ايده هاي نوين قرآني حمايت مي شوند/فعاليت هاي تخصصي در اولويت موسسات قرآن و عترت باشد

خبرگزاری شبستان:مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران با تاكيد اينكه موسسات فرهنگي قرآن و عترت بايد در زمينه تخصصي شدن فعاليت هايشان تلاش كنند، گفت: ايده هاي نوين قرآني در اين اداره كل حمايت مي شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، احد جاوداني، مديركل فرهنگ و ارشاداسلامي استان مازندرانامروز(30شهريور) در نشست هم انديشي موسسات فرهنگي قرآن و عترت با بيان اينكه فعاليت هاي حوزه قرآن از نوع كارهاي دلنشين و جذاب مي باشند، عنوان داشت: با توجه به هجمه هاي فرهنگي امروز، اثرگذاري فعاليت قرآني براي توسعه فرهنگي و همه جانبه جامعه انكارناپذير است.

 

وي با بيان اينكه براي داشتن فعاليت اثر گذار بايستي توسعه باورها، فرهنگ جامعه و اقتضاي فرهنگ ديني را مورد توجه قرار دهيم، تا توسعه و پيشرفت حاصل شود، گفت: بسياري از دستگاه هاي فرهنگي به نوعي تداعي كننه موازي كاري در اذهان عمومي هستند كه بايد براين باور معتقد بود موازي كاري انرژي و نيرو را مصروف خود مي دارد.

 

جاوداني با اشاره به فعاليت معاونت قرآن و عترت در اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي، تصريح كرد: با تشكيل اين معاونت در ديار علويان تلاش داريم تا فعاليت هاي ديني و قرآني به صورت ساماندهي شده و با برنامه ريزي مدون و جامع با هدف ورود قرآن به زندگي مردم انجام شود.

 

وي با بيان اينكه تعداد موسسات قرآني در استان خوب و قابل توجه است اما اين موسسات برنامه و اثرگذاري مطلوبي ندارند، افزود: موسسات رشد كمي داشته اما به لحاظ كيفي رشد لازم را ندارند.

 

جاوداني با اشاره به اينكه برخي موسسات در سطح استان فعاليت هاي درخورتحسين دارند اما همه موسسات در سطح كلان نتوانستند به صورت متوازن گام بردارند، خاطرنشان كرد: متاسفانه طرح ها و ایده های تکراری در موسسات قرآن و عترت آفتی است که برخی از موسسات قرآنی را دچار روزمرگي نموده است .

 

وي ابراز اميدواري كرد در سال 95با فعاليت معاونت قرآن و عترت در اين اداره كل ساختار موسسات، افتتاحيه ها، نحوه اعطاي مجوز و محتواي كيفيت برنامه هاي موسسات قرآن و عترت با برنامه جامع و دقيق پيش رود.

 

جاوداني با بيان اينكه تمامي موسسات، مراكز و نهادها و انجمن هايي كه از ارشاد مازندران مجوز دريافت مي كنند بايد براساس ضوابط و دستورالعمل فعاليت نمايند، تاكيد كرد: اين موسسات براي برنامه سال جديد بايستي براساس مفاد اساسنامه عمل نمايند.

 

وي با اشاره به فعاليت 7هزار و 950مركز زيرمجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران نظير كانون هاي تبليغاتي، انجمن ها، موسسات،مراكز عرضه محصولات فرهنگي، گفت: نزديك به دو هزار مجموعه زير نظر ارشاد اين استان با توجه به دريافت مجوز، فعاليت نمي كنند كه نياز مند بازنگري است.

 

جاوداني با بيان اينكه بازخورد گرفتن مجوز و تاسيس موسسه و انجمن و... بايد در جامعه و در بين مردم مشهود باشد، اظهار داشت: موسسات فرهنگي قرآن و عترت در زمينه تخصصي شدن فعاليت هايشان تلاش كنند.

 

وي با اشاره به برگزاري هفته قرآن و عترت در بهمن ماه سال جاري از سوي معاونت قرآن و عترت اين اداره كل، گفت: تمامي فعاليت هاي اين هفته با ارائه برنامه و اجرا توسط بخش غير دولتي و با همكاري موسسات قرآني برگزار خواهد شد.

 

جاوداني با بيان اينكه در نيمه دوم محرم حسيني (آبان ماه سال جاري) اولين يادواره شهداي قرآني در اين استان برگزار مي شود، تصريح كرد: مربيان،حافظان، قاريان و ديگر فعالين قرآني كه در دوران دفاع مقدس از جان شيرين خويش در دفاع از ميهن اسلامي گذشتند، معرفي و تجليل مي شوند.

 

وي خواستار برگزاري جلسات هم انديشي موسسات قرآني در ساير شهرستان هاي استان شد و گفت: موسسات در يك يا چندشهر استان متمركز نشود بلكه به تناسب جمعيت و اهميت موضوع كار فرهنگي قرآني همه شهرها با اولويت بندي تاسيس شوند.

 

جاوداني خواستار ارائه برنامه با قابليت اجرا از سوي موسسات قرآن و عترت به معاونت قرآن و عترت اين اداره كل شد و افزود: موسسات قرآني كه با مجوز ارشاد فعاليت مي كنند به نوعي موسسه انتفاعي محسوب مي شوند و براي ادامه فعاليت بايد درآمدزا باشند چراكه فعاليت هاي وابسته به دولت، با توجه به عدم اعتبار كافي از سوي دستگاه هاي فرهنگي پايدار نخواهد بود.

 

وي با بيان اينكه 27دستگاه فرهنگي در كشور فعاليت مي كنند و ميزان اعتبار كه به ارشاد تعلق مي گيرد اندك است، تاكيد كرد: موسسات قرآني با بكارگيري ابزار هنر و پژوهشي براي بقاي موسسات و ادامه فعاليت هاي اثرگذار، فعاليت هاي درآمد زا داشته باشند.

 

 

کد خبر 487734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha