر کنیم که بتواند با دانستن بیشتر حالش بهتر شود و کشف درونی بکند.
ضابطیان که به همراه محمد صوفی تهیه برنامه صد برگ را به عهده دارد، با شاره به یک مساله جهانی که مختص به یک جای خاص نیست افزود: به هرحال به واسطه ریتم سریع زندگی و مشکلات فراوان اقتصادی و اجتماعی، مردم در جامعه امروز در کشور ما یا در هر کجای دیگر دنیا با آن در تماس و درگیر هستند، این است که از وجود خودشان غافل می شوند.
ما سعی کرده ایم که در برنامه «صد برگ» به آن وجه مغفول وجود آدمی بپردازیم تا بتوانیم از این طریق حال مخاطب را خوب کنیم.
ادامه دارد...
نظر شما