یکرنگی واخلاص چاشنی رزمندگان/جانبازان گریه‌کنان درهای بیمارستان را به هم می‌کوبیدند

خبرگزاری شبستان: ذکر فداکاری و مجاهدت رزمندگان دوران دفاع مقدس موجب زنده نگه داشتن و پویایی اسلام و انقلاب اسلامی است که از اهداف دشمن در جنگ نرم ایجاد شبهه، شک و تردید نسبت به انقلاب و افراد انقلابی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فومن، ۳۱شهريور سالروز شروع جنگ تحميلي از سوي رژيم بعث عراق عليه جمهوري اسلامي ايران، به عنوان آغاز هفته دفاع مقدس نامگذاري شده است.

 

دوران هشت سال دفاع مشروع امت سلحشور ايران در حفظ و اعتلاي نظام مقدس اسلامي و حراست از مرزهاي عزّت و شرف اين مرز و بوم، به مثابه يكي از حساس‏ترين و بارزترين برهه‌‏هاي حيات راستين اين ملت، همچون نگيني تابناك، تا هميشه زمان، بر تارَكِ تاريخ حماسه و ايثار و پايداري آزادگان جهان مي‏‌درخشد.

 

دفاع امت اسلامي ايران در برابر تجاوز همه جانبه دشمنان اسلام، در تاريخ افتخارآفريني مبارزات حق‏‌طلبانه يك ملت سترگ، فروزان خواهد بود. پايداري ايران اسلامي كه برخاسته از روح وحدت و ايمان بود، در سايه هدايت‏‌هاي رهبر انقلاب اسلامي، حضرت امام خميني(ره) شكل گرفت و باعث احياي يك مكتب سازنده و نهضت‏‌هاي آرمانگرا و ايدئولوژي جهانگير شد.

 

دفاع مقدس ما در زمينه‏‌هاي مختلف سياسي، نظامي، اجتماعي، فرهنگي و... توانست معادلات جهاني معمول را بر هم زَنَد و تحليل‏‌هاي مادي دنياپرستان را نقش بر آب سازد. اين حادثه عظيم، بي‏‌شك در ياد ملت بزرگ ايران خواهد ماند و غرور و سرافرازي و حماسه‌‏آفريني را در نسل‏‌هاي بعد بر جاي خواهد گذاشت.

 

ذکر فداکاری و مجاهدت رزمندگان دوران دفاع مقدس موجب زنده نگه داشتن و پویایی اسلام و انقلاب اسلامی و بیانگر آمادگی و حفظ قدرت دفاعی ملت قهرمان ایران است.

هشت سال دفاع جانانه ملت در برابر تجاوز وحشیانه دشمن منشأ غرور ملی پایان ناپذیری برای مردم سلحشور ایران گردید و باعث شد که توطئه مشترک شرق و غرب برای به زانو درآوردن ملت بزرگ ایران به فرصتی برای اثبات توانمندی های اسلام و انقلاب و کشور تبدیل شود.

 

در این راستا و به مناسبت هفته دفاع مقدس نزد دو تن از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس حضور پیدا کردیم و مصاحبه‌ای تفضیلی با آنها انجام دادیم.

 

ایجاد شبهه، شک و تردید نسبت به انقلاب و افراد انقلابی از اهداف دشمنان در جنگ نرم

حجت‌الاسلام محمد حسن حسن‌زاده، رزمنده هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه از ابتدای جنگ تحمیلی وارد جنگ شدم، اظهار کرد: به همراه برادرم که یکی از روحانیون انقلابی و در خط امام بود و است دو بار به جبهه رفتم و بعد از سال 61 مستقیم وارد جنگ تحمیلی هشت سال دفاع مقدس شدم.

 

وی با بیان اینکه وقتی وارد جنگ تحمیلی شدم 14 سالم بود، افزود: تا سال 65 آخرین روزی که منجر به سومین مجروحیتم در جبهه شد در جنگ حضور داشتم و درمان من به گونه‌ای بود که دیگر شرایط حضور در جبهه را نداشتم.

 

این رزمنده دفاع مقدس با بیان اینکه در عملیات‌های مختلف شرکت داشتم، گفت: عملیات کربلای 5 یکی از مهمترین عملیات موفق‌آمیز دوران دفاع مقدس بود که در آن حضور داشتم.

 

حجت‌الاسلام حسن‌زاده با بیان اینکه حضور همه جانبه مردم در دفاع مقدس از خاطرات شیرین آن است، تصریح کرد: دوران دفاع مقدس دورانی بود که مردم با یک خلوص نیتی و اعتلا به جایگاه بی‌بدیل ولایت فقیه که آن روز در شخصیت ویژه‌ای چون امام خمینی ساری و جاری بود در هر صحنه‌ای که دفاع از انقلاب بود حضور داشتند.

 

وی با بیان اینکه‌خیلی از مباحثی که امروز متاسفانه مورد توجه افراد است و در آن چاق و لاغر می‌کنند که دوران دفاع مقدس از آن خبرها نبود، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری بارها فرموده‌اند که از اهداف دشمن در جنگ نرم ایجاد شبهه، شک و تردید نسبت به انقلاب و افراد انقلابی است.

 

رزمنده هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: در زمان هشت سال دفاع مقدس اقشار مختلف جامعه با هر سلیقه‌ای ولی با اعتلای جایگاه بی‌بدیل ولی فقیه در کنار هم بودند و هر کسی به هر طریقی که به ذهنش می‌رسید در دفاع از انقلاب کوتاهی نمی‌کرد.

 

پذیرش قطعنامه 598 تلخترین خاطره دوران دفاع مقدس

حجت‌الاسلام حسن‌زاده با بیان اینکه بدترین خاطره هشت سال دفاع مقدس همان قبول قطعنامه 598 بود که فراموش شدنی نیست، افزود: این اتفاق در ایامی بود که دوران نقاهت خود را می‌گذراندم و به بیمارستانی در تهران رفتم که فضای آن روز بیمارستان بسیار دردآور بود و همه ناراحت بودند و جانبازان گریه‌کنان درهای بیمارستان را به هم می‌کوبند.

 

وی با بیان اینکه با دیدن این صحنه جا خوردم که شاید شرایط بیمارستان بد است و جانبازان اینگونه می‌کنند، گفت: وقتی از آنها ماجرا را جویا شدم آنها با چشم گریان گفتند مگر خبر نداری امروز قطعنامه 598 پذیرفته شد، که این تلخترین خاطره من از دفاع مقدس است که امام راحل هم در پیام خود به ملت اشاره کرد که من جام زهر نوشیدم.

 

این رزمنده دفاع مقدس با بیان اینکه با بسیاری از شهدا هم‌رزم بودم، تصریح کرد: سردار شهید مجید مرآت یکی از شهدایی بود که از زمان طفولیت با و یارتباط داشتم، او وقتی فرمانده گردان جندالله مریوان شد در گردانی فرماندهی می‌کرد که نیروهای تحت امرش بسیجی و پاسدار بودند در حالی که خود سردار از شهدای سرباز ارتش جمهوری اسلامی بود.

 

حجت‌الاسلام حسن‌زاده خاطرنشان کرد: چون تشکیلات گردان جندالله مریوان یک تشکیلات معجونی از بچه‌های دفاع مقدس بود که از بچه‌های ارتشی، سپاهی و بسیجی بودند هیچ کس متوجه این موضوع نبود که سردار اینگونه در کردستان مقتدر باشد و دشمنان داخلی هم صدا با دشمنان خارجی برای سر وی جایزه گذاشته بودند و از نام شهید مرآت می‌ترسیدند خیلی‌ها که وی را می‌دیدند متوجه نبودند که شهید در آن زمان سرباز ارتش است که در چنین جایگاهی قرار دارد.

 

وی اظهار کرد: شهید مرآت بعد از خدمت سربازی کار خود را ادامه داد تا عملیات نصر 4 و ماهوت رسید که سال 66 در جایگاه فرماندهی گردان حضرت ابوالفضل منجر به شهادت افتخارآفرین این سردار رشید دفاع مقدس شد.

 

پیام دفاع مقدس پیام خدامحوری بود

این رزمنده دفاع مقدس با بیان اینکه پیام مشخص دفاع مقدس این بود که هر جا با خدا بودیم خدا هم دست ما را گرفت، افزود: در زمان دفاع مقدس دستان ما خالی بود و در برابر توپ و تانک و یک مشت ابزار آلات آهنی که تمام دنیای کفر علیه ایران اسلامی قد علم کرده بودند، قرار گرفته بودیم و ملت ما چون ملت خدا محور بود، تحت فرمان رهبری امامگونه امام راحل توانست با توکل بر خدا در برابر این دشمن تا دندان مسلح بایستند.

 

حجت‌الاسلام حسن‌زاده گفت: نتیجه جانفشانی‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس امروز مشهود است که 5+1 وخود آمریکا آمده در برابر جمهوری اسلامی زانو زده و در پای میز مذاکره نشسته‌اند.

 

وی با بیان اینکه پیام دفاع مقدس پیام خدامحوری بود، تصریح کرد: امروز هم اگر می‌خواهیم در انقلاب سربلند بمانیم باید به خداوند متعال اتکا کرده و  همیشه فرامین رهبری را سرلوحه کارهای خود قرار دهیم.

 

یکرنگی و اخلاص چاشنی رزمندگان در  جنگ تحمیلی

این رزمنده دفاع مقدس با بیان اینکه یکی از برکات دفاع مقدس این بود که یکرنگی، خلاص و صفا بین افراد مجموعه جبهه بود، خاطرنشان کرد: ما اگر امروز می‌خواهیم در جنگ نرم که جایگاه آن به مراتب بالاتر از جنگ سخت است موفقیت به دست آوریم باید بپذیریم که یکرنگی و اخلاص چاشنی اصلی کار ما باشد.

 

حجت‌الاسلام حسن‌زاده اظهار کرد: اگر ارتباط و اخلاصی که در دفاع مقدس از افراد بالاتر دیده می‌شد امروز هم در مسئولان و متولیان دیده شود به یقین جوانان ما از پتانسیل خوب معنوی برخوردارند.

 

وی افزود: در آغازین روزها و ساعات هفته دفاع مقدس دعای پر فیض عرفه را داریم و کسانی که دغدغه این را دارند اگر جنگ سال 59 پیش بیاید جوانان ما جوانان آن روز نیستند که در جنگ حضور پیدا کنند، می‌توانند در دعای عرفه ببینند که این جوانان با چه حال و هوایی مناجات امام حسین(علیه‌السلام) می‌کنند.

 

این رزمنده فومنی گفت: جوانان ما با همه هجمه‌ای که دشمن ایجاد کرده جوانان خوبی هستند و چیز کمی از جوانان دوران دفاع مقدس ندارند به شرطی که صداقت در رده‌های بالاتر دیده شود.

 

مسئولیت‌پذیری، ایثارگری و تواضع حال و هوای رزمندگان دفاع مقدس

ولی مهدوی‌نیا، یکی دیگر از رزمندگان دفاع مقدس با بیان اینکه سال 64 به صورت داوطلبانه به جبهه نبرد حق علیه باطل اعزام شدم، اظهار کرد: به مدت دو سال در جبهه به صورت مداوم حضور داشتم.

 

وی با بیان اینکه در عملیات‌های مختلفی همچون عملیات والفجر 8 که منجر به تصرف فاو عراق شد حضور داشتم، افزود: در روز سوم عملیات به دلیل بمباران شدید هواپیماهای بعثی عراق، من و تعدادی از دوستان همرزمم مجروح شدیم و تعدای هم به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

 

این رزمنده دفاع مقدس با بیان اینکه شیرین ترین خاطره‌ام از جنگ تحمیلی تصرف فاو عراق بود، گفت: تلخترین و کشنده‌ترین خاطره من از دفاع مقدس زمانی بود که خبر شهادت یکی از بهترین دوستانم که عزیزتر از جانم بود را برایم آوردند.

 

مهدوی‌نیا تصریح کرد: مسئولیت‌پذیری، وجدان کاری، ایثارگری به معنای واقعی و تواضع حال و هوای همه رزمندگان بود و خدا شاهد بر این گفتارم است که کلمات فوق را کلیشه‌ای بیان نکرده‌ام.

 

پیام دفاع مقدس هیهات من الذله است

وی با بیان اینکه پیام دفاع مقدس هیهات من الذله است یعنی زیر بار زور و ذلت نباید رفت و تاپای جان یعنی شهادت باید در مقابل استکبار جهانی ایستاد و مبارزه کرد، خاطرنشان کرد: این درس بزرگی است که رزمندگان اسلام از بزرگ آموزگار جهان، امام حسین(علیه‌السلام)آموخته‌اند.

 

این رزمنده دفاع مقدس اظهار کرد: جبهه مدرسه عشق است یعنی جایگاهی است که مردان خدا با علم و آگاهی و اعتقاد کامل به وحدانیت خدا و ایمان قلبی به معاد و نبوت که ولایت همان استمرار نبوت است پا در میدان عشق نهادند و عاشقانه برای وصال به معشوق و قرب الهی با طاغوتیان و یزیدیان زمانه جنگیدند.

مهدوی‌نیا افزود: وعده الهی شامل رزمندگان شد یعنی پیروزی و حتی یک وجب از خاک ایران را دشمن نتوانست تصرف کند در حالی که در زمان پادشاهان بی لیاقت ایران در هر جنگی بخش بزرگی از میهن اسلامی ما را تصرف و از خاک ما جدا کردند.

 

وی با بیان اینکه جوانان زیادی در کشور ما وجود دارند که هم اکنون در خط مقدم مبارزه با دشمن هستند و حتی شهید هم می‌شوند مانند شهدای هسته‌ای، شهدای امر به معروف و شهدای فرهنگی، گفت: ناتوی فرهنگی دشمن و تهاجم فرهنگی استکبار  به مراتب خطرش از جنگ 8 ساله بیشتر و خطرناکتر است.

 

رزمنده دفاع مقدس تصریح کرد: باید به جوانان بها داده شود و آنها را باور و در مسئولیت‌های مهم کشور از آنها استفاده کنیم و شعار ندهیم و در گفتار و رفتار خود عملگرا باشیم و فقط شعار جوان، جوان را ندهیم بلکه جوانان باید در گفتار ما صداقت را لمس و درک کنند.

 

مهدوی‌نیا خاطرنشان کرد: وقتی جوانان یک کشور صداقت در گفتار و عمل را از بزرگان جامعه و کشور خود مشاهده کنند مطمئنا از جوانان زمان جنگ جلوتر، دلسوزتر و کارآمدتر خواهند بود.

 

 

 

 

کد خبر 488073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha