تقویت خلاقیت و نوآوری سبب تولید بازار کار می‌شود

خبرگزاری شبستان: سرپرست اداره کل امور اجتماعی استاندار گیلان با بیان اینکه نبود بازار کار برای فارغ‌التحلان دانشگاهی سبب تولید آسیب‌های اجتماعی می‌شود، گفت: تقویت خلاقیت و نوآوری تولید بازار کار را به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، یونس رنجکش، سرپرست اداره کل امور اجتماعی استاندار گیلان در اولین همایش کنفرانس بین‌المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری کسب و کار که امروز(۲۹ شهریور) در سالن فارابی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه‌سرا اظهار کرد: یکی از چالش‌های جدی در جامعه سیل عظیم تحصیل‌کرده‌هایی است که از کاردانی تا دکتری فارغ‌التحصیل شده‌اند و امروز با مشکلات بازار کار روبه‌رو هستند که این موضوع خود سبب تولید آسیب‌های مختلف اجتماعی است.

 

وی افزود: کسی که دارای مدرک زیر دیپلم است دارای یک نوع درخواست و بازار کار است و وقتی وارد دانشگاه می‌شود خواسته‌هایش فراتر می‌رود و به دنبال بازار کار دیگری  است.

 

سرپرست اموراجتماعی استاندار گیلان با بیان اینکه اگر با این چالش‌ها مقابله نکنیم در سال‌های آینده با سیلی از افراد تحصیل کرده در مقطع دکتری روبه رو هستیم و سبب آسیب‌های جدی می‌شود، گفت: حلقه مفقوده در این حوزه عدم مهارت‌های لازم در تولید دانش آموخته شده به ثروت است.

 

رنجکش تصریح کرد: اگر کنفرانس‌های این‌چنینی نتواند بحث مهارت آموزی را منتقل کند و یافته‌های ما منجر به تولید و سرمایه افزوده نشود در آینده با یک بحران جدی روبه رو هستیم.

 

وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور محور اصلی آن بحث توسعه اجتماعی است، خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلاتی که در برنامه پنج ساله در قبل انقلاب و بعد از انقلاب داشتیم تمام مسیرها منتهی پرداختن به توسعه اقتصادی شده بود آنهم متاسفانه توسعه اقتصادی نامتوازن بوده است و نتوانستیم مناسب با نیازهای جامعه توسعه را به گونه‌ای حرکت دهیم که در تمام کشور گسترش داشته باشد و چالش‌های اجتماعی را برطرف کند.

 

سرپرست امور اجتماعی استانداری گیلان اظهار کرد: امروز با یک مشکلات عدیده‌ مهاجرت‌ها، حاشینه‌نشینی‌ها و ... مواجه هستیم که تولید ناهنجاری‌های اجتماعی را موجب شده است.

 

رنجکش با بیان اینکه باید بدانیم در فرایندی که پیش رو داریم با توجه به افرادی که  فارغ‌التحصیلان هستند فضا و بستری فراهم شود که درکنار آن کسب و کار هم رونق پیدا کند، افزود: آنچه که امروز در دانشگاه‌ها اتفاق می‌افتد فقط حفظ کردن یک سری محفوضات است که دانشجویان ما شناخت کافی از بازار کار ندارند.

 

وی با بیان اینکه خلاقیت‌هایمان را باید تقویت و به نوآروی دست پیدا کنیم، گفت: بخش عمده این موضوع به خود فارغ التحصیل بر می‌گردد و باید به سمتی روند که بازار کار تولید کنند.

 

معاونت اجتماعی استانداری گیلان با بیان اینکه همواره بازار کار وجود دارد وهیچ‌گاه متوقف نمی‌شود، تصریح کرد: ما هر روز شاهد تولید نیازهای جدید هستیم و ما احساس می‌کنیم که باید این نیازها را برطرف کنیم و این زمانی اتفاق می‌افتد که در واقع بتوانیم از قدرت خلاقیت و نوآوری بهره لازم را ببریم.

 

رنجکش خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم به سمت خلاقیت و نوآوری برویم و بازار را برای رفع نیازهای خود تولید کنیم نیازمند این است که مهارت‌اموزی داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه بنیانگذاران کنفراس ملی مجموعه‌ای از دانش‌آموختگان هستند که درفضای تولید سمینارها و گفتمان‌های علمی بازارکاری را برای خود تولید کردند، اظهار کرد: نیازمندیم که ما به سمت تولید مهارت برویم و تا زمانی مهارت نداشته باشیم نمی‌توانیم در برابر چالش‌ها فائق آییم.

 

کد خبر 487521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha