خبرگزاری شبستان: هر حاکمیتی دارای تفکر و پشتوانه های ایدئولوژیک و قوانین مورد پسند خود است که با بهره مندی از کانال ها، سایت ها، صفحات روزنامه ها و مجلات حرف و ایده خود را به مردم القا می کند و با حاکمیت طرز فکرش، حکومت ظاهریش را ادامه و ریشه دار می کند.
در جامعه جهانی امروز که به واسطه وسائل ارتباط جمعی عصر اطلاعات نامیده شده است. آنهایی که قدرت رسانه ای قوی تری دارند، در جنگ نرم که هجوم لشکریان فرهنگی با یکدیگر است را پیروزمندانه طی می کنند و در پی فتح قله های بعدی و خاکریزهای کوچک و بزرگ دشمن هستند.
در این مجال درصددیم تا با نگاهی به کتاب "هالیوود، رسانه در آخرالزمان" نوشته حجت الاسلام محمد لک علی آبادی به تبیین و روشنگری این مساله بپردازیم.
حمله هالیوود به موضوع مهدویت
هالیوود توجهش به منجی و موعود جلب شده و اهمیت آن را درک کرده است، او تاثیر فرهنگ مهدویت را در تعارض با خواسته های خود می بیند و سعی می کند بر ضد آن فیلم بسازد و ماجرا را به گونه ای دیگر جلوه دهد. غربی ها معتقدند: "اگر بتوانید آینده را پیش بینی کنید خودتان هم می توانید آن را بسازید."
هالیوود که به تاثیر تصویر در فرهنگ سازی و تغییر مبانی فکری و اعتقادی جوامع ایمان آورده به سرعت شروع به ساحت و تهیه فیلم هایی کرد که به نوعی به آخرالزمان و ظهور منجی می پرداخت.
برای همین اورسون ولز کارگردان یهودی مشهور سینمای هالیوود که فیلم "همشهری کین" او در زمره بهترین فیلم های دنیا جای گرفته بود فیلمی ساخت به نام پیشگویی های "نوسترآداموس" و در این فیلم منجی را کسی معرفی کرد که نام آخرین پیامبر را بر خود دارد و مسلمان است اما به حدی کشتار می کند و برخوردی وحشیانه با مردم دارد که عملا هر کسی از او متنفر خواهد شد. لباس او عربی مانند است و دستاری بر سر دارد.
پیام کل فیلم آن است که این منجی مسلمانان فرد محبوبی نخواهد بود و ششصد میلیون مسلمان در خاور میانه وجود دارند که ثروت عظیمی از گاز و نفت و ذخایر طبیعی در اختیار دارند و برای صلح جهانی خطرناکند. ولز برای این فیلم اسکار هم گرفت.
بعد از آن بازی کامپیوتری "یا مهدی" نیز ساخته شد که با همان رویکرد بالا موجب ایجاد نفرت از ظهور منجی به این نام در میان جوانانی شد که چندان اطلاعی از نحوه ظهور حضرت و مبانی اعتقادی شیعه نداشتند.
نظر شما